У Києві співмешканець викрав у жінки золоті прикраси і гаджет

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

28 листопада 2017, 11:31 Переглядів: 28 листопада 2017, 11:31 Переглядів:   Чоловік здав вкрадене в ломбард

Чоловік здав вкрадене в ломбард. Фото: Григорій Салай

У Києві чоловік викрав у співмешканки золоті прикраси і гаджет, які здав в ломбард.

Як повідомили в прес-службі ГУ НП в столиці, до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення від жінки: в квартирі зникли золоті прикраси та мобільний телефон. На місце виїхала слідчо-оперативна група і задокументувала подію.

Правоохоронці встановили, що правопорушник і потерпіла є співмешканцями.

Скориставшись відсутністю жінки, 35-річний місцевий житель викрав з її кімнати золоті прикраси та мобільний телефон, які заклав в ломбард. Коли 39-річна жінка повернулася додому і помітила відсутність речей, відразу викликала правоохоронців, яким надала детальний опис співмешканця.

Під час відпрацювання території дільничні інспектори поліції помітили підозрілого чоловіка. Під час поверхневої перевірки вони вилучили квитанції з ломбарду, де йшлося про зниклих украшенія'. Правоохоронці затримали його і доставили в управління для з'ясування обставин.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 185 ( "Крадіжка") Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, столичні поліцейські затримали за підозрою в крадіжці сімейну пару - 36-річного чоловіка і його 32-річну дружину, жителів вул. Симиренка Святошинського району.
Зловмисники винесли з квартири своєї 38-річної сусідки ювелірні прикраси, гроші та мобільний телефон . З'ясували, що сімейка тричі за місяць навідувалася "в гості" до потерпілої.

раніше в Київській області затримали групу серійних "цукрових" злодіїв. Під приводом продажу цукру за низькою ціною громадяни Молдови і Білорусі входили в довіру до пенсіонерів, а потім викрадали їх заощадження.

Також в Києві "на гарячому" затримали серійних злодіїв-іноземців . Чоловікам загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Києві чоловік обікрав власну співмешканку". інші події дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online