Автокредити: їх плюси і мінуси / Новини / автоевакуатори

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Грошей на рішення «транспортного питання» не вистачає? У подібній ситуації виявлялися багато з нас. Що ж, усунути проблему реально «малою кров'ю», скориставшись фінансовими активами, наданими в тимчасове користування. За допомогою автокредиту машини в нашій країні набуває близько третини всіх водіїв.

За допомогою автокредиту машини в нашій країні набуває близько третини всіх водіїв

Читайте також: Автомобіль в кредит і його страхування

У загальному випадку автокредит, отриманий на покупку машини є різновидом позики цільового використання. Особливостями його є те, що гроші видаються на тривалий термін (від 5 до 7 років), погашати борг необхідно невеликими частинами протягом усього цього періоду. У власність шофера транспортний засіб переходить тільки тоді, коли він повністю розрахується з організацією-кредитором - до цього машина офіційно належить банку.

Чи варто отримувати позику або краще своїми силами накопичити кошти?

Це питання кожен повинен вирішити для себе сам. З одного боку, отримання кредиту в будь-якому випадку пов'язане з переплатою - тобто віддати доведеться більше, ніж узяв (це загальне правило, що діє по відношенню до всіх без винятку позик). З іншого боку, залучаючи до співпраці фінансове відомство, отримати машину можна вже сьогодні і зараз. Для багатьох наших співвітчизників маневрений автомобіль є не просто засобом пересування, а справжнім знаряддям праці. З його допомогою люди заробляють на хліб, в повному розумінні цього слова годують свої сім'ї. Крім того, відкладаючи покупку машини в «довгий ящик», можна опинитися в ситуації, коли ціни на неї в черговий раз підростуть (в разі ж отримання автокредиту в договорі фіксується ціна на момент покупки).

Чи можуть виникнути складнощі з отриманням автопозиках?

Однозначно ні. Цільові кредити сьогодні видають як банки, так і безпосередньо автосалони. Звертаючись за допомогою в велике фінансова установа, потрібно бути готовим зібрати значний пакет документів. Крім інших паперів, від водія вимагається надати довідку про займану посаду і про отримувані доходи (природно, «білих»). Позиція автодилерів по відношенню до клієнтів більш лояльна. Для оформлення документів потрібно мінімум довідок - в ідеалі отримати авто можна протягом одного дня. У більшості випадків оформити кредит в наші дні реально як на ще пахне заводський фарбою засіб пересування, так і на автомобіль, що був раніше в експлуатації.

Читайте також: Порше Мобіліті - не розлучення, а варіант взяття авто в кредит

Якщо стаття була вам корисна, поділіться нею в соц. мережах!

Схожі статті

Грошей на рішення «транспортного питання» не вистачає?
Чи варто отримувати позику або краще своїми силами накопичити кошти?
Чи можуть виникнути складнощі з отриманням автопозиках?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online