Допомога в автокредиті з поганою кредитною історією

  1. Як працюють брокерські компанії?
  2. Як вибрати хорошого кредитного брокера?
  3. Можливі наслідки вчинення помилки у виборі кредитного брокера

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Погана кредитна історія - проблема багатьох жителів нашої країни. Необдумане оформлення кредиту, раптова втрата роботи або здоров'я призводить до наявності прострочень і несплаті. В результаті негативна інформація про вас направляється в бюро кредитних історій (БКІ), і скористатися згодом кредитними послугами банків стає важко.

Особливо це стосується оформлення позик на досить велику суму грошей, наприклад, позики на покупку машини. Отримати автокредит самостійно, маючи зіпсовану кредитну історію, практично неможливо, а якщо вам все ж посміхнеться удача, і банк схвалить позику - ставка по ній буде занадто високою. Існують спеціальні фірми, які надають допомогу в автокредиті з поганою кредитною історією - брокерські компанії.

Там працюють фахівці, які здатні не тільки знайти фінансову установу, готове надати вам автокредит із зіпсованою кредитною історією, а й підібрати найбільш вигідну програму автокредитування.

Як працюють брокерські компанії?

Брокер є посередником між банком і позичальником. Якщо у вас немає кредитної історії або вона заплямована простроченням за старими банківськими позиками, нову позику на покупку авто вам не дадуть. Або запропонують високу ставку, яка може починатися від 50% в рік. Звичайно, на такий дорогий автокредит погодитися складно, тому в даному випадку має сенс звернутися до кредитного брокера. Для цього слід знайти відповідну фірму, уточнити умови. Вашою проблемою займеться один із співробітників фірми. Для того щоб фахівець зміг допомогти вам взяти авто в кредит з поганою кредитною історією, йому необхідно знати:

  • яка сума грошей вам необхідна;
  • сума, яка є у вас на руках для внесення початкового внеску;
  • термін, за який ви зможете розплатитися з банком;
  • найменування документів, які ви готові надати;
  • наскільки зіпсована ваша кредитна історія, і з яких причин;
  • бажані умови видачі позики (процентна ставка, можливі комісії) в межах розумного, звичайно ж.

Потім брокеру слід передати наявні у вас документи для отримання автокредиту і чекати, коли фахівець підбере для вас підходящу кредитно-фінансову організацію. Зазвичай це не займає багато часу. Уже через кілька днів, а то і менше, брокер представить вам список фінансових установ, які зможуть видати вам автокредит на умовах, максимально наближеним до ваших вподобань. Тут вже вибір залишається за вами, але варто прислухатися до рекомендацій кредитного брокера.

Він порадить, в який з банків краще подати заявку, які ще документи можна надати для збільшення шансів на схвалення, допоможе обійти всі підводні камені.

Важливо: якщо вас цікавить питання: «чи можна взяти автокредит з поганою кредитною історією» за допомогою брокерської фірми, то відповідь буде залежати від того, наскільки заплямована ваша КІ. Якщо прострочень було не надто багато і борги вже погашені, то шанси на позитивне рішення є. Якщо ж у вас є відкриті прострочення і непогашені позики, то можливо, і кредитний брокер тут не допоможе.

Взагалі, кредитні брокери завжди самостійно оцінюють ситуацію з проблемною кредитною історією. Якщо фахівець бачить, що у вас є хоча б маленький шанс на отримання автокредиту, то візьметься допомагати, якщо ж все зовсім погано і шансів взагалі немає, брокер відразу відмовить вам в наданні допомоги. Кредитні брокери ніколи не дають 100% гарантії, що допоможуть вам отримати кредит. Адже останнє слово завжди залишається за банком. Після того як ви визначитеся з банком і програмою автокредитування, буде подана заявка на розгляд. У разі схвалення, брокер допоможе укласти договір з банком. Іншими словами, він стане вашим особистим юристом на час оформлення кредиту. Уважно вивчить договір і, якщо в ньому немає підводних каменів, погодиться на його підписання вами.

Після того як буде відкритий позичковий рахунок в банку, а позикові кошти на нього перераховано, вам буде потрібно тільки оплатити послуги брокера і приступати до пошуку автомобіля. Що стосується гонорару за допомогу в отриманні автокредиту, то брокерські фірми зазвичай беруть не більше 10% від суми отриманого кредиту. Але це при занадто складній ситуації і сильно заплямованою кредитної історії. Найчастіше гонорар складає від 1 до 5% від суми, в залежності від умов брокерської компанії і виконаної роботи. Сума гонорару обмовляється заздалегідь, ще до того, як брокер приступить до пошуку відповідних банків і програм. Фахівці визначають її, оцінивши вашу проблему.

