Автокредитування в Красноярську

  1. Підбір кредиту в Красноярську
  2. Автокредити без початкового внеску
  3. Підводні камені в кредитуванні автомобілів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Великою популярністю сьогодні користуються автокредити, які дозволяють купувати автомобілі, не маючи для цього необхідної грошової суми

Великою популярністю сьогодні користуються автокредити, які дозволяють купувати автомобілі, не маючи для цього необхідної грошової суми. Дійсно, навіщо збирати роками на покупку автомобіля, якщо можна взяти в запозичень у банку, купити вподобаний вам автомобіль і поступово погашати платежі по кредиту в банку. Сьогодні на частку кредитів припадає більше половини всіх продажів автомобілів в Росії. Не виняток у цьому плані Красноярськ, де сьогодні велика кількість автомобілів продається в кредит.

Взяти автокредит в Красноярську сьогодні можна в більшості банків міста. Кожен з банків пропонує своїм клієнтам різноманітні програми кредитування, що дозволяє підібрати кредит, який буде в точності відповідати вимогам покупця транспортного засобу. Більшість банків пропонує можливість безготівкового переказу позикових коштів безпосередньо на рахунок автосалону. Це означає, що «живих» грошей ви не побачите, а банк сам заплатить за вас автосалону.

Автокредит в Красноярську Ощадбанк пропонує на вигідних умовах і під різну процентну ставку. Ставка за позикою залежить від різних чинників - поточної ставки рефінансування, терміну кредиту, його сумі і ряду інших чинників. Сьогодні в середньому банки пропонують можливість отримати Заїм на покупку транспортного засобу під 15-20 відсотків річних. У рекламі окремих банків ви можете побачити рекламну інформацію про те, що кредит пропонується під 5-7 відсотків. Можна з упевненістю сказати, що це рекламний прийом, а в реальності позикові кошти будуть виділятися під куди більш високий відсоток.

Отримати автокредит в Красноярську можна не тільки на новий автомобіль, але і на автомобілі, що були у вжитку і реалізовані Автохауз і юридичними особами. При необхідності ви можете отримати кредит готівкою, який можна використовувати на покупку транспортного засобу. Слід пам'ятати, що при покупці автомобіля в кредит, банк забирає собі паспорт транспортного засобу і лише після повного погашення позики банк видає власникові ПТС. З цього моменту власник автомобіля може продавати автомобіль і розпоряджатися ним за власним бажанням.

Підбір кредиту в Красноярську

Підбір кредиту в Красноярську

Природним бажанням кожного потенційного клієнта банку є бажання заощадити на покупці. Якщо ви замислюєтеся про те, як підібрати найвигідніший автокредит в Красноярську можемо порекомендувати вам скористатися спеціальними сервісами в інтернеті, які дозволяють здійснювати пошук найбільш вигідних пропозицій. Велика база пошуку у подібних систем дозволяє шукати по великій кількості пропозицій. Використання послуг спеціалізованих кредитних порталів повністю безкоштовно, а сам пошук не представляє будь-якої складності.

Багатьох може збентежити досить високий відсоток за позиками, запропонованим сервісом пошуку кредитів. Справа в тому, що подібні сервіси показують вже реальну ставку кредитування, тоді як в банках намагаються кілька дезавуювати реальну ставку за допомогою всіляких комісії з платежів і оплати за обслуговування рахунку. У підсумку кредит, який рекламувався як автокредит під 10 відсотків, виявився в результаті позикою з процентною ставкою в 15-18 відсотків.

Автокредити без початкового внеску

Сьогодні багато банків пропонують своїм клієнтам можливість придбати автомобіль не маючи коштів на початковий внесок. Автокредит без початкового внеску Красноярськ пропонується під збільшений відсоток і на термін до трьох років. Сьогодні в Красноярську подібні кредитні програми пропонує більшість банків. Слід пам'ятати, що в даному випадку ви повинні мати достатньо високий рівень щомісячного доходу, так як розмір кредиту при купівлі автомобіля без початкового внеску буде досить високою, і для погашення щомісячних платежів вам необхідно мати досить велику заробітну плату.

Без спочатку внеску пропонується автокредит в Красноярську ВТБ 24. Цей банк відрізняється лояльним ставленням до одержувачів кредиту, що дозволяє з легкістю отримувати необхідні позикові кошти. Отримати кредит в банку можна при наявності всього двох документів. Необхідно лише мати офіційну роботу, достатній рівень заробітної плати і позитивну кредитну історію.

Слід пам'ятати, що при наявності негативної кредитної історії, отримати в банку позикові кошти на покупку автомобіля у вас не вийде. У банку не стануть ризикувати, видаючи кредит ненадійному клієнту, і просто відмовлять в отриманні кредиту. Під негативною кредитною історією розуміють проблеми в погашенні минулих кредитів або надання в банк в минулому завідомо неправдивої інформації. Перевіряються ці відомості при кожному зверненні в банк, тому не варто сподіватися, що за гріхи з кредитами в минулому ніхто не дізнається.

Підводні камені в кредитуванні автомобілів

Підводні камені в кредитуванні автомобілів

Основним «підводним каменем» в автокредітваніі фахівці називають необхідності обов'язкового страхування автомобіля від його ушкоджень і викрадення. На весь термін кредитування, а це може бути як рік, так і три роки, банк вимагає наявності страховки на авто. Вартість такого страхування в залежності від виду автомобіля може скласти 4-7 відсотків вартості авто в рік. Звичайно, плюсів у страхування по системі повне КАСКО - більш ніж достатньо, проте не кожен автовласник погодиться добровільно щорічно сплачувати додатково за страхування.
Відзначимо, що поки одержувач кредиту не погасить платіж по кредиту, паспорт транспортного засобу перебуває в заставі у банку. Тому продати автомобіль або подарувати його неможливо. Якщо вам з якоїсь причини знадобляться терміново гроші, швидко продати автомобіль у вас не вийде. Лише в крайніх випадках, банки йдуть на зустріч і дозволяють реалізувати автомобіль, за яким ще не погашені кредитні платежі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online