Найвигідніші автокредити від виробників за програмою держпідтримки з початковим внеском

  1. Переваги та недоліки автокредитів
  2. За якими критеріями варто вибирати позикодавця
  3. Пропозиції російських банків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Придбання автомобіля в кредит - звична справа для мільйонів людей в Росії. Для тих, хто замислюється про таку покупку, актуальним є питання: як і де взяти кредит. На сьогоднішній день існують вигідні актокредіти з держпідтримкою.

Перш ніж приймати рішення, варто розглянути всі варіанти придбання автомобіля. У багатьох великих банків існують різні пропозиції по автокредитах.

Вибір того чи іншого кредиту, перш за все, залежить від марки машини і її пробігу. Ще однією важливою умовою є - чи буде кредит цільовим.

Переваги та недоліки автокредитів

Якщо вивчити статистику, то стане зрозуміло: велика частина власників автомобілів в Росії, купили свою машину за допомогою автокредитування Якщо вивчити статистику, то стане зрозуміло: велика частина власників автомобілів в Росії, купили свою машину за допомогою автокредитування. Вибір на користь такого способу покупки пояснюється тим, що користуватися автомобілем можна відразу, а виплачувати потрібно буде невеликими частинами.

Позичальник сам може зробити свій автокредит вигідним. Банк сам визначає відсоток кожного клієнта, і він залежить від таких особливостей:

  • віку позичальника,
  • платоспроможності,
  • кредитної історії.

У цьому питанні визначальну роль відіграє початковий внесок. Існує правило: чим більше грошей внесено відразу, тим менше буде відсоток. Якщо є деяка сума власних заощаджень, то людина може дозволити собі придбати більш дорогий і престижний варіант автомобіля, або заощадити на відсотку.

Незважаючи на те, що автокредит вважається вигідним і зручним фінансовим інструментом, у нього є певні недоліки. В першу чергу варто відзначити, що придбання автомобіля в кредит істотно збільшує його вартість, дане збільшення іноді досягає 50%.

Якщо є потреба знайти вигідний автокредит, то необхідно ретельно вивчити не один десяток пропозицій від банків і автосалонів, витративши на це значну кількість часу.

Ще один мінус в тому, що банк зобов'яже майбутнього власника авто застрахувати його по КАСКО. В середньому, це обходиться в межах 4-12% від ринкової вартості транспортного засобу.

Страхові компанії не дуже хочуть страхувати авто з пробігом, оскільки це досить великий ризик. Варто відзначити також, що банк одноосібно ухвалює рішення про максимальну суму автокредиту для кожного позичальника.

Якщо рівень доходу людини залишає бажати кращого, то не доведеться розраховувати на хороший кредит. При невеликій сумі доходу, в місяць за кредит потрібно буде платити більше половини заробітку, що є неприпустимим.

У цій ситуації банки знайшли рішення: у позичальника є можливість залучення созаемщика, якщо його зарплати для кредиту недостатньо. Потрібно звернути увагу, що банки, крім страхування застави, також вимагають оформлення страховки здоров'я і життя позичальника, це виконується за рахунок позичальника, що підвищує вартість позики.

Автокредитування широко затребуване в усіх регіонах країни. Чим більший попит, тим різноманітніше пропозицію.

Це впливає і на жорсткість конкуренції, тому взяти кредит на авто на вигідних умовах, цілком можливо.

За якими критеріями варто вибирати позикодавця

Кредиторами пропонуються різноманітні умови, тому позичальникові часто важко зробити свій остаточний вибір Кредиторами пропонуються різноманітні умови, тому позичальникові часто важко зробити свій остаточний вибір.

Приватні інвестори, як правило, висувають більш прийнятні вимоги, тому позикові кошти доступні ширшому колу споживачів.

Підтриманий автомобіль можна купити в кредит у:

  1. банків,
  2. автосалонів,
  3. приватних осіб, які спеціалізуються на інвестиціях.

Вибираючи кредитора, слід керуватися певними критеріями. Перший з них - народний рейтинг. Щороку складається рейтинг існуючих кредиторів на основі відгуків споживачів і фінансових показників.

Рейтинги банків надають спеціалізовані агентства, вони порівнюють інформацію про фінансову звітність. Рейтинги приватних інвесторів і автосалонів базуються тільки на відгуках споживачів. Можна вивчити найвигідніші позики на спеціалізованих ресурсах в інтернеті.

