ВТБ: як дізнатися рішення по кредиту?

  1. Протягом якого часу ВТБ приймає рішення по заявці?
  2. Що відбувається під час розгляду анкети?
  3. Як банк сповіщає про прийняте рішення і чому не розкриває причини відмови?
  4. Що робити, якщо прийшла відмова?
  5. Заявка на кредит в Совкомбанк
  6. Дзвонить чи банк насправді?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дізнатися рішення по кредиту ВТБ клієнт може від банку або самостійно. У першому випадку рішення доведеться чекати від 1 до 5 робочих днів. У другому випадку клієнт може зателефонувати або прийти в банк в будь-який зручний момент, щоб дізнатися статус заявки на кредит.

Якщо кредитор не дзвонить і не пише протягом 6-7 днів з моменту подачі розширеної анкети на кредит, швидше за все, банк відмовив у видачі позики, але не зміг додзвонитися і повідомити про це по телефону. У будь-якому випадку, клієнту потрібно звернутися до співробітників банку і отримати остаточну відповідь.

Протягом якого часу ВТБ приймає рішення по заявці?

Згідно з нормативними документами позичальник повинен дізнатися рішення по заявці на кредит в ВТБв протягом 5 робочих днів з моменту її відправлення. Мінімальний термін розгляду анкети становить 1 робочий день.

Підсумковий термін розгляду буде залежати від різних супутніх факторів:

  1. Дізнатися рішення по кредиту ВТБ клієнт може від банку або самостійно Тип клієнта, що звернувся. Якщо за позикою звернувся зарплатний клієнт або співробітник корпоративного клієнта, то анкета буде розглянута в найстисліші терміни. Зазвичай в таких ситуаціях банку вистачає 1-го робочого дня, щоб винести остаточне рішення.
  2. Кредитна історія клієнта. Якщо у позичальника позитивна КІ і всі документи в порядку, то кредит йому схвалять вже на 2-й день. Якщо у позичальника є незначні прострочення, середній кредитний рейтинг, банку буде потрібно більше часу, щоб вивчити додаткову інформацію і прийняти остаточне рішення.
  3. Тип кредиту. Від програми кредитування термін розгляду заявки залежить досить сильно. Рішення по великим позиках, де потрібні поручителі і заставне забезпечення завжди приймається довше. Банку потрібно більше часу, щоб вивчити всі необхідні документи, більш ретельно перевірити позичальника і роботодавця і т.д.
  4. Завантаженість системи. Не варто забувати і про такий чинник, як наявність інших потенційних позичальників. Якщо в банк звернулося багато людей з заявками про видачу кредиту, то їх анкети будуть розглядатися в порядку черговості. Це забирає додатковий час.

Що відбувається під час розгляду анкети?

Під час розгляду анкети служба безпеки банку ВТБ активно перевіряє позичальника і надані їм документи на справжність. Насамперед служба безпеки перевіряє, чи дійсно існує людина з такими паспортними даними, робить відповідну запити в паспортний стіл і т.д.

Потім перевіряється кредитна історія позичальника, його працевлаштування. Зазвичай на цьому етапі перевірки служба безпеки дзвонить за контактними номерами роботодавця, дізнається інформацію про позичальника, рівні зарплати і т.д. Після цього на «вошивість» перевіряється сама організація-роботодавець. Запитується її податкова звітність, поточний стан, кількість робочих місць, виявляється можливість найближчого банкрутства і проблем.

Надані документи перевіряють на підробку, позичальника - на факти шахрайства в минулому, запитується історія правопорушень, штрафів і т.д.

Часто зі служби безпеки дзвонять за вказаними в анкеті контактними номерами, щоб перевірити вказану позичальником інформацію. Третіх осіб запитують про заробіток клієнта, постійному місці роботи, особистих якостях і т.д.

Як банк сповіщає про прийняте рішення і чому не розкриває причини відмови?

Не знаєте, як як дізнатися рішення ВТБ по кредиту? У більшості випадків банк повідомляє позичальника про прийняте рішення за допомогою телефонного дзвінка на номер, вказаний в анкеті. В ході телефонної розмови співробітник кредитної організації повідомляє, що заявка на кредит у ВТБ схвалена, або відхилена.

Найчастіше клієнту дзвонять при позитивному рішенні, а ось при негативному вердикті ВТБпредпочітает відправляти смс-повідомлення з відмовою і своїми жалями на цей рахунок.

При повідомленні про негативному рішенні ВТБ-24 не називає причини, що призвели до такого вердикту. По-перше, він і не зобов'язаний цього робити. У законодавстві РФ немає законів, які б зобов'язали кредиторів називати причини відмови в наданні кредиту. По-друге, в анкеті на кредит, яку підписав позичальник, є умова про те, що банк має право відмовити без пояснення причини. З цього випливає, що підписав заяву клієнт, погодився з цим формулюванням і не має права вимагати назвати причину відмови.
Зазвичай причина відмови банальна - доходів не вистачає на обслуговування кредиту. Тому у клієнта низький бал скорингової оцінки. Порахувати скоринговую оцінку можна самому на спеціальному онлайн калькуляторі:
Див. також: Калькулятор кредитного скорингу онлайн.
Він розповість, де дадуть кредит і назве приблизні причини відмови.

