Утеплення квартир Одеса. Утеплення фасадів, стін, будинків в Одесі

  1. Особливості проведення висотних робіт
  2. Види висотних робіт
  3. Плюси висотних робіт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Висотні роботи - види будівельно-монтажних робіт, вироблені на висоті вище 2-го поверху. Даний вид робіт включено до переліку робіт підвищеної небезпеки. З огляду на, що більше 70% будівель в одесі є будівлями понад 9-ти поверхів, то послуги промислового альпінізму є дуже затребуваними.

Особливості проведення висотних робіт

Головна особливість - висока небезпека. Щоб звести ризик для будівельників-альпіністів до мінімуму, роботи проводяться за допомогою спеціального страхувального спорядження. Інструменти, якими користуються будівельники-висотники, повинні бути легкими, універсальними і малогабаритними.

До самим будівельникам-альпіністам також пред'являються високі вимоги: вони повинні пройти спеціальне навчання і отримати допуск, що дозволяє працювати на висоті.

При проведенні висотних робіт може використовуватися спецтехніка: крани, вишки, талі. Але на практиці застосування такої техніки сильно обмежена, особливо в густо забудованих районах і при висоті будівлі понад 9-ти поверхів.

Види висотних робіт

Сфера застосування висотних робіт за участю будівельників-альпіністів дуже широка. Найбільш часто жителі одессаа потребують послуг висотників в наступних випадках:

1. Утеплення фасадів квартир . На попередньо підготовлені стіни приклеюється матеріал-утеплювач, що володіє особливими характеристиками. Утеплені фасади дозволяють поліпшити збереження тепла більш ніж на 50% і істотно заощадити на опаленні. Утеплення фасадів ціна , Одеса займається утепленням фасадів круглий рік, є прийнятною і залежить від обраного утеплювача і площі, яка потребує утеплення.

Висотні роботи по утепленню фасаду вимагають додаткового обладнання - підйомних колисок і талів для підняття на необхідну висоту утеплюють.

2. Оновлення та ремонт фасадів . Будь-які фасади періодично потребують ремонту та оновлення. За допомогою висотних робіт відбувається закладення тріщин, реставрація декоративних або нанесення нових покриттів. Як матеріали, що застосовуються для оновлення фасадів, використовуються: фарба, штукатурка, панелі і т.д. Оновлення фасадів ціна, Одеса, як столиця потребує якісного оновлення фасадів, доступна для жителів самих різних районів.

Оновлення фасадів ціна, Одеса, як столиця потребує якісного оновлення фасадів, доступна для жителів самих різних районів

Остаточна вартість висотних робіт з оновлення фасадів складається з:

  • використовуваних матеріалів;
  • висотності будинку;
  • складності робіт;
  • кількості залучених фахівців.

3. Герметизація і гідроізоляція міжпанельних швів . Заходи по утепленню не будуть ефективними, якщо шви між панелями мало герметичні. Через такі неякісні шви з квартири буде йти тепло, а з вулиці проникати волога. Помилково вважати, що герметизація необхідна тільки старих будинків. В процесі усадки "новобудови" відбувається зміщення швів і порушення їх гідроізоляції. Саме тому жителі нових будинків часто скаржаться на наявність вогкості, цвілі і холоду. Гідроізоляція міжпанельних швів ціна, Одеса вимагає високої якості робіт за прийнятною вартістю, залежить від застосовуваних гідроізоляційних матеріалів, стану швів, типу стін і т.д.

Якісна і своєчасна герметизація швів між панелями сприяє збільшенню терміну служби стін, збереженню сприятливого мікроклімату в квартирах.

Крім вище перерахованих видів висотних робіт існує ще цілий комплекс послуг, пов'язаний з обслуговуванням будинків висотним способом: кріплення і демонтаж комунікацій, миття фасадів, очищення від бурульок та снігу, зварювальні роботи і т.д.

Плюси висотних робіт

Головний плюс висотних робіт - можливість проведення необхідних будівельно-монтажних робіт на великій висоті. Також висотні роботи мають наступні переваги:

  • більш низька вартість в порівнянні з роботами, в яких використовується висотна спецтехніка;
  • можливість проведення будь-яких видів робіт на будь-яких будівлях, незалежно від наявності під'їзних шляхів;
  • швидкість виконання - на підготовку спорядження йде не більше 30 хвилин;
  • можливість роботи на будь-якій висоті (будівельні ліси рідко бувають вище 3-го поверху, а спецтехніка - вище 9-го).

Ціни на висотні роботи із залученням будівельників-альпіністів завжди виявляється дешевше, ніж проведення аналогічних робіт із залученням дорогої техніки.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online