Де можна безпечно купатися в Москві (КАРТА)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Про місця   для шашликів   , відкриттях   сезону полювання   ,   риболовлі   та інших   актуальних   темах ми намагаємося розповідати своєчасно

Про місця для шашликів , відкриттях сезону полювання , риболовлі та інших актуальних темах ми намагаємося розповідати своєчасно. Але про купальному сезоні, чесно кажучи, ніхто і розмов ще не заводив. Тільки тепло зробилося, вода-то ще бр-р, напевно. Безумовно - рано!

Але на минулих вихідних, не далі, ніж 12 травня, довелося обговорювати нагальні питання з молодим чоловіком десяти років. Ви не повірите, мій юний співрозмовник в фарбах повідав, як купався буквально кілька днів тому з жменькою ровесників. Все відбувалося на очах у вчителя, про лікарню нічого сказано не було. Всі купальники, бадьорі і рум'яні, повернулися до батьків і ходять на уроки. Стало бути, пора. Отже, SmartExplorer публікує список московських пляжів, де офіційно можна безпечно купатися в 2013 році.

1. Срібний Бор-2 і 3 - можна доїхати тролейбусами № 20, 21, 56 від метро «Полежаевская». Є місця для мангалів, працює прокат, розваги для дітей, кафе.

2. Мещерської - автобусом № 66 від метро «Південно-Західна», а також на електричці від Київського вокзалу до платформи Вострякової. Працює виїзний буфет, є майданчики для гри в футбол, волейбол і баскетбол.

3. Рублево - на автобусі № 127 від станції метро «Молодіжна». Маленький басейн для дітей, майданчики для гри, тенісні корти

4. Химки-2 - тролейбусом № 70 від метро «Сокіл». Тут є дитячий майданчик, кафе, дитячий басейн, столи для пінг-понгу, катамарани.

5. Бухта Радості - «Ракетою» від Північного річкового порту. Зона відпочинку більше схожа на місто: багато димлять мангалів і людей. Є прокат, водні мотоцикли і катамарани.

Якщо у вас є машина і бажання відкривати нові простори, можна виїхати в Підмосков'ї:

«Бухта Тиха» - д.Пірогово, Пироговське водосховище

«Хлєбнікова» - д. Хлєбнікова, Клязьминское водосховище

«Торбеево» - в Московській області в Сергієво-Посадському районі на березі озера «Торбеево»
«Троїцьке» - д.Троіцкое, Клязьминское водосховище

«Горки» - Клязьминское водосховище, південний берег

«Трусова» - д.Трусово, Солнєчногорський район, Істрінському водосховище.

У цьому сезоні відкриті ще три водойми для купання та відпочинку: в Зеленограді - озера Чорне і Шкільне. До Чорного і Шкільного озер можна доїхати на автобусі № 400 від станції метро «Річковий вокзал». Тут ви знайдете човнову станцію, різні спортмайданчики і багато кафе.

Також 25 травня вперше відкриється для купальщиків «Руки вгору Пляж». Це справжнісінький піонертабір для дорослих: залізні ворота на вході, чарівні піонерки в якості офіціанток, улюблені страви з дитинства в поєднанні зі світовими гастрономічними новинками, холодну розливне пиво в трилітрових банках під солону воблу або ароматний шашлик, бочки з квасом, легендарні ігрові автомати ( снайпер, Морський бій, Скачки), кальянні посиденьки в компанії вірних друзів, спортивні марафони і пляжний волейбол, студентські застільні ігри і страшилки з вуст чарівних піонер-вожатих.
Поки батьки насолоджуються просторами «Руки вгору Пляжу», вихователі стежать за їх дітками.
Для водних розваг «Руки вгору Пляж» пропонує на вибір скутера, катери, катамарани і, навіть, справжній річковий трамвайчик з рейсом по Москві-річці.
Як дістатися: у метро «Медведково» чекатимуть спеціальні стилізовані автобуси, які з вітерцем доставлять до місця призначення.

Увага! Після перевірки водойм, Росспоживнагляд не прийняв дві зони відпочинку з купанням - на озері Біле і Великому садовому ставку на півночі столиці. Тут будуть поставлені таблички про заборону на купання. Інші зони відпочинку пройшли перевірку на чистоту води.

До речі
З першого червня вхід на столичні пляжі буде платний. Влада міста обіцяє вартість входу не більше 100 рублів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online