Як вибрати хорошого кредитного брокера?

Замислюючись про те, чи дадуть автокредит з поганою кредитною історією за допомогою брокера, необхідно задуматися і про те, як знайти хорошого фахівця в даній сфері. Нині найпоширенішим методом пошуку є всесвітня павутина - Інтернет. Тут можна знайти безліч різних брокерських фірм, які надають допомогу в отриманні автокредиту. З усіх пропозицій вам належить вибрати одне, при цьому не помилитися у виборі. Проблема в тому, що кредитні брокери - відносно новий напрямок в сфері отримання банківських послуг, тому наполягли фірм, що працюють відповідно до закону, мало.

Дуже багато шахраїв, фірм-одноденок, так званих «чорних брокерів», зв'язавшись з якими, ви в кращому випадку не тільки не отримаєте автокредит, а й втратите свої гроші. У гіршому - на вас можуть завести кримінальну справу або оформити кредит на велику суму за вашим документам, про який ви дізнаєтеся тільки після того, як вам почнуть надходити листи з вимогою повернути борг.

Для того щоб отримати автокредит з поганою кредитною історією і не потрапити до рук шахраїв, потрібно уважно вибирати кредитного брокера.

Критерії вибору полягають в наступному:

  • вік брокерської фірми (зверніть увагу на те, скільки років існує компанія);
  • відгуки (у законно працюючих брокерів повинні бути позитивні відгуки, читайте їх на тематичних форумах сторонніх ресурсів);
  • справжня брокерська фірма, яка надає допомогу в отриманні кредитів, має власний корпоративний сайт і логотип (зверніть увагу на якість сайту - він повинен бути створений професійно);
  • до того ж в Інтернеті повинні бути сайти-візитки і банери з логотипом компанії;
  • умови оплати послуг (справжні кредитні брокери ніколи не вимагають передоплату або повну оплату відразу, гонорар виплачується після виконаної роботи);
  • у фірми повинен бути офіс, в якому співробітники приймають своїх клієнтів (з брокерами, які призначають зустріч десь на нейтральній території, краще справу не мати).

Можливі наслідки вчинення помилки у виборі кредитного брокера

Поставивши собі за мету отримати допомогу в автокредиті з поганою кредитною історією, багато хто сприймає раптові і необдумані рішення. Це може привести до досить серйозних неприємних наслідків. Якщо ви звернетеся у фірму-одноденку, вам запропонують відразу оплатити послуги кредитного брокера, після чого просто зникнуть. Таким чином, в кращому випадку ви втратите суму гонорару, в гіршому - на ваше ім'я візьмуть автокредит, а вам скажуть, що банк відмовив у видачі позики.

Існують так звані «чорні брокери», які займаються підробкою документів і візьмуться вам допомагати, навіть якщо ваша кредитна історія зіпсована настільки, що шансів на отримання автокредиту взагалі немає. Співробітники таких фірм роблять фальшиві довідки про доходи і навіть копії трудових книжок, нібито завірених роботодавцем. Можливо, їм не знадобляться навіть дані про вашу роботу, шахраї підготують всі документи самостійно, залишать в заявці на кредит номера телефонів, за якими в разі перевірки самі і підтвердять вашу зайнятість і високу заробітну плату. Тільки банк все одно відмовить при наявності відкритих прострочень в КІ, а якщо запідозрить, що документи фальшиві, звернеться в прокуратуру і на вас заведуть кримінальну справу. Як правило, ніяких договорів з «чорними брокерами» ви підписувати не будете, отже, і доказів вашої невинності теж у вас не буде.

Підводячи підсумок, варто сказати, що отримати автокредит, маючи зіпсовану кредитну історію, за допомогою кредитного брокера можна, іноді навіть на найвигідніших умовах. Тільки вибирати брокера слід уважно, краще прислухатися до порад друзів або знайомих. Може бути, у кого-то була подібна ситуація і він звертався до кредитного брокера. Читайте форуми - люди, неодноразово користуються послугами кредитних брокерів, завжди радять їх іншим.


Як працюють брокерські компанії?
Як вибрати хорошого кредитного брокера?
Як працюють брокерські компанії?
Як вибрати хорошого кредитного брокера?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online