Кредит пенсіонерам в банку Східний Експрес в 2019 році

  1. Кредит у банку Східний Експрес для пенсіонерів на сьогодні: що потрібно знати
  2. Чи дають і до якого віку
  3. Під який відсоток і хто може взяти: умови і вимоги
  4. Відгуки про банк Східний Експрес по кредитах для пенсіонерів: плюси і мінуси
  5. Огляд пропозицій: умови і процентні ставки
  6. Тарифи по кредитних картах
  7. Споживчі кредити готівкою
  8. автокредит
  9. Чи є іпотечний кредит для пенсіонерів в банку Східний Експрес?
  10. рефінансування
  11. Який кредит краще вибрати?
  12. Онлайн заявка і калькулятор на офіційному сайті
  13. Як взяти кредит в банку Східний Експрес пенсіонеру: порядок дій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одне з пріоритетних напрямків банку «Східний» - послуги роздрібного кредитування фізичних осіб. Тут ви знайдете великий список доступних програм, в тому числі і соціально-орієнтованого характеру. Є і свої вікові обмеження. Більш докладно про умови кредиту для пенсіонерів в Східний Експрес - читайте нижче.

Більш докладно про умови кредиту для пенсіонерів в Східний Експрес - читайте нижче

Зміст статті

Кредит у банку Східний Експрес для пенсіонерів на сьогодні: що потрібно знати

Банк пропонує майже всі види основного кредитування і безліч тарифів для кредитних карт. Ніяких категоричних вимог не висувають. Більшість умов підбираються індивідуально.

Чи дають і до якого віку

Політика банку передбачає обмеження до 76 років для видачі кредитів (до 70 років при сумах понад мільйон рублів). Для більшості кредитних карт діє обмеження до 71 року.

Під який відсоток і хто може взяти: умови і вимоги

Пропозиції банку не обмежуються якимись певними умовами. Тут можна отримати кредит, як і має місце постійної роботи, так і непрацюючим пенсіонерам. Також передбачені і кредитні тарифи під заставу квартири або іншої нерухомості.

Єдине загальне обмеження це громадянство РФ.

Мінімальна процентна ставка від 9.9%, суми від 25 тисяч рублів.

Відгуки про банк Східний Експрес по кредитах для пенсіонерів: плюси і мінуси

Банк орієнтований на роботу з невеликими сумами позик. Це накладає свої плюси і мінуси.

З відгуків користувачів можна виділити ряд ключових переваг банку:

  • оперативний розгляд і видача кредиту;
  • отримання можливо тільки за паспортом і без зайвих довідок;
  • клієнти з позитивною кредитною історією можуть розраховувати на особливі умови обслуговування.

І недоліків:

  • низькі суми споживчих кредитів;
  • великі штрафи за прострочення;
  • не найвигідніші процентні ставки.

Огляд пропозицій: умови і процентні ставки

У Східному експресі представлений широкий асортимент кредитних пропозицій. Основними продуктами банку є споживчі кредити і кредитні карти.

Тарифи по кредитних картах

Є безліч власних тарифів за кредитними картками. З Кешбек (поверненням відсотка від вартості покупок), з тривалими безпроцентними періодами. Кредитні ліміти до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (до 3 мільйонів під заставу нерухомості), мінімальні відсоткові ставки до 29.9%.

Варто звернути увагу на два цікавих пропозиції:

  1. «Просто карта» - безвідсоткова ставка строком на 60 місяців, має щоденну плату за обслуговування в 30 рублів. Але плата стягується тільки в період видачі кредитних коштів. Ліміт до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
  2. Карта «Тепло» - вигідна система кешбека в 5% за оплату ЖКГ і покупки в аптеках. Безвідсотковий період до 56 днів, ставка від 29,9%, ліміт від 55 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Платіжна система - СВІТ. Вік видачі карти до 76 років.

Споживчі кредити готівкою

Процентні ставки від 9.9%, по більшості споживчих кредитів є фіксована ставка в 12%. Сума кредитування від 25 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

При видачі кредитів під поручительство або заставу автомобіля сума може сягати мільйона рублів, а при заставі нерухомості - до 30 мільйонів рублів.

Найбільш універсальним пропозицією банку є тариф «Сезонний». Він має фіксовану ставку в 12%, доступні суми до 500 тисяч рублів, термін кредиту від 13 до 36 місяців. Але потрібно підтвердження доходу.

Є і особливий тариф «Пенсійний», видається тільки за паспортом. Розгляд банком відбувається моментально, термін кредиту від 13 до 36 місяців, сума від 40 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ставка призначається індивідуально.

автокредит

Споживчий автокредит має ставку від 19%, термін від 13 до 59 місяців, сума позики від 100 тисяч до мільйона рублів. Оформлення КАСКО банком не потрібно.

Чи є іпотечний кредит для пенсіонерів в банку Східний Експрес?

Станом на поточний рік банк не надає іпотек.

рефінансування

Спеціальних тарифів для послуги рефінансування не передбачено. Але нічого не заважає взяти нецільовий кредит для погашення кредитів в інших банках.

Який кредит краще вибрати?

Для відповіді потрібно визначитися з цілями і сумами кредиту. Якщо вам потрібна тільки разова виплата для певної покупки, то простіше взяти споживчий кредит готівкою. Але враховуйте, що нецільові позики мають більш високий відсоток ставок.

Кредитні карти хороші можливістю епізодичної видачі кредитів, мають комфортні умови і бонусні програми, але вікові обмеження суворіше і максимальні суми позик нижче.

Онлайн заявка і калькулятор на офіційному сайті

На сайті vostbank.ru ви знайдете прості калькулятори, в яких можна розрахувати щомісячні виплати по кредиту. Досить вказати суму позики.

Залишити онлайн заявку на отримання можна тут же. Необхідно вказати свої паспортні дані і номер телефону. Після вказівки адреси проживання вам прийде СМС з кодом підтвердження заявки. Рішення банку, як правило, відбуваються швидко.

У разі позитивного рішення ви можете отримати гроші вже на наступний день.

Заявку на отримання кредитної картки також можна подати онлайн, але для цього вам буде потрібно спочатку вибрати бажаний тариф обслуговування, а подальші дії аналогічні заявці на кредит - форма з покрокові інструкції для заповнення.

Як взяти кредит в банку Східний Експрес пенсіонеру: порядок дій

Основні документи:

  • паспорт;
  • довідка 2-ПДФО (або довідка за формою банку).

Додаткові документи:

  • свідоцтво ІПН;
  • СНІЛС;
  • копія трудової книжки, завірена роботодавцем.

У банку від вас буде потрібно заповнити заяву з анкетою. Рішення щодо видачі кредитів приймаються швидко. Але якщо мова йде про велику суму, треба запитати у співробітника банку, коли вас сповістять про рішення.

Зверніть увагу! Суми до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян можна взяти за паспортом, без поручителів і застави. Але при більш високих сумах позики - банк може зажадати інші документи в індивідуальному порядку.

Умови кредиту для пенсіонерів в банку «Східний» досить м'які. У банку прийнятна вікова політика, надаються фіксовані ставки і є свої соціальні тарифи. Оформлення займає мінімум часу.

Чи є іпотечний кредит для пенсіонерів в банку Східний Експрес?
Який кредит краще вибрати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online