Нерухомість, ціни на квартири на добу в Москві, Ужгороді, Гомелі, Німеччини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після «кінця світу», пора повернутися до цін на квартири, нерухомість. Так що ж відбувається в секторі нерухомість і ціни, включаючи і ціни на квартири на добу? Погляньмо на ціни на нерухомість, квартири через міста, такі, як Москва, Ужгород, Гомель, а в Європі-Німеччина.

Квартира на добу-відмінний варіант, не тільки в Москві, але і в будь-якому місті, коли приїжджають в кращу клініку, здати документи до ВНЗ або коледж, у відрядження, для пошуку роботи. Жити в готелі-дуже дорого і платити треба за кожного. Зовсім інша справа, коли платиться за квартиру, адже ніхто не питає, скільки буде людей. Квартира на добу є дуже зручним варіантом для сімейних і особливо з дітьми, для друзів. Та й з режимом входу і вихода- вільність.

Подання про ціни в Москві на добу дають кілька прикладів. 2-х кімнатна у метро Бабушкінський варто 3090 рублів (близько $ 100), 1-кімнатна квартира в р-ні метро Білоруська-1490 руб; у метро Пушкінська, Тверская- 2-х кімнатна 5490 руб. Як бачимо, ціни зовсім різні і все залежить від Вашого гаманця і мету приїзду.

В Україні в Вінниці однокімнатна квартира за $ 200, але більшість цін в зрозумілих і рідних для українця гривнях: є 1300 грн, 2-х кімнатна -1700 грн і $ 400, 3-х кімнатна-3500 грн. Квартири на добу -250 грн., Але зазвичай 200 -300 грн з інтернетом; котедж на Новий Рік 330кв.м -5000 грн. У кожному місті є своя краса, а й особливості, як наприклад квартири Ужгород подобово, ось тут - rieltor.uz.ua/flats-rent-daily/.

Білоруси через свою обридлої їм інфляції, ціни на квартири на добу висловлюють в доларах. Однокімнатна квартира на добу в Гомелі $ 20-23, 2-х кімнатна в центрі Гомеля- $ 40, з віддаленням від центру-$ 15-18. У Вітебську однокімнатна в хорошому районі - $ 29; двокімнатна $ 35 (5 осіб можуть спати); 3-х і 4-х кімнатна квартира без посередників - $ 47-50. У Могильові 2-х кімнатна в центрі по Криленко - $ 20, в центрі на Першотравневій - $ 35, преміум на Езерской- $ 45.На пр-ті Пушкінском- $ 15-18., На Островського і в будинках -хрущевках в центрі-$ 10-11 .

, На Островського і в будинках -хрущевках в центрі-$ 10-11

Розповідь почався з огляду цін на квартири на добу. А що відбувається з цінами на нерухомість? Адже в світі-економічний і фінансову кризу.

Повертаючись до Москви, можна відзначити, що ціни на нерухомість, як завжди росли. Але рости вони могли набагато більше, якби не одне «але». Тут процитуємо повідомлення одного московського джерела (gazeta.ru). «Це пов'язано з тим, що до кінця року, як заявив глава Моськомархитектури Андрій Антипов, столична адміністрація повинна розробити правила землекористування і забудови. І якщо раніше влада говорила про практично повну заборону на будівництво в центрі, то зараз концепція прямо протилежна - нові правила передбачають істотне збільшення щільності забудови ряду районів ЦАО.
До початку реалізації нової політики елітне житло буде з'являтися за рахунок реконструкції старого житлового фонду. «Нове житло в центрі буде в будь-якому випадку позиціонуватися як елітне, навіть якщо за фактом воно не буде таким», - говорить керівник аналітичного центру "Індикатори ринку нерухомості IRN.RU» Олег Репченко.

«У зв'язку з дозволом на будівництво ринок елітного житла повинен ожити. Через зміну правил гри в 2013-2014 роках можуть з'явитися проекти, які були запроектовані ще в 2007 році », - говорить голова ради директорів Kalinka Real Estate Consulting Group Катерина Румянцева». За даними компанії Welhome, середня вартість квадратного метра елітних квартир в Москві в 2012 році склала $ 19 500, апартаментів - $ 17 200. Зростання вартості апартаментів в 2012 році, за різними оцінками, склав від 6 до 10%.

Звичайно, цього матеріалу для ринку нерухомості Москви дуже недостаточно.Но буде дуже корисно подивитися, що відбувається з нерухомістю в Європі, на прикладі її лідера-Німеччини.

В окремих випадках на півночі Німеччини, ціна кв. метра доходить до 7280 євро для квартири, а в Гамбурзі, Höchstmiete і багатьох інших містах до 19.80 євро за квадратний метр (дивіться діаграму). Найбільш низькі ціни на нерухомість в Німеччині лише в небагатьох містах на заході країни, як Пирмазенс (ціна 840 євро за кв.м), деяких інших (960 євро) і Идар-оберштайн (940 євро). Всі інші міста з більш низькими цінами знаходяться на сході Німеччини. Квартира в Durchschnittsmiete може скласти 11,60 євро за квадратний метр. За даними щоквартального звіту науково-дослідного інституту »Гамбург є ще« заповідні »місця, як в Köthen, де можна купити квартиру за ціною за квадратний метр, в середньому 660 євро. А ось в німецькому Мюнхене- лідера за цінами, пишаються якщо вдається купити нерухомість за ціною 3850 євро.

Ціни на нерухомість в Німеччині, а також житлової ренти в даний час на 3,1 відсотка вище, ніж роком раніше. І причина цього в тому, що попит на нерухомість випереджає пропозицію. Притому підвищення цін все вище, якщо на початку було за квартал 1,1%, то в подальшому до попереднього вже зазначалося 3,3%. Так, вартість квартир в містах з населенням більш ніж 500 000 чоловік в даний час майже на 9 відсотків більше, ніж рік тому, а в Мюнхені ще вище.

Як бачимо, ціни на нерухомість, демонструють стабільне зростання, як, до речі, і на золото.

Ви відвідали сайт- DEIF .

Корисна стаття, яка пов'язана з темою:
Зняти квартиру в оренду в Німеччині все дорожче .
Підписуйтесь на нові матеріали сайту.

Так що ж відбувається в секторі нерухомість і ціни, включаючи і ціни на квартири на добу?
А що відбувається з цінами на нерухомість?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online