Кредит за двома документами без довідок про доходи в Росії і Україні

  1. Умови отримання кредиту за відсутності довідки про доходи Шанс отримати гроші без підтвердження платоспроможності...
  2. Процедура отримання простого споживчого кредиту
  3. У яких банках можна взяти кредит лише за двома документами
  4. Автокредитування без офіційного підтвердження доходів
  5. Чи можна купити нерухомість за двома документами
  6. Рефінансування по двох документах
  7. Переваги та недоліки оформлення кредиту тільки за двома документами
  8. Як вибрати банк і безпечну програму кредитування

Умови отримання кредиту за відсутності довідки про доходи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шанс отримати гроші без підтвердження платоспроможності є не у кожного. Основним документом, необхідним для отримання будь-якого кредиту, є паспорт. А тому, якщо є непогашені заборгованості або числиться погана кредитна історія, така інформація відразу буде доступна банку і вам відмовлять. Позики з мінімальним комплектом паперів відносяться до високоризикових і погана репутація клієнта буде вирішальним фактором.

Також ви повинні відповідати основним критеріям позичальника:

  • Громадянство країни, в якій виходить кредит;
  • Вік від 21 (18) до 75 (60) років;
  • Реєстрація у відповідному регіоні роботи банку.

Другий документ повинен засвідчувати вашу особистість. Він обмовляється умовами конкретної банківської програми кредитування або (при наявності такої можливості) може обиратися за бажанням клієнта. Сюди входять:

  • Актуальний закордонний паспорт;
  • Посвідчення водія (права);
  • Поліс пенсійного страхування (СНІЛС для громадян РФ);
  • Поліс медичного страхування громадян;
  • Трудова книжка, із записами про місце роботи або завірена нотаріусом її копія;
  • ІПН;
  • Військовий квиток;
  • Державне свідоцтво про реєстрацію автомобіля;
  • Інші офіційні документи, що засвідчують особу і платоспроможність (див. Які документи потрібні для оформлення споживчого кредиту ).

Низьку вірогідність отримання кредиту без довідки про додаткові доходи мають особи, які отримують соціальну матеріальну допомогу (жінки в декретній відпустці [см. Які банки дають кредит в декретній відпустці ], Безробітні, пенсіонери [см. В якому банку вигідніше взяти кредит пенсіонеру до 75 років ]).

По двох документах за умови поганою кредитною історії можна отримати лише споживчий кредит в МФО. Термін такого кредитування дуже малий і становить від 1 до 3 місяців, при цьому переплата може досягати до 50% за місяць.

Як можна отримати нецільовий кредит тільки по двох документах

Сума можливого споживчого кредиту з мінімальним набором паперів в середньому становить до 10000 доларів, при цьому процентна ставка в рік може досягати 60% і більше. Рішення банку по кожному позичальнику індивідуально і навіть якщо потенційно він пропонує оформити кредит на велику суму 2 млн рублів, ліміт, наданий саме вам, може бути набагато менше. А тому, підбираючи варіанти програм, необхідно подати попередню заявку в максимально більшу кількість банків.

Щоб взяти споживчий кредит з мінімальним набором документів, ви можете відразу звернутися у відповідний банк або відправити швидку онлайн-заявку в кілька організацій. Другий спосіб дозволить вам оцінити доступні умови кредитування, однак він не охоплює всіх нюансів і носить тільки інформативний характер.

Виняток становлять заявки, що подаються клієнтами банку через особистий кабінет інтернет-банкінгу. При цьому умови банки можуть надати кредитну лінію, без прямого звернення до відділення.

Процедура отримання простого споживчого кредиту

Як і при звичайному кредиті, процедура отримання грошової позики за двома документами складається з наступних етапів:

  • Подача заявки і зібраних документів. Здійснюється особисто. Оформлення через довірену особу або представника буде сприйнято банком з підозрою.
  • Розгляд заявки. Проводиться від 1 до 3 днів в залежності від актуальної кредитної програми. Також є програми, які надають відповідь миттєво.
  • Виділені кошти можуть бути затребувані (використані) протягом місяця при отриманні готівкою або на вимогу при відкритті кредитної картки.
  • Погашення кредиту може бути аннуїтетним (щомісяця рівними сумами) або з обов'язковим мінімальним платежем і вільним графіком.
  • При простроченні платежів нараховуються штраф і пеня.

У яких банках можна взяти кредит лише за двома документами

У Росії на 2017 рік споживчі кредити за двома документами пропонують наступні банки:

  • Сітібанк - надає до 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян максимально на термін до 5 років. Діюча процентна ставка коливається від 15% до 25%. Другим документом може виступати закордонний паспорт, водійські права або права власності на активи.
  • Совкомбанк - величина позики до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на граничний термін до 3 років. Другим посвідченням особи може бути ІПН, автомобільні права або дійсний закордонний паспорт.
  • Ренесанс Банк - для клієнтів банку за паспортом РФ можливий кредит до 500 тисяч рублів на максимальний термін виплат до 5 років. Додаткові документи надаються за бажанням клієнта, що дозволяє знизити процентну ставку. Діапазон останньої від 15,6% до 29,1%.
  • Московський Кредитний Банк - розмір позики до 2 млн рублів з можливістю погашення до 15 років. Процентна ставка за умови обов'язкового страхування становить від 15% до 29,5%. Допоміжним документом може бути водійське (будь-якої категорії) або пенсійне посвідчення, закордонний паспорт або соціальна карта москвича. Обов'язковою умовою для цього банку є наявність місця роботи в Москві.

