Банк ВТБ - кредит готівкою без довідки про доходи

  1. Загальна інформація
  2. Які умови пропонуються за стандартними програмами банку?
  3. Вимоги до позичальників

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багатьох зараз цікавить банк ВТБ, а саме його споживчі кредити, що видаються готівкою. Для наших читачів актуальним є питання про те, чи можна зробити отримати гроші в борг без надання довідки про доходи? На нього ви знайдете відповідь далі.

Загальна інформація

Група компаній ВТБ стала сьогодні ледь не такою ж популярною і поширеною, як і Ощадбанк Росії. Причина полягає в тому, що дана організація також має державну підтримку, а значить, може запропонувати своїм позичальникам лояльні умови і невеликі відсотки.

Чи можна тут отримати позику без довідок, по одному тільки паспорту? Дійсно, ВТБ видає споживчі позики без підтвердження платоспроможності, однак таку заявку схвалять тільки зарплатних клієнтам, тобто тим, хто отримує на рахунку в банку свою заробітну плату. При цьому крім паспорта, їм потрібно буде принести СНІЛС.

Якщо ж ви не є в цій компанії учасником зарплатного проекту, ви будете кредитуватися на загальних підставах. І це означає, що потрібно буде надати виписку зі свого рахунку або довідку 2-ПДФО для того, щоб підтвердити наявність у вас коштів в достатньому обсязі для обслуговування позики.

Навіщо в принципі потрібно підтверджувати платоспроможність? Таким чином банк визначає, надійний ви клієнт, і чи зможете впоратися зі своїми борговими зобов'язаннями. Якщо у вас немає роботи, або дохід неофіційний, ви автоматично потрапляєте в категорію ненадійних позичальників, і навряд чи зможете розраховувати на схвалення.

Те ж саме стосується людей із зіпсованою кредитною історією, вони відразу отримають відмову.

Які умови пропонуються за стандартними програмами банку?

На сьогоднішній день в компанії є всього 3 програми кредитування, якими можна скористатися, а саме:

За даною пропозицією вам видають грошові кошти на будь-які цілі, і їх не потрібно підтверджувати. Розраховувати можна на суму 100.000 до 5.000.000 рублів для зарплатних клієнтів, і до 3.000.000 рублів для решти позичальників.

Термін дії договору - від 6 до 84 місяців. Процентна ставка варіюється від 11% до 19,9% річних в залежності від вашої категорії, запитаної суми, а також наявності або відсутності страховки.

Хочете знизити переплату? Якщо у вас є кредитна " Мультикарта ", Ви можете підключити до неї опцію" Позичальник ". Чим більше ви будете здійснювати покупок по кредитці, тим нижче буде ваш відсоток за чинним споживчому займу, максимальне зниження - на 3 п.п.

п

  • рефінансування

Ця пропозиція вже є цільовим, тобто гроші видаються виключно на погашення кредитів від інших банків. По суті, ви переводите свої позики з інших компаній в ВТБ під нові умови, здійснюючи, тим самим, дострокове погашення.

Можна об'єднати до 6-ти різних заборгованостей, при цьому переклад до початкових кредиторам буде безкоштовним (комісій немає). Ви також зможете отримати додаткову суму понад боргу на особисті цілі.

Які умови: також сума до 5 млн. Рублів, яку необхідно повернути в термін до 7-ми років. Відсоток дорівнює 11% річних при запиті суму від 500 тисяч, можна також знизити на 3% при активному використанні Мультикарти.

  • Під заставу нерухомості

Цей варіант підійде для тих, кому потрібна велика грошова сума на тривалий термін. Ви зможете її отримати за умови, що у вас у власності є ліквідна нерухомість, яку ви готові надати в якості забезпечення.

Відсоткова ставка починається від 12,2% в рік, отримати можна до 15.000.000 рублів, але не більше 50% від оціночної вартості застави. Термін дії договору - до 20 років. Без комісій. Необхідно буде сплатити оцінку і страхування об'єкта нерухомості.

Зверніть увагу, що дана пропозиція буде розглядатися як альтернатива іпотеки. Саме з цієї причини тут присутній великий перелік потрібних документів, які передаються на розгляд не в відділення, а в іпотечний центр, і будуть перевірятися до 5-ти днів.

Можливо, ці статті також будуть вам цікаві:

Вимоги до позичальників

З обов'язкових умов: наявність російського громадянства і постійної реєстрації в тому регіоні, де ви звертаєтеся за позикою. Якщо ви отримуєте зарплату на рахунок банку, тоді потрібно з паперів підготувати тільки паспорт і СНІЛС.

Що стосується решти позичальників, то з документів вам потрібно буде надати:

  • паспорт громадянина РФ,
  • довідку про доходи або за формою 2-ПДФО , Або за формою, затвердженою банком,
  • СНІЛС,
  • також, якщо сума більше ніж 500000 рубл., потрібно копія трудового договору або книжки.

Як відбувається оформлення? Ви можете подати заявку на сайті компанії, в будь-якому офісі ВТБ24 або по телефону 8 (800) 100-24-24. Обов'язково уточніть перелік необхідних документів. Заява розглядатиметься до 3-ох робочих днів, якщо рішення виявиться позитивним, вас запросять в офіс для підписання договору.

Як подати заявку на кредит через інтернет:

  1. Зайдіть на офіційний сайт банку vtb.ru/personal/kredit-nalichnymi,
  2. Ознайомтеся з вимогами до позичальника і повними умовами,
  3. Зробіть попередні розрахунки,
  4. Якщо вас все влаштовує - заповніть анкету та надішліть її на розгляд,
  5. В цей же день вам прийде смс з попереднім рішенням банку,
  6. Якщо воно позитивне - зберіть пакет документів і віднесіть його в офіс,
  7. Перевірка займає від 1 до 3 днів, після чого вам прийде смс з остаточним рішенням,
  8. Якщо воно знову позитивне, ви приходите в відділення, підписуєте договір і отримуєте гроші.

Рекомендується особисто звернутися до представників компанії, або зателефонувати на 8 800 100-24-24, або зайти в найближче відділення. Так ви зможете уточнити, чи видасть вам ВТБ 24 кредит готівкою без надання довідки про доходи

Для наших читачів актуальним є питання про те, чи можна зробити отримати гроші в борг без надання довідки про доходи?
Чи можна тут отримати позику без довідок, по одному тільки паспорту?
Навіщо в принципі потрібно підтверджувати платоспроможність?
Які умови пропонуються за стандартними програмами банку?
Хочете знизити переплату?
Як відбувається оформлення?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online