Білий дім: Адміністрація Обами ніколи не брехала про обставини вбивства бен Ладена

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Згідно з даними Герша, адміністрація США таємно співпрацювала з пакистанськими спецслужбами для ліквідації бен Ладена Згідно з даними Герша, адміністрація США таємно співпрацювала з пакистанськими спецслужбами для ліквідації бен Ладена   Фото з відкритих джерел   Білий дім розкритикував суперечливе розслідування, в якому говориться, нібито адміністрація президента США Барака Обами брехала про обставини смерті глави Аль-Каїди Усами бен Ладена

Фото з відкритих джерел

Білий дім розкритикував суперечливе розслідування, в якому говориться, нібито адміністрація президента США Барака Обами брехала про обставини смерті глави "Аль-Каїди" Усами бен Ладена. Про це повідомляє " радіо Свобода "З посиланням на прес-секретаря Білого дому з питань національної безпеки Неда Прайса.

"Стаття журналіста Сеймура Герша, опублікована 10 травня в британському виданні London Review of Books, переповнена" неточними і безпідставними твердженнями ", - сказав Прайс.

Згідно з даними Герша, адміністрація США таємно співпрацювала з пакистанськими спецслужбами для ліквідації бен Ладена, а керівники пакистанської армії і розвідки знали про такі плани.

"Як ми вже говорили тоді, обізнаність щодо цієї операції була обмежена дуже вузьким колом чиновників США. Президент з самого початку вирішив не повідомляти будь-якого іншого уряду, включно з урядом Пакистану, поки рейд не відбувся", - зазначив спікер.

Прайс додав, що США і Пакистан продовжують залишатися партнерами в спільних зусиллях по знищенню "Аль-Каїди".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що, згідно з доповіддю американського журналіста Сеймура Херша, опублікованому в London Review Books , Вашингтон збрехав громадськості про те, як був ліквідований лідер "Аль-Каїди" Усама бен Ладен.

Херш стверджує, що розвідка Пакистану затримала терориста в 2006 році. З тих пір і до самої смерті в 2011 році бен Ладен перебував в Абботабаді під повним контролем силовиків. Терориста планували передати Вашингтону в обмін на будь-яку послугу з боку американської влади, однак в 2010 році один з посвячених у секрет місцезнаходження бен Ладена військових продав його США за 25 млн доларів. Після цього американські військові отримали план будівлі, де знаходився лідер "Аль-Каїди", і приступили до ліквідації злочинця.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online