Законна установка шлагбаума у ​​дворі житлового будинку

  1. Все, що не заборонено, дозволено наявність автоматичного шлагбаума при в'їзді на подвір'я свідчить...

Все, що не заборонено, дозволено

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

наявність автоматичного шлагбаума при в'їзді на подвір'я свідчить не стільки про елітність будинку, скільки про облаштованому побут мешканців, спокійного життя без шуму чужих машин під вікнами і безпеки дітей.

В такому питанні як установка шлагбаума у ​​дворі закон толком нічого не регламентує. ПДР (Правила дорожнього руху) не поширюються на дворові території, тому органи ГИБДД не має права категорично забороняти мешканцям захищати таким чином свою прибудинкову територію від чужинців.

Більш того, установка шлагбаума у ​​дворі багатоквартирного будинку не відноситься до капітальних споруд, отже, дозволу на будівництво не потрібна.

«Золоті слова і, головне, вчасно сказані»

«Золоті слова і, головне, вчасно сказані»

Мер Москви Сергій Собянін ще в березні 2012 р повідомив в інтерв'ю газеті «Комсомольська Правда» про те, що мерія аж ніяк не заперечує проти встановлення шлагбаума у дворі; документи при цьому потрібні по мінімуму. Правда, є умова: повинен бути забезпечений нормальний проїзд пожежникам, «Швидкої» і транспорту міських служб.

25 червня 2013 р столична влада ухвалила спрощений порядок видачі дозволів на установку шлагбаумів. Відтепер цим питанням в Москві займаються муніципальні депутати. Термін прийняття рішення, при наявності проекту і згоди мешканців будинку, становить 30 днів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online