Щоб була парковка, довелося зрубати дерево. Автомобілям у дворі на К. Маркса тепер буде комфортно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22 серпня 2018 3 698 17

Нагадаємо, що формування міських дворів цілком і повністю залежить від вибору жителів. В даному випадку, у будинку № 104/1 на проспекті К. Маркса вирішили розширити паркувальний простір.

Маркса вирішили розширити паркувальний простір

- Це в Правобережному районі перший майже готовий об'єкт в рамках «Комфортною міського середовища», - розповів інженер виробничо-технічного відділу МКУ «Магнітогорскінвестстрой» Денис Кузнєцов. - Підрядник закінчує останні роботи з благоустрою. Жителі просили парковку, ми її і зробили.

Жителі просили парковку, ми її і зробили

Кузнєцов розповів, що під парковку довелося спиляти старий коригуючі і провести невелику санітарну обрізку. Крім того, підрядникам довелося під час робіт обійти існуючу теплотрасу, щоб в майбутньому не довелося розкривати дорожнє покриття, якщо раптом трапиться якась аварія. Крім цього, для жителів зробили невелику тротуарну доріжку, що переходила в сусідній квартал. А зараз підрядник упорядковує територію. Тільки після цього об'єкт буде готовий на сто відсотків.

Тільки після цього об'єкт буде готовий на сто відсотків

Відзначимо, що тут близько чотирьохсот квадратних метрів парковки, а вартість робіт склала близько 400 тисяч рублів.

Додамо, що зараз в рамках програми упорядковують чотири об'єкти. До кінця 2018 року всього планують облагородити 51 двір.


Служба новин «Верстов.Інфо», фото: Ілля Московець

Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online