Варто враховувати всі рекомендації, які надають люди, вже зіткнулися з автокредитами. Корисну інформацію можуть повідомити:

  • друзі,
  • колеги по роботі,
  • родичі.

У всіх кредиторів є певні вимоги. Автосалони і банки вважають за краще працювати з російськими громадянами, які проживають в регіоні функціонування організації. Крім цього, деякі обмеження можуть накладатися на вік позичальника. Ще варто взяти до уваги стійкість національних валют . Наприклад, в рублях брати кредит значно вигідніше.

Кредит на авто, яке вже було в експлуатації, у банків і автосалонів можна взяти, якщо іномарка які не досягли 10 років, а вітчизняний автомобіль - 5 років. Приватні особи часто видають нецільові позики, а це не накладає обмеження на вибір машини.

Для отримання вигідного автокредиту на старі автомобілі потрібно зібрати великий пакет документації. При мінімальному їх кількості (паспорт і ще один документ), процентна ставка буде підвищена.

Приватні особи, які займаються кредитуванням населення, як правило, не вимагають такого великого пакета документів. Для цих кредиторів, в першу чергу, важлива платоспроможність людини, яка може бути доведена.

У кожному автосалоні або банку сформовані власні програми кредитів на авто. Розглядаються такі показники, як максимальна і мінімальна сума кредиту, а також розмір процентної ставки. КАСКО і заставу, як правило, є обов'язковими умовами.

У приватного інвестора немає незмінних розроблених програм. В цьому випадку вкрай рідко потрібно передавати свої майно в заставу і купувати КАСКО, яке збільшує вартість автокредиту.

Пропозиції російських банків

що   вигідніше лізинг або автокредит що вигідніше лізинг або автокредит ? Автокредит від Ощадбанку Росії це універсальний варіант покупки. У цьому банку заявку розглядають протягом двох днів і видають позику по хорошому відсотку - 13,9%. Класична ставка на автокредит складає 14,9%.

Варто наголосити на необхідності КАСКО, ця страховка оформляється на вигідних умовах в компанії від Ощадбанку. Позика виконують на основі стандартної документації, є можливість зробити це тільки за посвідчення водія та паспорту. Ставка в цьому випадку зросте і складе 15,9%.

ВТБ 24 пропонує вигідні автокредити з держпідтримкою. Зокрема, термін може становити до семи років. Ставка по кредиту не є високою і знаходиться в межах 12 - 14,5%. Це значення досягається завдяки фінансовому інституту програм держсубсидування.

Якщо позичальник надає всі документи без помилок, і у нього є сприятлива кредитна історія, можна розраховувати на отримання позики протягом години. Банк може видати кошти і по двох документах. Але тут початковий внесок складе 20%.

Альфа-банк надає автокредит за високою процентною ставкою - від 17,99%. Коли автомобіль знайдений, позичальникові потрібно надати тільки 10% від його вартості. Програми банку орієнтуються на придбання нових брендових авто. Тому мінімальна сума автокредиту становить 5,5 мільйона рублів. Документи вивчаються не більше двох днів. Необхідно оформити КАСКО і застрахувати своє життя.

Якщо позичальник цікавиться новими недорогими машинами, варто вивчити пропозиції Россельхозбанка, він видає суми від 100 тисяч рублів. Заявку розглядатимуть близько чотирьох днів, що зрозуміло, враховуючи великий набір документів.

Россельхозбанк підійде тим людям, хто хоче купити старий автомобіль. Потрібно пам'ятати про те, що цей фінансовий інститут є учасником різних державних програм кредитування.

Газпромбанк пропонує стабільну невелику ставку. З 2016 року вона становить 14 ;. Даний банк готовий надати до 4,5 мільйонів рублів, але, якщо буде початковий внесок у розмірі 20% від вартості автомобіля.

Банк має істотну перевагу: для постійних клієнтів передбачені пільги. Наприклад, ставка може зменшитися до 12,5%, термін кредитування збільшитися до семи років.

Совкомбанк надає невеликий відсоток по автокредитах. Виплати збільшаться всього на 12%. Якщо людина погоджується на ці умови, то потрібно буде зібрати великий пакет документів і підготувати значний перший внесок, який становить не менше 30% від вартості самого автомобіля.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online