Хочу переїхати до Харкова. Що порадите?

15.05.2008, 18:44

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Реєстрація: 27.02.2007

Адреса: Робота-дім, дім-робота =)

Повідомлень: 6,593

Цитата:

Повідомлення від переселенець

Спасибі, в посольство спробую.
Але на сайті, який ви привели, написано - "(інформація на квітень 2008 року) .: з 2007 року, змінилося законодавство щодо іноземців т.ч. росіян і ін. - безвізові. Зміни ДУЖЕ серйозні - безвізовий іноземець може перебувати в Україні дО 90 діб, ПРОТЯГОМ 180 дОБИ. Спроба "виходу" - їздити з загальноросійським паспортом і тільки поїздами. " - так, мабуть, і доведеться робити.

http://www.mid.ru/dks.nsf/d00e27b424...f?OpenDocument

Віза, прикордонний, митний, санітарний і ветеринарний контроль
Чинне між Україною і Російською Федерацією угоду з питання взаємних поїздок громадян передбачає безвізовий порядок в'їзду громадян Росії на територію України. Відповідно до положень даної угоди громадяни Росії, незалежно від мети поїздки, в'їжджають в Україну за що посвідчує особу та підтверджують громадянство (до числа яких відносяться внутрішні і закордонні паспорти громадян Російської Федерації, діти до 16 років в'їжджають на Україну за свідоцтвом про народження, військовослужбовці - на підставі посвідчення особи). Транзитний проїзд через територію України здійснюється: з Росії в Росію - за згаданими вище документами, в треті країни - за документами, дійсними для виїзду за кордон.
Порядок в'їзду на Україну з використанням автотранспортних засобів. Громадяни Росії в'їжджають на Україну на транспортному засобі на підставі документів, що підтверджують право власності та право на управління, або за нотаріально завіреної довіреності від власника транспортного засобу (спорідненість довірителя: чоловік, дружина, діти або батьки). Транспортний засіб ввозиться на підставі заповнюється декларації на транспортний засіб (на термін понад 2-х місяців, але не більше 1 року потрібна реєстрація в органах ДАІ за місцем тимчасового перебування).
При перетині державного кордону України на транспортному засобі стягуються такі збори: за екологічний контроль транспортного засобу - 1 дол. США (приблизно 5,5 грн.); обов'язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів.
Ввезення іноземної і національної валюти. Дозволяється ввозити іноземну валюту в сумі до 1 тис. Дол. США - за умови усного декларування і до 10 тис. Дол. США - з обов'язковим зазначенням у митній декларації та національну валюту - до 1 тис. Гривень за умови їх усного декларування, а також кошти, вивезені раніше з України, з обов'язковим зазначенням у митній декларації на їх вивезення.
додаткові відомості
Реєстрація громадян Російської Федерації на території України. Реєстрація здійснюється за паспортними документами в пунктах пропуску на кордоні представниками прикордонних військ України шляхом проставлення в закордонних паспортах штампу "в'їзд-виїзд". Особи, що прямують на Україну за внутрішніми паспортами, заповнюють імміграційну карту. Режим реєстрації в пунктах пропуску поширюється на громадян, які прямують на Україну на термін до 90 днів, і проводиться безкоштовно. Реєстрація громадян, які в'їжджають в Україну на постійне проживання, навчання, стажування, роботу, здійснюється в органах внутрішніх справ.
Це ваше консульство пише
Віза, прикордонний, митний, санітарний і ветеринарний контроль   Чинне між Україною і Російською Федерацією угоду з питання взаємних поїздок громадян передбачає безвізовий порядок в'їзду громадян Росії на територію України

F?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online