Джинси Lee Cooper (Лі Купер) - симбіоз класики і модних трендів

  1. Опис бренду Lee Cooper Lee Cooper - один з найбільш відомих джинсових брендів. Продукція фабрики...
  2. Інтернет магазин
  3. Магазини Lee Cooper
  4. Каталог Lee Cooper

Опис бренду Lee Cooper

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Lee Cooper - один з найбільш відомих джинсових брендів. Продукція фабрики практична, зручна і стильна. Безліч людей з усього світу віддають перевагу саме цій марці.

Історія успіху компанії почалася в далекому 1908 році. Саме тоді підприємець Морріс Купер відкрив свою першу фабрику по виробництву одягу в Лондоні. Успіх прийшов моментально.

За якихось два роки молодий підприємець розширив виробництво настільки, що на ньому працювало вже близько 600 чоловік. Випускала фірма повсякденну і всім звичний одяг. На початку 20 століття це були комбінезони.

Якість і приємний зовнішній вигляд продукції Моріса був відомий всім, тому за часів Першої Світової Війни компанія почала шити військову форму, а з початком Другої Світової ця традиція продовжилася.

У 1940-му Моріс гине в автомобільній катастрофі, а через шість років його син Гарольд бере "кермо влади" в свої руки.

Варто відзначити, що справжня назва компанії з'явилося не відразу. Спочатку вона називалася просто "Комбінезони Моріса Купера", а ось сучасна назва ввів вже син засновника - Гарольд. Цікаво, що частинка Lee є дівочим прізвищем дружини Гарольда. Таким чином, Гарольд пов'язав себе зі своєю коханою не тільки штампом в паспорті.

Середина 20-го століття - епоха "рок-н-рола" і епоха "джинси - це модно". Саме в цей період джинси стають улюбленою річчю мільйонів людей.

В цей же час Гарольд продовжує розвивати виробництво компанії: він випускає абсолютно нові моделі жіночих джинс, ніж шокує публіку, також він відкриває в Голландії ще одну фабрику.

Через пару років виробництво розширюється, і з'являються все нові і нові фабрики, зокрема в Ірландії і у Франції.

З 80-х років 20-го століття джинси стають своєрідним способом заявити про свій внутрішній "Я". З'являються нові технології обробки - джинси шліфують, розстрілюють з дробовика, білять, затирають.

Зараз джинси - сучасна улюблений одяг мільярдів людей у ​​всьому світі.

А ви знаєте, що початок джинсового манії, що охопила весь світ поклали   джинси Левайс А ви знаєте, що початок джинсового манії, що охопила весь світ поклали джинси Левайс ? А то, що джинси спочатку були виключно робочим одягом, а в повсякденну перетворилися значно пізніше?

Чудовим доповненням до якісних джинсами всесвітньо впізнаваного бренду стане взуття Витачів, докладніше про виробника читайте тут .

Офіційний сайт

Офіційний сайт компанії має яскравий і лаконічний вигляд, оформлений в червоно-білих тонах і виглядає дуже презентабельно
Офіційний сайт компанії має яскравий і лаконічний вигляд, оформлений в червоно-білих тонах і виглядає дуже презентабельно. Перше, що кидається в очі - це, зрозуміло, нова колекція AW13, елементи якої представлені на головній сторінці сайту. Натиснувши на фотографії моделей можна ознайомитися і з повною колекцією новинок.

Далі розробники сайту пропонують нам ознайомитися з художниками і дизайнерами нової колекції. Ці люди є справжніми майстрами своєї справи, адже вони створили стоять шедеври. Поруч з вкладкою про майстрів розташувалася вкладка, де пропонується вибрати найближчий магазин, вказавши ваше місце розташування.

Говорячи про контактні дані, можна відзначити червону смугу, на якій вказані посилання на сторінки компанії в Facebook, Twitter, відео YouTube, а також Pinterest.

На сайті багато корисної та просто цікавої інформації: представлена ​​історія успіху компанії в найдрібніших подробицях, дається безліч порад покупцям.

Галерея сайту, де представлені як нові, так і старі моделі, найпопулярніші джинси Lee Cooper, захоплює настільки, що не помічаєш, як летить час.

