План-схема квартири хрущовки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квартири які називають хрущовками відносяться до панельним або цегляним 2-5 поверховим будинкам, які будувалися за часів правління Н.С. Хрущова.
Будівництво «хрущовок» тривало з 1959 по 1985 рік. У таких будинках є в основному одне і двокімнатні квартири, висота стель 2,48 м, в деяких серіях будинків, висота стель сягала 2,7 м, суміщений санвузол, слабка звукоізоляція внутрішніх стін, відсутність ліфтів. Термін служби таких будинків розраховувався на 25-50 років. Таке будівництво було дешевим в СРСР і таким чином швидко вирішувалася проблема розселення радянських громадян.
Ще головна відмінність "хрущовки" від інших квартир - маленька кухня (4-7 м2), Хрущов вірив, що при світлому комунізмі, радянська людина буде харчуватися в ресторанах, а кухня потрібна буде, тільки щоб підігріти чай, звідси не вважалося за доцільне робити велику кухню. Також важливо відзначити, що в "хрущовках" алюмінієва проводка, яка не годиться для сучасних побутових приладів і яку потрібно міняти на мідні дроти . Просто раніше не було потужних побутових приладів і не було потреби використовувати дорогі дроти.

План-схема і розміри квартири "хрущовки" майже всюди однакові. "Хрущовки" були з квартирами 1,2,3 кімнати. Чотирьох-кімнатної "хрущовки" не існує.

Розміри однокімнатної хрущовки: загальна площа - 30 кв.м., житлова 17-18 кв.м., кухня-6 кв.м. У деяких квартирах присутня маленька комора. Є і менш поширена планування однокімнатної квартири в "хрущовках", яка не сильно відрізняється від цієї, коли прохід на кухню ізольований від кімнати перегородкою, а вхід в кімнату здійснюється через коридор Розміри трикімнатної хрущовки: загальна площа - 43-45 кв.м, житлова 27-29 кв.м, кухня - 6 кв.м. Практично у всіх квартирах є комора. Проект 2-х кімнатній хрущовки передбачає наявність однієї прохідної кімнати. Розміри трикімнатної хрущовки: загальна площа 55 кв.м., житлова - 37 кв.м, кухня 6 кв.м. Є одна прохідна кімната і комора.

Дуже схожі на "хрущовки" вдома які звикли називати брежневка , Вони не багато відрізняються від "хрущовок".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online