Відключення гарячої води перенесли через ЧС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Щорічні відключення гарячої води перенесли через чемпіонат світу з футболу

Щорічні відключення гарячої води перенесли через чемпіонат світу з футболу. Зміни торкнуться міст, де пройдуть матчі мундіалю. У Мінбуді розповіли, що це необхідно для безперебійної подачі води на спортивних об'єктах і в готелях.

На думку голови асоціації керівників організацій "Бурмистр" Юрія Кочеткова, повністю відмовитися від цієї практики неможливо.

"Потрібні ремонти, потрібно повністю промивати всю систему від накипу. Це технічна процедура. Можуть лише збільшити тимчасові проміжки між ремонтами. Для цього укладаються за новою технологією труби, які менше зношуються. Але в будь-якому випадку вони зношуються", - сказав Кочетков в ефірі радіостанції "Москва FM" .

Графік відключення гарячої води можна подивитися на сайті ПАТ "МОЕК". Також ця нова послуга з'явилася на порталі mos.ru. Для того, щоб подивитися графік сезонного відключення гарячої води не потрібно реєструватися. Новий сервіс доступний всім користувачам. Будь-який бажаючий може ввести адресу свого будинку, а система знайде дати і повідомить термін відключення гарячої води.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online