Кредити Банку Російський Стандарт - споживчий кредит, кредитна карта, кредит бізнесу

  1. Кредитна карта в банку Російський Стандарт
  2. Кредити бізнесу в банку Російський Стандарт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Генеральна ліцензія:
№ 2289 (від 19.07.2001 року)

Контактні телефони:
8 800 200 6 200 (дзвінок по Росії безкоштовний)

Офіційний сайт

Кредитні пропозиції

Споживчий кредит заявка
онлайн
з 25 до 65 років до 500 000 руб. до 5 років від 15% річних Кредитні картки Заявка в офісі або по телефону з 23 до 65 років до 50 000 руб. до 5 років від 32% річних Кредити бізнесу Заявка в офісі або по телефону індивідуальні умови

Банк Русский Стандарт пропонує приватним клієнтам отримати кредит готівкою на будь-які цілі в рублях РФ. Банк готовий надати в кредит суму від 30 до 3 млн. Рублів. Грошові кошти будуть нараховані на безкоштовну пластикову карту. Зняття суми до 100 тис. Комісіями не обкладається. Терміни кредитування становлять від півроку до 4 років.

Погашення кредиту здійснюється щомісяця однаковими платежами. При цьому, можна повністю або частково погасити кредит достроково без сплати комісій. Річна ставка по кредиту складе від 19% і буде залежати про кредитоспроможність позичальника. Кредитування здійснюється без вимог до надання забезпечення.

Для отримання кредиту необхідно підготувати паспорт і другий документ, що засвідчує особу, завірену копію трудової книжки, а також документи, що підтверджують платоспроможність. Після отримання повного комплекту документів про своє рішення банк повідомить протягом 1 дня.

Кредитна карта в банку Російський Стандарт

Банк російський Стандарт видає приватним клієнтам кредитні картки в рублях РФ, доларах США або Євро таких платіжних систем, як Master Card, Visa і American Express. Максимальний ліміт кредитування становить 1,5 млн. Рублів. Кредитні карти випускаються терміном до 60 місяців.

Погашати кредит можна будь-якими сумами, не менше 5% від суми витрачених коштів. Також, за картками передбачено грейс - період кредитування, протягом якого можна повернути повністю суму витрачених з карти засобів і, в цьому випадку, не платити відсотки за їх користування. Грейс - період поширюється тільки на безготівкові операції. Комісія за зняття готівкових коштів в банкоматах складе до 4,9%. Річне обслуговування картки буде варіюватися виходячи від статусу самої карти.

Для отримання кредитної картки досить пред'явити в відділення банку паспорт та другий документ, що засвідчує особу. Також, заявку можна подати через офіційний інтернет сайт банку. Про своє рішення банк повідомить протягом 1 дня.

Кредити бізнесу в банку Російський Стандарт

Банк Русский Стандарт здійснює кредитування корпоративних клієнтів в рублях РФ і в іноземній валюті на цілі поповнення оборотних коштів, покупку нерухомого або рухомого майна, реалізацію інвестиційного проекту, участь у зовнішньоекономічній діяльності і так далі.

Кредитування здійснюється в формах кредиту разової видачі, кредитної лінії, овердрафту, акредитива або гарантій. Умови кредитування, такі як терміни і сума кредиту, річна става за користування кредитними ресурсами, будуть встановлені для кожного клієнта в індивідуальному порядку, виходячи з поточного фінансового стану позичальника, якості представленого забезпечення, цілі кредитування і так далі. Кредитування здійснюється під забезпечення, в якості якого банк приймає заставу ліквідного рухомого / нерухомого майна, цінних паперів, порука засновників підприємства і так далі. Рішення про кредитування приймається банком в мінімальні терміни.



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online