П'ятий канал, Нагорний Карабах

  1. Новини каналу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У ці хвилини в Баку проходить зустріч президента Азербайджану і глави російського МЗС. Сергій Лавров прибув в республіку для переговорів зі своїми колегами з дипломатичних відомств, але ситуація в Нагірному Карабасі змусила поміняти програму візиту.

Домовленість про припинення вогню в Нагірному Карабасі була досягнута в Москві, напередодні, в ході зустрічі начальників генштабів Збройних сил Вірменії та Азербайджану. Подробиці угоди стали відомі сьогодні.

політика Репортаж

Тема Нагірного Карабаху звучить сьогодні і в Берліні. В німецьку столицю з робочим візитом прибув президент Вірменії Серж Саргсян. Влада Німеччини стверджують, що візит був погоджений ще до загострення ситуації в невизнаній республіці. Але очевидно, що конфлікт увійшов в число обговорюваних тем.

політика пряме включення

Росія зіграла важливу роль в питанні припинення вогню в Нагірному Карабасі. Про це заявив сьогодні заступник міністра закордонних справ Вірменії. Цю оцінку розділяє і Азербайджан. Сторони конфлікту розкрили деякі подробиці укладення мирної угоди.

політика

Ситуація в зоні нагірно-карабахського конфлікту продовжує залишатися напруженою. Від обох сторін надходить суперечлива інформація про відновлення боїв. Відомості про жертви і постраждалих також різняться. Лідери Азербайджану, Вірменії та невизнаної Нагірно-Карабахської республіки напередодні ввечері екстрено зібрали поради безпеки своїх країн.

Світові новини Репортаж

Сьогодні президенти Росії, Вірменії та Азербайджану на зустрічі в Сочі обговорили проблему Нагірно-Карабахського врегулювання. Десятий тристоронній саміт пройшов без преси. Перед його початком Дмитро Медведєв по черзі поговорив зі своїми колегами Сержем Саргсяном і Ільхамом Алієвим.

політика

У Червоній Поляні сьогодні обговорюють проблему Нагірного Карабаху. Дмитро Медведєв зустрівся з президентом Вірменії Ільхамом Алієвим і головою Азербайджану Сержем Саргсяном. Почалися переговори в офіційній обстановці. Після продовжили без краваток - президенти разом піднялися на одну з гірськолижних трас.

політика

У ці хвилини в Баку проходить зустріч президента Азербайджану і глави російського МЗС

Новини каналу

«Світська хроніка» б'є рекорди!

Інтерес до програми «Світська хроніка» у глядачів П'ятого каналу продовжує зростати. Рекордні результати досягнуті в аудиторіях «Все 25-59» та «Жінки 25-59», що дозволило П'ятому зайняти призові місця в трійці лідерів федерального телеперегляду.

5-tv.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online