Анапа пляж готель Золота бухта

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адреса:   Анапа   , Пров

Адреса: Анапа , Пров. Кордонний, 1 А Назва: пляж-готель "Золота бухта" Відстань до пляжу: за кілька кроків до 30-80 метрів Пляж: власний, дрібна галька В безпосередній близькості: центральна набережна

3-х разове харчування (Шведський стіл), користування пляжем, пляжним інвентарем, басейн з джакузі цілодобовий бар таверна «27 причал» працює кафе «Узбецька кухня», с24: 00 до 8:00 працює рум сервіс. морські подорожі на катері або яхті дайв-клуб морські атракціони, сучасна дитяча ігрова площадка стоянка для яхт і катерів (по домовленості) автостоянка. територія цілодобово під охороною.

Пляж.

У Вашому розпорядженні упорядкований пляж з дрібною галькою. На пляжі є все необхідне для комфортного відпочинку - парасолі, лежаки, душові кімнати та камери схову. Басейн. Родзинка нашого пляж-готелю - басейн з джакузі, біля якого працює цілодобовий лобі-бар. Кришталево чиста вода вабить, особливо, коли на морі негода. Можете бути впевнені у своїй безпеці на морі і на суші - Ви під надійним наглядом професійних рятувальників і охоронців. Так само до ваших послуг автостоянка і медпункт. Послуги, що надаються за окрему плату: Трансферт Замовлення квитків Організація екскурсій Морські прогулянки Риболовля у відкритому морі фрахтування яхти

Інфраструктура. Бунгало. Проживання. Пляж. харчування

«Пляж - Готель» складається з 22 бунгало - окремо розташованих затишних будиночків з соснового зрубу.

Кожен будиночок розрахований на проживання 2-х чоловік, але за бажанням клієнта, можна організувати додаткове місце. Бунгало розташовані в двох лініях: 1-я лінія біля моря, 2-я лінія в 30 метрах від пляжу.

Кожен будиночок обладнаний всім необхідним для комфортного проживання: супутникове TV, санвузол з індивідуальними приладдям, холодильник, буфетна стійка з повним набором посуду, електронний замок.

Бунгало обставлені екологічно чистої меблями ручної роботи, зробленої з ротанга і тропічної сосни, що створює неповторну атмосферу і затишок.

До кожного бунгало примикає невелика тераса з видом на море, де так приємно випити ранкову каву або помилуватися заходом.

- На території готелю не доведеться нудьгувати. Крім таверни «27 причал» працює кафе «Узбецька кухня», де можна покуштувати східні ласощі.

- Басейн з джакузі, біля якого працює цілодобовий бар.

- Для любителів активного відпочинку є особлива пропозиція -незабиваемие морські подорожі на катері або яхті. Можна вибрати морську прогулянку з купанням у відкритому морі, вирушити на морську рибалку, або просто зафрахтувати катер або яхту на кілька годин.

На території працює дайв-клуб і морські атракціони, а сучасна дитячий ігровий майданчик займе малюків не на 1-годину.

Для гостей, які приїхали на автомобілі, передбачена автостоянка. Крім того, за попередньою домовленістю організовується стоянка для яхт і катерів, Територія цілодобово під охороною.

Одним словом, пляж-готель «Золота Бухта» - це райський куточок, в якому все створено для того, щоб гості насолоджувалися відпочинком, забувши про повсякденній суєті і кожну хвилину відчуваючи як прекрасне життя.

Гості готелю можуть вільно розпоряджатися упорядкованим пляжем, який знаходиться буквально в декількох кроках від бунгало. До послуг гостей: лежаки парасольки, душові та камери схову. Відвідувачі можуть бути впевнені у своїй безпеці - на пляжі постійно працює медпункт і чергують досвідчені рятувальники і охоронці. Гостей чекає чиста і доглянута територія, створена для комфортного пляжного відпочинку.

Харчування в пляж-готелі здійснюється за системою «Все Включено». Таверна «27 причалу» чекає гостей на сніданок, обід і вечерю з різноманітними стравами і закусками «Шведського столу». До обіду для гарного настрою подадуть келих вишуканого вина. З 24:00 до 8:00 працює рум сервіс.

П РАЙС-ЛИСТ -

Анапа Золота бухта

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online