Кредит на машину в банку РНКБ видається під 14%

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автокредити: новини > РНКБ: новини

Автокредит Російського Національного Комерційного Банку (РНКБ) видається за стандартними програмами з мінімальною ставкою 14 відсотків річних в рублях. Банк з вересня 2017 знизив процентні ставки за програмами автокредитування. Позики за програмою з державною підтримкою оформляються зі ставкою від 7,3%.

Як відзначають в банку, cредняя сума автокредиту на покупку машини в РНКБ дорівнює 620000 рублів, а середній розмір початкового внеску близько 30%. Найчастіше клієнти в Республіці Крим і місті Севастополь беруть в кредит ВАЗ, Hyundai, KIA, Skoda і Volkswagen.

Нагадаємо, що з осені РНКБ є учасником державної програми пільгового автокредитування і видає автокредити за програмами «Сімейний автомобіль» і «Перший автомобіль» за зниженими ставками. Від держави можна отримати компенсацію витрат по первинному внеску в розмірі 10% від вартості машини, якщо цей автомобіль буде для клієнта першою машиною в власності або в сім'ї є 2 або більше неповнолітніх дітей.

Якщо ви плануєте взяти авто в кредит і розглядаєте програми кредитування машин, то радимо почитати матеріали на нашому сайті в розділі про новини автокредитування . наприклад:

  • автокредит Зв'язок-Банку оформляється під 10,5%
  • Совкомбанк видає нові пільгові кредити на авто «Сімейний автомобіль» і «Перший автомобіль»
  • кредит на КІА з пробігом оформляється в Совкомбанк
  • пільгові кредити на машини «Сімейний автомобіль» і «Перший автомобіль» оформляє ЮніКредит Банк
  • банк «Союз» знижує ставки по кредитах на авто до 14%
  • автомобільний кредит з держпідтримкою в 2017 році можна отримати в банку Уралсиб
  • кредит за програмою «Сімейний автомобіль» і «Перший автомобіль» видається в Кредит Європа Банку

прочитати новини РНКБ можна на нашому сайті. Детальніше з умовами програм автокредитування, отримання державної субсидії та дізнатися більше про Російському Національному Комерційному Банку (РНКБ) можна на офіційному сайті банку за адресою www.rncb.ru Телефони 8 800 234-27-27, +7 3652 550-500, +7 495 232-90-00, 0 3652 550-500.



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online