В яких містах України найдорожчі і найдешевші двокімнатні квартири (інфографіка)

  1. Найдорожчі двокімнатні квартири в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та у Львові.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Портал Domik.ua вивчив ситуацію на ринку нерухомості України та визначив, в яких регіонах нашої країни самий дорогі і найдешевші двокімнатні квартири.

Зокрема, мова піде про двокімнатному житло в будинках старого житлового фонду на околицях обласних центрів. Вищезгаданий портал, в ході аналітичних досліджень, здійснив опитування серед брокерів з усієї України і тепер надав результати.

Найдорожчі двокімнатні квартири в Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі та у Львові.

Мінімальна ціна на двокімнатну квартиру старого житлового фонду десь на околиці столиці становить $ 30 тисяч. У Дніпрі приблизно таке ж житло можна придбати від $ 20000.

У Південній Україні найдорожчі квартири в Одесі. Їх вартість починається від $ 25 тисяч. Але можна на півдні знайти і житло дешевше. Наприклад в Миколаєві двокімнатну квартиру можна купити за $ 14500 і вище.

[Related_posts id = "53125"]

Що стосується Західної України, то тут, природно, найдорожчі квартири у Львові. Ціни на цей тип житла починаються від $ 24 тисяч. Мінімальні ціни на житло зафіксовані в Хмельницькому - від $ 12500.

У Східній Україні ціни на недороге двокімнатне житло варіюють від 13 до 25 тисяч доларів. Зокрема, найбільш високі ціни на двокімнатні квартири відзначені в Харкові ($ 25000), а мінімальні - у Запоріжжі ($ 13000).

Варто відзначити, що відрізняються ціни на двокімнатні квартири в Північній Україні. Тут житло коштує від $ 14000 в Чернігові і до $ 15 тисяч в Сумах.

Що до центральної частини України, то тут найнижча вартість двокімнатної квартири зафіксована в Кропивницького і Полтаві - від $ 14000.

Що до центральної частини України, то тут найнижча вартість двокімнатної квартири зафіксована в Кропивницького і Полтаві - від $ 14000

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online