В Істрінському районі йде повзучий захват ООПТ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Жителі Істрінського району обурені повзучим захопленням природної території, яка раніше була особливо охороняється.

Жителі Істрінського району обурені повзучим захопленням природної території, яка раніше була особливо охороняється

З 2014 року озерно-болотний комплекс біля села Новинки готують до забудови - знищують зелений покрив, забруднюють землю і воду, рубають дерева, псують ґрунт. І все це згубним чином позначається на червонокнижних рослинах і тварин, які там мешкають.

При цьому, коли люди купували будинки в розташованому поруч селищі "Павлово-2", забудовник - компанія опіно - показував проект планування, за яким територія навколо озера є особливо охороняється і ніяких будівель і господарської діяльності там, відповідно, бути не може.

Однак людей обманули - землю готують до забудови. За словами жителів, туди і назад безперервно курсують вантажівки, а компанія опіно ніяк цьому не перешкоджає.

За словами жителів, туди і назад безперервно курсують вантажівки, а компанія опіно ніяк цьому не перешкоджає

Раніше Мінекології Московської області та інші відомства підтвердили жителям, що територія знаходиться в межах заказника регіонального значення. Однак на початку 2017 року раптом з'ясувалося, що постановою уряду Московської області ділянку, виявляється, був виведений зі складу заказника.

Однак на початку 2017 року раптом з'ясувалося, що постановою уряду Московської області ділянку, виявляється, був виведений зі складу заказника

Даний факт змусив жителів в шок - їм потрібна обіцяна природа, а не будівництво по сусідству. Вони впевнені, що урізання площі заказника зроблено незаконно.

розпочато збір підписів до губернатора Московської області Андрію Воробйову з вимогою втрутитися в ситуацію - припинити порушення на території водно-болотного комплексу поблизу села Новинки Істрінського району, покарати винних і повернути ділянку в межі заказника.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online