Інтернет магазин

Інтернет магазин

За адресою http://lvbco.ru/leecooper/ розташований російський офіційний інтернет-магазин бренду. За своїм оформленням він дуже нагадує офіційний сайт компанії. Червоно-біле традиційне оформлення бренду дизайнери розбавили вкрапленнями синього і сірого.

Перше, що кидається в очі - це жіноча і чоловіча колекції 2013 року. Представлено по одному зображенню, після натискання на одне з яких з'являється можливість ознайомитися і з повною колекцією.

Також на сайті присутня історія бренду, представлена ​​в цікавій формі. Не забули розробники веб-ресурсу і про захоплюючі відео, які можна подивитися прямо на сайті. Вони представлять вам бренд в новому незвичайному світлі.

Ще однією цікавою особливістю сайту є постійні акції та пропозиції. При купівлі речей з нової колекції кожного покупця чекає приємний сюрприз.

Представлений також список всіх магазинів на території Росії, досить вибрати місто і ви отримаєте шукані адреси.

Виглядати привабливо і добре пахнути хочеться завжди, причому як чоловікам, так і жінкам Виглядати привабливо і добре пахнути хочеться завжди, причому як чоловікам, так і жінкам. Неоціненну допомогу в такій делікатній справі надасть каталог товарів Л'Етуаль , Тут кожен підбере відповідний для себе аромат або косметику, а може навіть аксесуар.

Подивитися каталог продукції Амвей можна тут .

Вам відома компанія Firefly? Все про бренд і про те, що він виробляє за адресою http://www.wikitopbrand.com/sportivny-e-tovary/avstrijskie-brendy/firefly-avstrijskij-brend.html .

Магазини Lee Cooper

Магазинів бренду по РФ досить Магазинів бренду по РФ досить. Два найбільших магазину Lee Cooper в Москві розташовані на проспекті Вернандского, 6, в торговому центрі "Ашан Сіті Капітолій" (біля метро Університет), і на Пресненський набережній, 2.

Сам бренд є частиною сучасності, чимось яскравим, вибуховим. Поєднує в собі класику з елементами спорту, музики. Купують такий одяг найчастіше впевнені в собі відкриті і товариські люди, яскраві індивідуальності.

Можна з упевненістю говорити, що кожен магазин оформлений в стилі, який напевно припаде до смаку активним і позитивним людям.

У бутиках бренду комфортно, хочеться повернутися туди знову. Найчастіше оформлення біло-червоне - традиційні кольори бренду.

На стінах розташовуються яскраві плакати з моделями компанії, красивими людьми або просто картинки, просочені позитивом.

Атмосфера в фірмових магазинах позитивна, грає весела музика, включено яскраве освітлення, хочеться вічно бродити серед стелажів з одягом і взуттям.

Фірмові бутики компанії розташовані в кожному великому центрі, наприклад, зовсім недавно відкрилися нові магазини в Пермі і в Москві.

Каталог Lee Cooper

Ознайомитися з асортиментом продукції компанії можна на різних інтернет-сайтах. Зрозуміло, це можна зробити на офіційному сайті, якщо ви знаєте англійську і є бажання займатися перекладом.

сайт http://qkla.ru/catalog/lee-cooper/ є найцікавішим в цьому плані. Сам ресурс оформлений у вигляді карти, що вже привертає до себе увагу. Чи купер каталог презентує не тільки останню колекцію 2013 року, а й колекції 2012 і 2011 років. При бажанні можна навіть проаналізувати, як саме змінювалася продукція і який шлях становлення проходила.

Остання колекція AW 2013 є досить цікавою. Кожна модель оформлена в універсальному стилі, який буде до вподоби, як молоді, так і людям старшого віку.

Основні кольори колекції: темно-та світло-коричневий, чорний, білий, сірий і червоний. Така колірна гамма зовсім не робить моделі нудними або буденними, як раз навпаки, кольору дозволяють вигідно підкреслити достоїнства фігури, показати яскравість характерів.

Колекція відмінно підійде для впевнених в собі, товариських і відкритих людей. Творчі люди знайдуть в ній нові ідеї для натхнення.

Дивіться цікаве відео: "Lee Cooper Spring / Summer 2013 Collection"

З цією статтею також читають:

А то, що джинси спочатку були виключно робочим одягом, а в повсякденну перетворилися значно пізніше?
Вам відома компанія Firefly?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online