Гроші на особисті витрати за такими видами програм можуть надаватися на кредитну карту, банківський рахунок або готівкою. При отриманні на карту процедура розгляду заявки та оформлення позики, як правило, проводиться протягом кількох годин, а іноді і хвилин. Однак відповідно до банківського регламенту, доступ до використання коштів надається після закінчення 1-3 днів.

Кредит готівкою за двома документами видають такі банківські організації:

  • Пошта Банк - ставка від 14,9% річних на суму позики не вище 1 млн рублів, з виплатою до 5 років. Не потрібно початкового внеску.
  • Банк Хоум Кредит - від 14,9% на рік на суму максимум до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян новим клієнтам і до 850 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян чинним клієнтам банку. Термін кредитування не перевищує 7 років.
  • Ренесанс Кредит - пропонує до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з терміном виплати до 5 років. Переплата від 27% річних.

В Україні отримати кредит за двома документами без довідок про доходи реально в форматі кредитної картки або в готівковій формі в наступних банках:

  • Альфа-Банк - до 200 тисяч гривень терміном до 3 років, з актуальною процентною ставкою 3,6% на місяць. Можливе отримання готівкою або на картку.
  • ПриватБанк - сума кредитування до 75 тисяч гривень. Оформлення тільки за звичайним паспортом та ІПН. Відсоток за користування кредитом 3,5% щомісяця.

Читайте: В якому банку вигідно взяти споживчий кредит у 2017 році .

Автокредитування без офіційного підтвердження доходів

Автокредит за двома документами

На відміну від класичного варіанта, автокредит за двома документами має деякі обмеження для позичальника. Перш за все банк-кредитор може запропонувати вам придбати транспортний засіб тільки в автосалонах, які є його офіційними партнерами. А деякі банки і зовсім працюють тільки з обмеженим переліком моделей автомобілів, вироблених вітчизняним автопромом.

Купити, найчастіше, можна тільки новий автомобіль, який за договором буде заставним майном. Оскільки ризик при такому кредиті для банку дуже високий, то і цінність застави повинна бути вище. Це означає, що за заявкою на кредитування на покупку авто на вторинному ринку більшість банківських структур відповість відмовою або запропонує споживчий кредит з дуже високим рівнем переплати. У ряді випадків, якщо це імпортний старий автомобіль, може знадобитися участь автосалону, який виступить постачальником машини. Однак вона не повинна бути віком понад 8 років.

В якості додаткового документа за автокредитом найчастіше виступає водійське посвідчення, але це не обов'язкова умова. Також, якщо при стандартному позику на придбання особистого автотранспорту вам необхідно отримати поліс ОСАГО, то при подачі всього двох документів, що підтверджують особу, обов'язковою умовою банку буде ще і покупка повного КАСКО.

По темі: Що вигідніше автокредит або споживчий кредит для придбання автомобіля .

Банки, що надають автокредит з мінімальним комплектом документів в Росії:

  • Уралсиб - сума кредиту максимально до 1,5 млн рублів з обов'язковим початковим внеском від 20%. Ставка на рік 16,67%. Необхідні документи паспорт РФ і водійське посвідчення.
  • Московський Кредитний Банк - можливість кредитування покупки нового авто вітчизняного і зарубіжного виробництва без накладення заставних зобов'язань. Процентна ставка до 32% в рік, на суму до 1,5 млн рублів, з терміном виплати до 7 років.
  • Кредит Європа Банк - пропонує позики на придбання нового авто. Максимальна ставка до 13,33% в рік на суму до 950 тисяч рублів. Мінімальний початковий платіж 20%.

В Україні кредит готівкою по 2 документам на покупку авто пропонує Ідея Банк - до 100 тисяч гривень готівкою, без внесення автомобіля в заставу, а також обов'язкового страхування КАСКО. Другим документом може бути пенсійне посвідчення, однак термін кредитування до досягнення віку 65 років.

Чи можна купити нерухомість за двома документами

Іпотека по двох документах

На перший погляд іпотека за двома документами видається неможливою, але такі програми існують у багатьох банках. У ролі додаткового документа в цьому випадку допускається використання закордонного паспорта, водійських прав та військового квитка. Також може бути використано свідчення права володіння цінним майном (наприклад, іншою нерухомістю).

При такій співпраці основними умовами банку для отримання гарантій є високий розмір початкового внеску. Так, при підтвердженні доходів ви можете обмежитися 10% вартості нерухомості, а в ряді випадків можна і зовсім обійтися без внеску. При кредитуванні по двох документах більшість кредиторів вимагає не менше 40-50% вартості нерухомості. Саме житло в обов'язковому порядку буде заставним майном за договором.