Що робити, якщо прийшла відмова?

Відмовити у видачі кредиту в ВТБмогут з різних причин. Найпоширеніші з них: негативна кредитна історія, судимості в минулому, низький рівень доходу для запитуваної суми, непідтверджений дохід, знаходження в НС і т.д.

Частою причиною відмови є неофіційне працевлаштування позичальника. ВТБ досить жорстко ставиться до потенційних позичальників і надає позики лише тим, хто може підтвердити свій дохід або працевлаштування офіційними документами. Якщо клієнт працює на приватника або ІП, є фрілансером, то отримати кредит в банку ВТБон не зможе.

В цьому випадку можна звернутися в іншу кредитну організацію В цьому випадку можна звернутися в іншу кредитну організацію. В першу чергу, варто спробувати такі банки, як Тінькофф, Хоум Кредит, Східний банк, ОТП банк, Ренесанс Кредит та інші.

Заявка на кредит в Совкомбанк

  • Сума до 500 тис. Руб, ставка від 12% в рік
  • Вам дадуть кредит, якщо ви старше 35 років
  • Для отримання потрібно 2 документа
  • Потрібен стаціонарний робочий або домашній телефон
  • Рішення за 30 хв.

Кредит готівкою в банку Тінькофф

  • Вам видається карта, на яку дають кредит.
  • Зняття з карти безкоштовно в будь-якому банкоматі
  • Сума кредиту до 1 млн. Рублів
  • Термін кредиту до 36 місяців
  • Процентна ставка по кредиту від 14,9%

Заявка на кредит в Росбанке

  • Варіанти з забезпеченням і без, можливість рефінансування інших кредитів
  • Низька ставка від 16%
  • Сума позики до 3 млн рублів
  • Термін кредиту до 60 місяців.

Заявка на кредит готівкою в РенКредіт

  • Сума позики до 700 тис., Ставка від 11.3%
  • Швидкий розгляд заявки по паспорту- приймуть рішення без походу в офіс
  • Без комісій за надання та дострокове погашення та інших прихованих комісій
  • Гроші можна перевести на карту Кукурудза

Якщо мова йде про невелику суму, то хорошим варіантом стане звернення за грошима в мікрофінансову організацію міста, де готові запропонувати гроші на тривалий термін до 1 року по паспорту. Суми тут досягають 100-200 тис. Руб., А гроші видаються протягом 1 робочого дня.

Якщо вам потрібен кредит в великому банку під мінімальний відсоток, то можна спробувати зробити довідку про доходи за формою банку. Для цього позичальнику потрібно отримати форму банку в будь-якому відділенні ВТБ, віднести свого роботодавця для заповнення. Довідка носить характер офіційного документа, а тому приймається на рівні з довідкою 2НДФЛ.

Це реальний спосіб врятувати становище, коли банк збирається відмовити в кредиті через відсутність документів, що підтверджують щомісячний дохід. У деяких ситуаціях замість довідки 2НДФЛ можна використовувати банківську виписку за поточні 6-12 місяців, особливо, якщо клієнт отримує фіксовану зарплату щомісяця. Це стане підтвердженням безперервного постійного доходу.

Дзвонить чи банк насправді?

Якщо ви не дочекалися рішення за вашою заявкою протягом 5 робочих днів, можна сміливо телефонувати на гарячу лінію банку, або йти в офіс за роз'ясненнями.

Швидше за все, банк просто не зміг додзвонитися до позичальника з технічних причин, або через недоступність абонента і т.д.

Збій в мережі - поширена проблема операторів, які іноді навіть не відправляють повідомлення про пропущені виклики і абонентах, які намагалися додзвонитися в той проміжок часу. Іноді клієнт просто не звертає увагу на такі смс і номера, цілеспрямовано не бере трубку з невідомого номера і т.д. В результаті виявляється, що це дзвонили з ВТБ, щоб повідомити про прийняте рішення.

Взяти і забути зателефонувати позичальнику (особливо в разі позитивного рішення) ВТБ навряд чи зможе. Якщо такі ситуації мають місце, то вони є винятками із загальних правил.

Протягом якого часу ВТБ приймає рішення по заявці?
Що відбувається під час розгляду анкети?
Як банк сповіщає про прийняте рішення і чому не розкриває причини відмови?
Що робити, якщо прийшла відмова?
Протягом якого часу ВТБ приймає рішення по заявці?
Що відбувається під час розгляду анкети?
Як банк сповіщає про прийняте рішення і чому не розкриває причини відмови?
Не знаєте, як як дізнатися рішення ВТБ по кредиту?
Що робити, якщо прийшла відмова?
Дзвонить чи банк насправді?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online