Заявка на автокредит

  1. Способи подачі заявки в банки на автокредит
  2. Як подати заявку на автокредит в автосалоні
  3. Як оформити заявку на автокредит у банку
  4. Онлайн-заявка на автокредит
  5. Поради

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купити авто в кредит - один із способів обзавестися новою або уживаної машиною . Бажання громадян отримати позику на авто виражається у формі заявки в кредитну організацію. Які види і способи подачі заявок на автокредит поширені сьогодні? Як і де отримувати позику зручніше і вигідніше для клієнта? Купити авто в кредит - один із способів обзавестися новою або   уживаної машиною

Способи подачі заявки в банки на автокредит

Громадяни, які бажають придбати автомобіль в кредит, подають заявку:

  • безпосередньо в автосалоні;
  • в представництвах банків;
  • онлайн, на офіційних сайтах фінансових установ.

Це найпоширеніші способи взаємовідносин між кредитором і позичальником. Клієнт сам вибирає найбільш прийнятний і зручний для себе варіант.

Як подати заявку на автокредит в автосалоні

Автовласники кредитних транспортних засобів відзначають, що оформити позику в салоні зручніше і простіше, ніж у банку. Коли клієнт автосалону доглядає авто, визначившись з вибором, одразу ж на місці може оформити позику. Це значно економить час. Подаючи заявку представникам салону, покупець вказує особисті дані (ПІБ, дату народження, місце роботи і трудовий стаж, платоспроможність, моб. І будинок. Телефон, інше).

Також необхідно викласти інформацію про майбутню покупку (тип, марку, вартість авто). Салон реалізації автомобілів прийме рішення по заявці протягом 4 годин - мінімальний термін, декількох днів - максимальний. Після цього клієнта чекає процес оформлення машини у власність.



Головна перевага методу - економія часу клієнта. Безпосередня близькість об'єкта покупки дозволяє в ході операції уточнити всі нюанси і прийняти правильне рішення. З мінусів - перебуваючи в передчутті володіння новим авто, громадяни часто втрачають пильність.

Емоційне хвилювання може перешкодити адекватно оцінити умови кредитного договору. Тому краще авто лише доглянути в автосалоні, не роблячи імпульсивних покупок, і витратити достатньо часу на ознайомлення з текстом угоди.

Як оформити заявку на автокредит у банку

Сьогодні багато банків видають кредити на покупку автомобіля з різними умовами. Серед них Сбербанк, Уральський банк реконструкції та розвитку , ВТБ 24, Альфа Банк , експерт Банк , Європа Банк та інші. Заявку в офісі банку оформляють, коли представництво фінансової установи відсутня в автосалоні.

В офісі банківські співробітники нададуть докладні консультації, дадуть відповідь на всі питання щодо умов кредитування, оголосять перелік необхідних документів для угоди. Одні фінансові установи вимагають від позичальника підтвердити платоспроможність, інші проводять невибагливу перевірку, компенсуючи це більш високими відсотками по кредиту.

документи , Які знадобляться для укладання договору в більшості банків:

  • паспорт;
  • анкета;
  • водійське посвідчення;
  • трудовий договір / трудова книжка;
  • довідка про доходи та ін.

Крім цього можуть вимагати попередній договір купівлі-продажу транспортного засобу, копію техпаспорта авто, «платіжку» на оплату автомобіля з салону, страховку машини від угону, матеріальних збитків, і ін.

банки ВТБ 24 , Сбербанк , Русфінанс Банк , Райфайзенбанк , ЮніКредит Банк , Кредит Європа Банк не вимагають від позичальника в якості другого документа, що підтверджує особу, виключно водійські права. При відсутності цього документа його можна замінити закордонним паспортом або страховим свідоцтвом обов'язкового пенсійного страхування. У банк Уралсиб подають водійське посвідчення при оформленні позики в обов'язковому порядку.

Недоліком процедури подачі заявки в представництва банків є бюрократію процесу. При необхідності «донести» додаткові документи і довідки, банк можна відвідати кілька разів.

Часто клієнти банків витрачають багато часу на простоювання в чергах, які утворюються з бажаючих отримати консультацію у співробітника установи. З переваг - детальні роз'яснення з питань кредитування безпосередньо від кваліфікованих фахівців банку-кредитора.

Онлайн-заявка на автокредит

Онлайн-спосіб взаємини з банками і МФО стає все більш популярним. Заявку на кредитування покупки автомобіля можна оформити, не виходячи з дому. Слід знайти офіційний сайт кредитної організації і в меню відшукати посилання-розділ «Автокредит». Користувачеві буде запропоновано заповнити анкету, внести в поля особисті дані. Крім цього, слід зазначити марку та вид авто, яке планується придбати, його характеристики, суму позики, термін кредитування. Заповнення форми не повинно викликати труднощів, банки намагаються максимально спростити алгоритм дій користувача.

На сайтах банків і МФО надаються кредитні калькулятори, які допоможуть розрахувати переплату, розмір щомісячного внеску і т. Д. Після того, як заявка прийнята банком, менеджер зв'яжеться з клієнтом для уточнення інформації, зазначеної в заявці і запропонує відповідну програму кредитування. Схвалення заявки на кредит доведеться чекати від 1 години до 3 днів. Менеджер сповістить клієнта про дату і час візиту в банк для підписання договору кредитування.

Перевагами онлайн-заявки є:

  • Відсутність необхідності відвідувати представництва кредитора, що економить час клієнта і банківських співробітників.
  • Онлайн-заявку на автокредитування можна відправити в кілька банків. Це дає можливість порівняти умови програм і підібрати найбільш підходящі. Подача кількох заявок одночасно в різні фінансові установи може гарантувати позитивне рішення щодо позики хоча б одного кредитора.
  • В режимі онлайн громадянам надається чіткий список необхідних документів. Клієнт має час, щоб підготувати повний пакет паперів, порадитися з близькими щодо свого рішення, і упевнитися в правильності своїх дій.

З недоліків: не всі банки надають можливість подати заявку на кредитування авто через інтернет. Також відсутній безпосередній контакт з менеджером банку, клієнт не може відразу в ході подачі заявки задати питання. Користувачі мережі можуть припуститися помилки при заповненні форми онлайн, що може призвести до відмови в кредитуванні.

Поради

  1. Перед подачею заявки варто вивчити програми кредитування фінансових установ і підібрати більш вигідну і відповідну.
  2. Онлайн-заявка - найшвидший і популярний спосіб початку процесу кредитування авто серед населення. Якщо немає впевненості в схваленні заявки в певному банку - можна розіслати пропозицію кільком установам. Оффлайн довелося б відвідати 2-3 офісу фінансових установ, і в кожен надати пакет документів. А це додаткові витрати сил, часу і коштів.
  3. Недосвідченим користувачам мережі не слід самостійно заповнювати онлайн-заявку. Можна допустити помилки і не досягти необхідного результату. Таким громадянам краще оформити кредит безпосередньо в автосалоні або банку.

Читайте також

Які види і способи подачі заявок на автокредит поширені сьогодні?
Як і де отримувати позику зручніше і вигідніше для клієнта?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online