Чи не позбавляє іпотека з мінімальним пакетом паперів і від необхідності надавати поручителів, збирати всі необхідні документи на придбану квартиру або будинок, а також купувати поліс страхування. А тому, послуга кредиту по 2 документам в цьому випадку названа так лише в рекламних цілях.

Перелік банків, що видають в Росії іпотеку по 2 документам:

  • Сбербанк Росії - доступна сума кредитування до 8 млн рублів, при внесенні початкового внеску не менше 50% від загальної суми кредиту. Ця програма дозволяє купити приміщення в будинку, що будується або на вторинному ринку. Граничний термін кредитування до 30 років. Можлива кредитна ставка від 15% річних.
  • МТС Банк - для клієнтів банку, що мають зарплатну картку не менше трьох місяців, є отримання простого кредиту за паспортом до 3 млн рублів, з виплатою на 5 років. Мінімальний початковий внесок по іпотеці не менше 45%.
  • ВТБ24 - надає до 3 млн рублів терміном виплати на 20 років. Перший обов'язковий платіж повинен бути не менше 50% від заявленої вартості нерухомості. Доступна ставка по кредиту становить від 16,95%.
  • Россельхозбанк - можливий кредит до 4 млн рублів, з виплатою на 25 років. За умови мінімальної процентної ставки від 17,5% річних. У позичальника має бути мінімум 40% від заявленої вартості нерухомості, що купується.

Рефінансування по двох документах

взяти кредит на рефінансування актуальних позик також можливо за двома документами і без необхідності підтвердження доходів. Такі програми присутні в банках:

  • Хоум Кредит - дозволяє отримати на рефінансування до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ставкою 19,9% річних.
  • Банк Москви - надає таку послугу тільки для жителів Москви і МО.
  • Сбербанк Росії - надає позику за спрощеною схемою, якщо сума нового кредиту не перевищує заборгованості, яку погашають.

Другим документом за таким договором може бути не тільки посвідчення особи, а й страхові поліси (наприклад, КАСКО), паспорт транспортного засобу або виписка по депозитному рахунку.

Переваги та недоліки оформлення кредиту тільки за двома документами

Кредитний договір з мінімальним пакетом документів є ризикованим і для банку, і для позичальника, а тому перед тим як оформити подібну угоду, необхідному оцінити всі плюси і мінуси.

Недоліки позики без довідки про доходи:

  • Висока процентна ставка - переплата збільшується в 2 рази, а при зверненні в МФО може бути і більше.
  • Жорсткі штрафи за доцільне призначити пеню - в більшості випадків вони вище, ніж при класичному кредиті, більш того не можна отримати кредитні канікули.
  • Рекламна пропозиція від банку і оформлення онлайн-заявки не гарантує отримання потрібної суми і подачі в банк тільки двох документів. Найчастіше при зверненні в банк виникають ситуації, коли банк вимагає підтвердження доходів. Це трапляється при зверненні через кредитних брокерів.
  • Подібні програми кредитування можуть мати безліч прихованих платежів і комісій, плату за обслуговування картки або рахунку.
  • Високий початковий внесок.
  • Необхідно мати громадянство і відповідну реєстрацію.
  • Існують обмеження щодо придбання об'єктів за цільовими кредитами.

Переваги простих кредитів:

  • Відповідь банку за заявкою видається в найкоротші терміни. У багатьох банківських програмах рішення приймається за кілька хвилин.
  • Не потрібно відкривати свої доходи офіційно, а також підтверджувати походження початкового внеску.
  • Немає необхідності підтверджувати трудовий стаж.

Читайте також: Переваги та недоліки споживчого кредиту .

Як вибрати банк і безпечну програму кредитування

Актуальне законодавство гарантує банкам можливість повернення боргу за рахунок заставного та особистого майна позичальника, шляхом визнання банкрутства. Це створює певні ризики для останнього. Найчастіше причинами отримання позики за двома документами є відсутність легальної роботи або низька зарплата. В обох випадках може виникнути ситуація, коли сплата регулярних платежів буде утруднений (наприклад, вас можуть звільнити або не дадуть очікуваного підвищення по службі, на яке ви розраховували, підписуючи договір).

Щоб не опинитися в складній ситуації необхідно:

  • Вибирати надійний і великий банк;
  • Перевіряти договір і самостійно розрахувати розмір і графік платежів;
  • Порівняти пропозиції по декільком кредитним організаціям;
  • При пошуку більш прийнятною процентної ставки можна звернути увагу на акційні програми банків.

На вітчизняному ринку кредит за двома документами без довідок про доходи - це досить новий продукт. Відноситься до нього слід обережно, адже в разі виникнення проблем з виплатою, ви ризикуєте особистим майном і кредитною історією. Крім цього, можуть виникнути неприємні ситуації з колекторами і можливо накладення обмежень у праві виїзду за кордон.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online