Експерти назвали середні ціни оренди і покупки квартир в Миколаєві і регіонах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15 листопад 2017 Прочитали: 1 847

15 листопад 2017 Прочитали: 1 847

Інтернет-портал нерухомості Domik.ua вже 15 років вивчає новини українського ринку квартир і житлових будинків. Аналітики сайту регулярно опитують агентів з продажу нерухомості України про те, за яку вартість можна орендувати двокімнатну квартиру в багатоквартирних будинках старої споруди.

Виходячи з листопадового звіту порталу, в Миколаєві оренда «двушки» коштує в середньому 2,5 тисячі гривень, що робить місто одним з найдешевших в цьому відношенні по всій Україні. Менше вартість тільки в Кропивницького (2,3 тис. Грн) і Сумах (2,2 тис. Грн). Найдорожчі міста - Львів (6 тис. Грн), Одеса (8 тис. Грн) і Київ (12 тис. Грн).

Оригінал картинки -   тут Оригінал картинки - тут

Купівля двокімнатної квартири в новобудові і в будинку старої споруди в Миколаєві відрізняється сумою всього в 2 тисячі доларів. У новобудові ціна варіюється в районі 20 тисяч доларів, а в будинку старої споруди - 18 тисяч доларів.

По Україні серед «двійок» в новобудовах лідирує столиця - 60 тисяч доларів, а найменша ціна - в Полтаві - 17 тисяч «зелених». У старих будівлях також пальма першості у Києва - 40 тисяч доларів, а сама скромна ціна - в Хмельницькому, де за двухкомнтаную квартиру потрібно викласти 13,5 тисячі доларів.

Оригінал картинки -   тут Оригінал картинки - тут

Оригінал картинки -   тут Оригінал картинки - тут

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online