Розвінчуємо міфи про роботу ріелтора - Ділові новини АН BFS

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато людей вважають, що професія ріелтор дуже легка і прибуткова

Багато людей вважають, що професія ріелтор дуже легка і прибуткова. Таку думку, кілька помилкове, часом агент з нерухомості працює з раннього ранку і до пізнього вечора. Якщо людина професіонал, то у нього може проходити одночасно кілька угод, а це постійний контроль і відповідальність. Також то постійне спілкування з людьми, консультації, роз'яснення, тобто крім компетенції, ще необхідно стійкість до стресів людиною. Часом, людина, звертаючись з житловою проблемою, виливає і все інше на ріелтора. За статистикою, кожен третій стажист йде на третьому місяці роботи.

Існує ще одне помилкова думка, робота ріелтора - білокомірцева. Безумовно, агент повинен виглядати дуже акуратно й охайно, але більшу частину часу він проводить поза межами офісу, зазвичай він на показах або в чергах до державних чиновників, на будівництвах або на дачних ділянках. Нескінченні зустрічі, часом не дозволяють розслаблятися навіть у вихідні дні. Адже від кількості успішних зустрічей безпосередньо залежить заробіток.

Також прийнято вважати, що ріелтором може стати будь-яка людина. Можна коротко ознайомитися з роботою в агентстві нерухомості, мати при собі карту або навігатор і все - готовий фахівець. Таке твердження абсолютно невірне, агент повинен володіти гострим розумом, бути компетентним і культурною людиною, мати знання в юридичних питаннях. Ріелтор повинен бути здатним встояти перед стресами і витримати психологічне напруження, пов'язане зі спілкуванням з людьми. І постійно підвищувати свою кваліфікацію. Не варто думати, що таку професію можна здолати лише в молодому віці. Так, дуже багато молодих людей стартували в своїй кар'єрі саме на цьому терені. Але ніколи не завадить життєвий досвід і здоровий глузд, який купується вже з віком, тим більше що зазвичай в більш зрілому віці людина вже буває відбувся як особистість, а це тільки допоможе в такій професії.

Існує також міф, що професія ріелтора взагалі нетворча. Насправді, існують алгоритми для вирішення стандартних ситуацій. Але на практиці, дуже часто трапляються непередбачувані ситуації, які, власне кажучи, і вимагають нестандартного і творчого підходу.

На закінчення ще один міф - ріелтори дуже сильно перебільшують свою значущість і без них можна обійтися. Так, можна, але агент зазвичай допомагає не тільки підібрати підходящий варіант, але і грамотно провести операцію.

матеріал підготовлений АН BFS

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Що далі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online