Стильний варіант дизайну звичайної «хрущовки». фото

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

І в скромних умовах можна зробити дуже стильний і красивий інтер'єр І в скромних умовах можна зробити дуже стильний і красивий інтер'єр.

Значною частини наших співвітчизників випало жити в малогабаритних квартирах. Багато хто нарікає на те, що в «хрущовках» ніде розвернутися і все гармонійно облаштувати. Однак дизайнери продемонстрували, якою неймовірною може бути квартира площею всього 45 кв. метрів, передає Хроніка.інфо з посиланням на novate .

Творчий тандем Григорія і Юлії Лопатка попрацював над облаштуванням звичайної «хрущовки». Грамотно підібрана колірна гамма, акценти на креативному декорі і практично відсутність перепланування зробили двокімнатну квартиру стильними та затишними апартаментами.

У вітальні домінує білий і відтінки світло-сірого. Без виступає цегляної кладки на обох стінах однотонна кімната виглядала б набагато нудніше. Дизайнери відмовилися від громіздкої меблевої стінки і замість неї встановили низький довгий комод. У кутку розташовано робоче місце для господарів. Сірі штори, кольорові візерунки на диванних подушках і рожеві смуги по периметру стелі - це ті необхідні кольорові акценти, з якими кімната виглядає дуже гармонійно. Ну і величезне дзеркало на всю стіну візуально збільшує простір.

Щоб «вичавити» максимум з крихітної кухні, було вирішено пробити вхід з вітальні, а інший закласти. Колишній прохід в кухню з коридору став нішею, в яку відмінно встав холодильник. Щоб заощадити місце, обідній стіл зробили у вигляді консолі в одній ніжкою.

Спальня оформлена в прованському стилі: спокійні відтінки, мінімум декору. По обидва боки вікна вбудовані полиці.

Туалет і ванну кімнату поєднали. Оригінальне поєднання плитки двох видів і сантехніка в вінтажному стилі роблять ванну неймовірно стильною і розкішною.

Читайте також: Киян захопив новий мурал роботи канадського художника

В коридорі є шафа для одягу і антресолі для зберігання речей.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online