Як дізнатися заборгованість по кредиту і отримати відповіді на інші питання

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Підтверджуючий документ про закриття зовнішніх кредитних зобов'язань повинен містити:

  • 1) дату відкриття і закриття кредиту / кредитної картки в іншому банку;
  • 2) суму закритого кредиту або ліміт по закритій кредитній карті;
  • 3) паспортні дані клієнта, а саме: П. І. Б., номер паспорта, коли і ким був виданий.

Документ необхідно оформити на бланку банку з підписом співробітника банку та печаткою банку.

Скановану копію документа необхідно відправити на електронну адресу [email protected] . Оригінал документа надавати не потрібно.

СНІЛС - страховий номер індивідуального особового рахунку, який надається кожному громадянину один раз і закріплюється тільки за ним.

  • Номер СНІЛС зазначено у Вашому пенсійному свідоцтві ( «зелена картка»).
  • Ви можете уточнити номер СНІЛС у відділі кадрів Вашої компанії.
  • Якщо Ви зареєстровані на порталі держпослуг, Ви можете перевірити номер СНІЛС в своєму профілі.
  • Ви також можете уточнити номер СНІЛС в пенсійному фонді, розташованому за місцем Вашого постійного проживання.

З 1 липня 2014 року набрав чинності федеральний закон 353-ФЗ, який зобов'язує банки
підписувати з клієнтами індивідуальні умови договору споживчого кредиту. До індивідуальних умов відносяться: сума і термін кредиту, процентна ставка, періодичність платежів і термін дії кредитного договору, а також ряд інших параметрів. Умови надаються у вигляді таблиці в форматі, встановленому Банком Росії.

Ознайомитися з індивідуальними умовами Вашого кредиту і підписати їх можна, пройшовши по засланні.

Перевірити статус Вашої заявки на споживчий кредит можна, пройшовши по засланні.

Сітібанк висуває певні вимоги до позичальників , Такі як вік, рівень доходу, громадянство РФ, постійна реєстрація в РФ, наявність мобільного та стаціонарного робочого телефонів та інші.

У кожному конкретному випадку банк приймає індивідуальне рішення про кредитування позичальника. Рішення залежить від ряду умов, в тому числі від рівня доходів позичальника і наданих їм документів. Максимальна сума споживчого кредиту становить 2 500 000 рублей1. Ви можете розрахувати відсотки, суму і термін кредитування за допомогою кредитного калькулятора на сайті Сітібанку.

1. Пропозиція дійсна для громадян РФ, які мають постійне місце проживання в Москві, Московській області, Санкт-Петербурзі, Волгограді, Єкатеринбурзі, Нижньому Новгороді, Ростові-на-Дону, Самарі, Казані або Уфі і постійний щомісячний документально підтверджений дохід в розмірі від 30 000 рублів. Кредит надається виключно на розсуд Сітібанку на суму від 100 000 до 1 000 000 рублів і термін до 5 років. Сума кредиту до 2 500 000 рублів - для співробітників компаній, які уклали з АТ КБ «Сітібанк» угоду про перерахування компанією на рахунки співробітників компанії сум заробітної плати, винагород і компенсацій, виплат соціального характеру або інше аналогічне угоду про зарплатний обслуговуванні. Плата за часткове або повне дострокове погашення кредиту відсутня. Процентна ставка встановлюється в індивідуальному порядку в розмірі 11,9-24,9% річних. Штраф за прострочення щомісячного платежу: для кредитних договорів, укладених до 1 липня 2014 року, - 600 рублів; для кредитних договорів, укладених з 1 липня 2014 року, - 0,1% від суми простроченої заборгованості за кожен день порушення зобов'язань. Всі умови кредитного договору - на сайті www.citibank.ru і в відділеннях Сітібанку.

Процентні ставки визначаються в індивідуальному порядку, виходячи з наданих документів, і встановлюються в межах 11,9-24,9% річних. Детальна інформація по засланні .

Підтвердити Ваш дохід можна 4 способами :

  • Онлайн: випискою з особового рахунку з Пенсійного фонду РФ через портал держпослуг ,
  • Онлайн: інформацією з бюро кредитних історій в разі наявності відкритого кредитного продукту. Надавати документ в даному випадку не потрібно,
  • Надати документи на автомобіль,
  • Надати довідку про доходи фізичної особи за формою 2-ПДФО.

Кредит можна оформити зручно і швидко за допомогою онлайн-заявки на нашому сайті з моментальним попереднім рішенням. Дізнайтеся докладніше по засланні .

Перевірити статус заяви і продовжити його заповнення можна, пройшовши по засланні або зайшовши в розділ «Продукти і послуги» і вибравши секцію «Оформити кредит» у Вашому профілі Citibank Online1.

