Кредит 200000 руб. на 5 років - скільки платити в місяць, якщо взяти?

  1. Приклад розрахунку щомісячного платежу
  2. Кредитні програми
  3. банки
  4. мікрофінансові організації
  5. Споживчий кредит
  6. іпотека
  7. Під заставу
  8. На яких умовах можна кредитуватися?
  9. Особливості оформлення позики
  10. Щомісячний графік погашення боргу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Весь світ зараз живе в кредит. Такий стан зумовлено багатьма чинниками, в тому числі і бажанням людей жити, користуючись благами цивілізаціями зараз, а не чекати, коли власних ресурсів буде досить для будь-якої покупки. У зв'язку з цим послуги банківського кредитування дуже популярні. І, як показує практика, найбільш популярні позики - кредити в рамках 100-200 тис. Рублів. Далі розглянемо, які пропозиції є по таких позиках і скільки платити в місяць, якщо взяти в кредит 200 000 на 5 років.

Приклад розрахунку щомісячного платежу

Для людини, яка не має економічної освіти, кращий спосіб дізнатися суму щомісячного платежу за позикою - скористатися спеціальним кредитним калькулятором. Він є на офіційному сайті будь-якого банку.

Для того щоб провести розрахунок, необхідно врахувати: Для того щоб провести розрахунок, необхідно врахувати:

  • бажану суму позики;
  • початковий внесок, якщо він буде;
  • розмір процентної ставки;
  • термін кредитування (може вказуватися в роках або місяцях);
  • розмір додаткової комісії;
  • розмір страховки.

Також обов'язково потрібно вибрати тип погашення: аннуїтетная схема (рівні платежі) або класична, диференційована. Різниця в величині платежу буде відчутна.

Наприклад, якщо скористатися калькулятором Ощадбанку і ввести наступні параметри:

  • термін позики - 5 років,
  • сума - 200 000 рублів,
  • відсоток - 14,9%,
  • кредит - кредит без, без комісії за оформлення, то щомісячний платіж складе 4747 рублів на місяць.

Якщо самостійно здійснити розрахунок, то переплата складе: 4747 * 60 - 200 000 = 84 820 руб. Сума цілком доступна для будь-якої сім'ї, враховуючи, що відразу знайти 200 000 руб. на певні потреби складно.

Для Вас займ на 200 тис.рублей - це велика сума?

Велика Чи не велика

Кредитні програми

Вивчаючи ринок кредитування в рамках 200 000 рублів, відразу варто зазначити: таку суму можна взяти в двох типах установ:

банки

Найбільш популярний спосіб отримати гроші. Скористатися послугою можуть не всі, оскільки компанії розробляють величезний перелік вимог до позичальників. Щоб стати клієнтом певного банку, в більшості випадків необхідно надати заставу або поручительство. У разі його відсутності процентна ставка по кредиту буде на порядок вище.

мікрофінансові організації

Послуга доступна для більшості потенційних позичальників, оскільки вимоги в МФО мінімальні Послуга доступна для більшості потенційних позичальників, оскільки вимоги в МФО мінімальні. Але не всі організації готові видати таку суму. Крім того, лише деякі установи кредитують на термін до 5 років. Мікрофінансові організації працюють на короткостроковій основі, і тому гроші можна отримати на рік, максимум - на два. У зв'язку з такими особливостями, якщо ви хочете отримати зазначену суму саме на 5 років, то повинні звертатися в банки.

Залежно від обраної програми, вимог, яким повинен відповідати клієнт, і цілі використання коштів існує кілька способів отримати гроші.

Отримати гроші можна в рамках наступних програм :

Споживчий кредит

надається на споживчі потреби незалежно від мети використання. Гроші можна взяти на ремонт, навчання, придбання дорогої техніки, відпустку і т.д. Принципової різниці немає. При цьому споживчі позики можуть надаватися з поручительством і без нього. Якщо клієнт бажає і може, то він надає поручителя з високим рівнем доходу. Відсоткова ставка в такому випадку на порядок нижче.

