НАПКА знайшло у Денисової десятки незадекларованих мільйонів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Раніше НАПКА повідомляло, що під час повної перевірки звітів про доходи Денисової за 2015 року, 2016 і 2017 роки виявило порушення, але не уточнює, які. Раніше НАПКА повідомляло, що під час повної перевірки звітів про доходи Денисової за 2015 року, 2016 і 2017 роки виявило порушення, але не уточнює, які

Денисова недостовірно вказала розмір своїх внесків до статутних капіталів чотирьох товариств / фото УНІАН

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова, будучи народним депутатом, у декларації за 2015 рік не задекларувала 23 840 268 гривень доходу від фінансової компанії.

Про це повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції, пише " Українська правда ".

Крім того, вона недостовірно вказала тоді розмір своїх внесків до статутних капіталів чотирьох товариств, який відрізняється від реального на суму 5 454 248 гривень.

"Інформація про внески так само недостовірно відображена в деклараціях посадової особи за 2016 і 2017 роки", - уточнює агентство.

Раніше НАПКА повідомляло, що під час повної перевірки звітів про доходи Денисової за 2015 року, 2016 і 2017 роки виявило порушення, але не уточнює, які.

Агентство відзначає, що в цілому на останньому засіданні вирішило направити в правоохоронні органи 13 висновків щодо 9-ти посадових осіб щодо виявлення ознак кримінальних злочинів, пов'язаних з корупцією. Це рекордна кількість.

Так, депутат Київської міськради Максим Конобас вказав в декларації за 2016 рік, що йому не відома вартість квартири площею 124,6 кв.м в Києві, придбаної ним у 2007 році за договором інвестування. В рамках перевірки було встановлено, що депутат знає про вартість квартири на дату набуття її у власність.

Читайте також ГПУ відкрила справу через недостовірних даних в декларації Насалика за 2016 рік

Крім того, Конобас задекларував дохід в сумі 1 200 374 гривні від відчуження своїх корпоративних прав в двох суспільствах. Однак надані депутатом документи і інформація з держреєстру не підтверджують, що відчуження сталося саме шляхом продажу і за суму, зазначену в декларації, що свідчить про ознаки незаконного збагачення.

Висновки НАПКА направило в Національне антикорупційне бюро (НАБУ).

Висновки щодо директора КП "Львівтеплоенерго" Степана Пакіжа та заступника начальника відділу обліку платежів Управління фінансування, бухгалтерського обліку та звітності УКРІНФОРМ в Києві Юлії Зінченко спрямовані в Національну поліцію.

Ще п'ять посадових осіб, які звільнилися з посад інспекторів Управління патрульної поліції в Харкові, так і не подали декларації при звільненні. Висновки по Богдану Гордієнко, Марині Капустян, Тамарі Рибалової, Сергію Самойлову і Ігорю Собко направили в прокуратуру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online