Термін розгляду заяви становить до 5 робочих днів. При позитивному кредитному рішенні протягом цього часу Сітібанк сформує індивідуальні умови кредитного договору. Ви можете погодитися з запропонованими умовами кредитування протягом 5 робочих днів. Після Вашого підтвердження протягом 5 робочих днів грошові кошти зараховуються на Ваш поточний рахунок в Сітібанку.

Сума кредиту перераховується на Ваш поточний рахунок в рублях в Сітібанку, до якого прив'язана Ваша дебетова карта. Якщо Ви не є клієнтом Сітібанку, для Вас буде відкритий поточний рахунок в рублях і випущена банківська карта MasterCard одночасно з наданням грошових коштів.

Під час виплати боргу до повного погашення кредиту щомісячна комісія за банківське обслуговування не стягується. Після повного погашення кредиту Сітібанк стягує щомісячну комісію за банківське обслуговування рахунку відповідно до встановлених тарифів.

Для перегляду поточних спеціальних пропозицій для Вас зайдіть на Вашу персональну сторінку в Citibank Online і натисніть кнопку «Всі пропозиції» в розділі «Мій банк». при оформленні банком спеціальної пропозиції, на Ваші номер телефону та електронну адресу буде надіслано повідомлення. При наявності попереднього пропозиції по кредиту від Сітібанку, Ви можете подати заяву на його оформлення онлайн у вашому особистому кабінеті Citibank Online. За посиланням Ви можете ознайомитися з докладною інструкцією .

У разі, якщо у Вас є попереднє пропозиція по кредиту від Сітібанку , Ви зможете його знайти на сторінці «Мій банк» в Citibank Online. Для оформлення кредиту Вам необхідно прийняти умови попереднього пропозиції, перевірити свої персональні дані і підтвердити заяву своїм паролем для входу в Citibank Online. У разі прийняття позитивного рішення, банк перерахує кошти на Ваш поточний рахунок в Сітібанку.

Погашення заборгованості банку за кредитом здійснюватись щомісячними рівними платежами в певний Вашим договором день. Встановлена ​​сума автоматично списується з Вашого поточного рублевого рахунки в Сітібанку. Вам необхідно перевіряти залишок на поточному рахунку в рублях, щоб бути впевненим, що баланс достатній для погашення боргу банку по кредиту. Ви можете дати нам постійне доручення на конвертацію Ваших коштів в іноземній валюті в рублі для цієї процедури або вносити / конвертувати необхідні кошти самостійно через CitiPhone , Citibank Online , банкомати Сітібанку * або термінали Елекснет.

Дізнайтеся більше про те, як погашати борги за банківськими кредитами Сітібанку .

Сітібанк пропонує зручну систему платежів: погашення заборгованості по кредиту здійснюється за допомогою ануїтетних платежів, тобто щомісячними рівними частинами в встановлену дату у Вашому контракті. У суму платежу включені Ваша заборгованість банку за споживчим кредитом і відсотки. Таким чином, Ви завжди знаєте суму і дату платежу.

Дізнатися всю необхідну інформацію по Вашому кредиту, а також перевірити чи є у Вас заборгованість по кредиту, Ви можете на своїй персональній сторінці в Citibank online.

Ви можете здійснити часткове дострокове погашення кредиту, змінивши суму щомісячного платежу або зменшивши термін виплат. Для цього необхідно проінформувати банк про дострокове погашення кредиту за 30 днів до передбачуваної дати часткового дострокового погашення кредиту через будь-яке відділення Сітібанку, або зателефонувавши в CitiPhone . Суму для часткового дострокового погашення необхідно забезпечити на поточному рахунку в рублях в дату часткового дострокового погашення.

Для того щоб достроково погасити повну суму кредиту, Вам необхідно проінформувати банк про дострокове погашення кредиту за 30 днів до передбачуваної дати повного дострокового погашення кредиту через будь-яке відділення Сітібанку, або зателефонувавши в CitiPhone . Дізнавшись Вашу заборгованість за кредитом на дату повного дострокового погашення, забезпечте наявність цієї суми на поточному рахунку в Сітібанку.

Наслідком за прострочення щомісячного платежу є штраф в наступному розмірі: для кредитних договорів, укладених до 1 липня 2014 р - 600 рублів; для кредитних договорів, укладених з 1 липня 2014 р - 0,1% від простроченої суми боргу по кредиту за кожен день порушення зобов'язань. З умовами кредитного договору можна ознайомитися на сайті www.citibank.ru , А також у відділеннях Сітібанку.

Уважно ознайомтеся з вимогами Сітібанку до позичальникам . Якщо після отримання відмови в кредиті Сітібанку Ваша ситуація змінилася, Ви можете повторно подати заявку.

Так це можливо. У Сітібанку також діє програма, в рамках якої Ви можете взяти кредит на спеціальних умовах для погашення кредитів в інших банках.

1 онлайн

* Крім карт Світ

* Крім карт Світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online