іпотека

200 000 рублів можна отримати в рамках іпотечних позик. Гроші видаються під заставу нерухомості, що купується. Суб'єкт може отримати гроші тільки на придбання квартири або будівництво будинку. Це цільова лінія, і клієнт не отримує гроші на руки - банк перераховує їх безпосередньо продавцеві нерухомості.

Під заставу

В рамках кредитної лінії суб'єкт отримує гроші на свої потреби, але натомість надає в якості гарантії заставу - нерухомість будь-якого типу. Величина позики не може перевищувати 80-85% від оціночної вартості.

По кожній програмі діють свої умови. Крім того, якщо суб'єкт - учасник зарплатного проекту банку , То йому можуть надати гроші без застави і поручительства.

На яких умовах можна кредитуватися?

На ринку багато пропозицій по кредитуванню на 200 000 рублів. Далі представлений список умов з урахуванням рейтингу банків, які працюють в сегменті кредитування на 200 000 рублів.

Таблиця «Кращі пропозиції, що дозволяють взяти в кредит 200 000 руб.»

Назва банку Умови Тінькофф Без довідки про доходи можна отримати до 2 мільйонів рублів.
Доступно для громадян від 18 років.
Для оформлення потрібен тільки паспорт. Хоум Кредит Можна оформити до 1 мільйона рублів.
Доступно для громадян від 22 років.
Максимальний термін - 7 років.
Потрібен тільки паспорт. Сбербанк Для суб'єктів від 21 року.
Отримати можна до 3 мільйонів рублів.
Термін залежить від програми: до 25 років в рамках іпотеки і до 5 років в рамках інших програм. ренесанс Кредит готові надати до 700 000 ру б.
Максимальний термін - 5 років.
Доступно для громадян у віці від 20 років.

Особливості оформлення позики

Процедура оформлення позики залежить від того, в рамках якої лінії позичальник отримує гроші. У будь-якому випадку краще подавати заявку через інтернет, так як времязатрати при цьому мінімальні. Якщо кредит оформляється без застави і поручительства, а позичальник має високий офіційним доходом, має ідеальну кредитну історію і неодноразово був клієнтом даного банку, то гроші йому можуть перерахувати і на карту. Суб'єкту не знадобиться навіть їхати в банк.

Суб'єкту не знадобиться навіть їхати в банк

думка експерта

Наталія Пономарьова

Старший кредитний інспектор в банку з ТОП-50, стаж в банківській сфері 11 років

Оформити кредит

Хотілося б звернути увагу на особливості кредитування під заставу:

  • При наданні застави необхідна оцінка його вартості. Може провести банк або незалежний оцінювач;
  • Будь-яку заставу підлягає реєстрації в Росреестра. На заставу накладається обтяження. За послугу реєстрації платить позичальник. Її можна провести в онлайн-режимі;
  • Обов'язкове страхування застави. Це закріплено в чинному законодавстві. Суб'єкт не може відмовитися від страхування. Вартість страховки становить 1-2% від суми позики. Поліс страхування купується щороку;
  • Клієнт має право достроково погасити борг. Кредитор в цьому випадку до позичальника санкції не застосовує. Як тільки заборгованість буде погашена, фізична особа отримає у власність заставу, з якого зніметься обтяження.

Послуга вважається оформленою, коли між кредитором і позичальником буде підписаний кредитний договір.

Щомісячний графік погашення боргу

Графік погашення - це офіційний документ, відповідно до якого клієнт повинен сплачувати борг. Платити менше, ніж зазначено в документі, позичальник не може. Платити більше - може. За це ніяких санкцій на клієнта кредитор накладати не буде.

Графік погашення завжди доступний в особистому кабінеті на сайті компанії. Коли клієнт погашає частину боргу, в додатку змінюється і графік погашення. Якщо з якихось причин графік не змінився, то варто поцікавитися самостійно.

Блей - це велика сума?
На яких умовах можна кредитуватися?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online