Представлена ​​універсальна бездротова зарядка для всіх видів гаджетів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гаджети заряджаються на спеціальній платформі Гаджети заряджаються на спеціальній платформі.

Система від Energysquare дозволяє заряджати без дротів навіть ті смартфони та планшети, які з самого початку не підтримували подібні технології.

Energysquare включає в себе зарядну майданчик, яку можна розташувати в зручному місці, підключивши до розетки, а також гнучкий стікер, оснащений двома електродами, повідомляє інтернет-видання Хроніка.інфо з посиланням на nv.ua .

Цей стікер підключається до зарядного гнізда мобільного пристрою (USB, USB Type-C або Lightning) і наклеюється на його задню поверхню. Для зарядки гаджета його досить просто покласти на майданчик Energysquare.

За словами розробників з Франції, створена ними технологія бездротової зарядки відрізняється від представлених на ринку аналогів, оскільки в її основі лежить не електромагнітна індукція, а електропровідність. Крім того, система дозволяє заряджати декілька пристроїв одночасно без втрати швидкості.

Єдиним недоліком є ​​те, що наклейка блокує порт зарядки вашого пристрою. Якщо ви хочете зарядити свій гаджет по-старому, ви повинні будете видалити наклейку. Компанія визнала проблему і заявила, що в другому поколінні зарядного пристрою буде включати в себе порт на задній стороні.

Читайте також: Swarovski представить свої перші розумні годинник для жінок

Розробники Energysquare обіцяють, що система незабаром з'явиться на ринку. Вартість набору, що включає зарядну майданчик і п'ять стікерів для різних гаджетів складе 89 доларів США.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online