Кредитний калькулятор Альфа-Банку для фізосіб онлайн

  1. Які кредити видає Альфа-Банк?
  2. Кредити Альфа-Банку
  3. Іпотека і іпотечний калькулятор Альфа-Банку
  4. Як погашати споживчий кредит в Альфа-Банку
  5. Штрафи за прострочення щомісячного платежу
  6. Інформація про Альфбанке
  7. Корисне по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Альфа-Банк - один з найстаріших і надійних банків Росії. Кредитна організація має широку мережу підрозділів і офісів, пропонує фізичним особам швидкі споживчі кредити на будь-які цілі, без застави та поручителів. Вибираючи відповідний займ з лінійки продуктів банку, потенційний позичальник може розрахувати попередню суму щомісячного платежу в кредитному калькуляторі Альфа-Банку в онлайн режимі.

Які кредити видає Альфа-Банк?

Які кредити видає Альфа-Банк

У Альфа-Банку невеликий список кредитних продуктів, де пальму першості займають споживчі позики без забезпечення або застави. Залежно від типу позики, розгляд онлайн-заявки в Альфа банку може зайняти від 30 хвилин до 1-2 днів. На вибір клієнта надається 2 позики: до 1 млн руб. і до 70 тисяч рублів. Точна сума відсотків за користування позиковими засобами залежить саме від суми кредиту, а не від його терміну. Також банк пропонує автокредит і більше 5 видів іпотечних позик на всі випадки життя.

Вибрати відповідний займ без попередніх розрахунків і точної суми щомісячного внеску практично неможливо. Щоб дізнатися переплату і розмір щомісячного платежу, слід скористатися кредитним калькулятором Альфа-Банку.

Позичальнику достатньо вказати предпологаются суму, термін, тип нарахування відсотків, базову ставку, а результат не змусить себе чекати. Розрахунок кредиту в Альфа-Банку допоможе позичальникові порівняти результати по позиках різних організацій, вибрати найбільш вигідну пропозицію не виходячи з дому.

Кредити Альфа-Банку

У лінійці споживчих продуктів Альфа-Банку всього 2 позики. Кредит готівкою «Швидко» видається за 30 хвилин, максимальна сума складе 70 тисяч руб. терміном на 12 або 18 місяців. Для оформлення позики потрібен паспорт і інший стандартний документ на вибір. Однак за такі зручності клієнтові доведеться заплатити високою процентною ставкою, яка починається від 41% в рік.

За кредитом готівкою до 1 млн рублів ставка значно нижче, але доведеться підготувати пакет документів для позитивного рішення (паспорт, СННІЛС, сканкопію трудової книжки і довідка 2НДФЛ про доходи). Відсоткова ставка залежить від суми. Чим менше сума, тим вище ставка.

У лінійці автокредитів всього 1 продукт, але в залежності від умов змінюється ставка, сума і термін. Тому розраховуючи щомісячний платіж на кредитному калькуляторі Альфа-Банку, слід уважно заповнювати поля.

Хочеться відзначити, що для власників зарплатних карт банку і співробітників компаній-партнерів діють спеціальні умови: знижені ставки, спрощений пакет документів, швидкий розгляд заявки. Так, наприклад, по кредиту готівкою ставка для зарплатних позичальників складе 22,49%, замість 24,99%.

Калькулятор споживчого кредиту Альфа-Банку допоможе клієнтові вибрати найбільш вигідний позику за своїми можливостями.

Іпотека і іпотечний калькулятор Альфа-Банку

За заявою самого банку, у них знайдеться іпотечна програма для будь-якої ситуації і для всіх категорій громадян. Давайте перевіримо, чи так це насправді? Розглянемо порівняльну таблицю

Назва
іпотеки /
параметри Min сума Max сума Ставка в
річних Min
термін Max термін Порівнюючи.
внесок Купівля
квартири на втор. ринку 1,5 млн руб. 60 млн руб. Від 14,7%
до 15% 5 років 25 років Від 30%
оціночної вартості Купівля
житлового будинку 2,5 млн руб. - Від 14,7%
до 15% 5 років 25 років Від 40% оціночної
вартості Купівля під заставу наявної нерухомості 1,5 млн руб. 60 млн руб., Але не більше 70% від ціни Від 14,7%
до 15% 5 років 25 років Від 10% від
вартості Кредит під
заставу нерухомості 1,5 млн руб. 60 млн руб. 14,9% 5 років 25 років - рефінансує.
іпотеки 1,5 млн руб. 60 млн руб. Від 14,7%
до 15,20% 5 років 25 років -

Дійсно, програми Альфа-Банку охоплюють практично всі аспекти нерухомості, однак в лінійці немає спеціальних умов для військових. З іншого боку, отримати іпотеку тут можуть не тільки громадяни РФ, але і нерезиденти, а також індивідуальні підприємці. Однак, перш ніж вибирати найвигідніший іпотечний позику, слід розрахувати можливі ризики, дізнатися суму щомісячного платежу.

На відміну від більшості великих банків, що входять в ТОП-10, Альфа-Банк не пропонує іпотечним позичальникам програми з державним субсидуванням (держпідтримкою).

Для отримання кредиту клієнт повинен представити пакет документів, який складається з:

  • анкети заявника
  • Паспорта громадянина РФ
  • Довідки про доходи за формою 2НДФЛ за останні 6 міс.
  • Копії труд.кніжкі з печаткою організації
  • Документів за наявними кредитними зобов'язаннями або довідок про погашених кредитах (якщо є)

Крім основних документів банк може запросити додаткові. Наприклад, довідку про сімейний стан клієнта; документи про освіту і т.д.

Як погашати споживчий кредит в Альфа-Банку

Позичальникам банк пропонує кілька способів погашення позики:

  1. Готівкою в касі банку
  2. У банкоматах за допомогою пластикової карти Альфа-Банку. Вона видається кожному позичальнику
  3. У ПВН і банкоматах готівкою, а також в пристроях МКБ і Убрир
  4. Через мобільний додаток Альфа-Мобайл або інтернет-банк Альфа-Клік
  5. У салонах Білайн, Евросеть, МТС, Зв'язковий, через систему Золота Корона, Рапіда
  6. У терміналах самообслуговування Киберплат
  7. Перекладом через сторонні банки за реквізитами

Зарплатні клієнти можуть погашати кредит через бухгалтерію за місцем роботи.

Штрафи за прострочення щомісячного платежу

Альфа-Банк жорстко карає своїх клієнтів за несвоєчасне погашення кредиту. Хоча інформації про це немає ні в одному документі на сайті банку. Лише приписка про те, що точний розмір штрафів вказано в індивідуальних умовах. Це означає, що клієнт дізнається про це тільки в момент підписання договору.

По-перше, за сам факт прострочення банком нараховується штраф у розмірі 600 рублів. По-друге, нараховується додаткова неустойка в розмірі процентної ставки за користування кредитом від суми простроченої заборгованості. Нарахування відбувається за кожен день прострочення.

Інформація про Альфбанке

Ліцензія: № 1326 Керівник: Соколов Андрій Борисович Адреса: 107078, г. Москва, ул. Каланчевская, д. 27 Телефони: 8 (495) 788-88-78, 8 800 100-77-33, 8 (495) 755-58-58 Сайт: www.alfabank.ru

Корисне по темі

Копіювання матеріалів з сайту без згоди автора заборонено. Більш детально на http://mobile-testing.ru/rules

Які кредити видає Альфа-Банк?
Які кредити видає Альфа-Банк?
Давайте перевіримо, чи так це насправді?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online