Автокредит Ощадбанку Росії - Автокредит - Каталог статей - ПроЗайм.ком

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Програма кредитування в Росії переглядалася не раз. І хоча до цих пір вона не в усьому досконалий, багато великих банків країни продовжують роботу щодо зменшення процентних ставок. Сбербанк Росії в числі перших переглянув всі умови кредитування від споживчих позик до іпотечних. За багатьма позиціями більш вигідним став і автокредит Ощадбанку Росії.
При цьому, одне з найбільших фінансових установ країни, до сих залишається досить бюрократичним. Крім досить великого пакета документів, відповідь про можливість отримання кредиту чекати досить довго. Без довідки про доходи передбачуваного клієнта співробітники банку навіть не візьмуться оформляти документи для запиту по кредитуванню. До неї необхідно докласти водійське посвідчення і паспорт з російською пропискою або тимчасовою реєстрацією.
Існують і вікові обмеження. Кредит для придбання авто в Ощадбанку може отримати тільки громадянин РФ, якому на момент отримання, вже є 21 рік, а під час усіх років погашення не виповниться 75 років.
Але це ще не все. Співробітники банку зажадають довідку з місця роботи, де позичальник повинен підтвердити свій стаж (не менше 1 року) і перевірять його кредитну історію. Якщо вона не так безхмарна в минулому, кредит в сьогоденні можна і не отримати.
Ставка кредитування для придбання автомобіля, практично, така ж, як і всюди - від 10% до 16, 5% у вітчизняній валюті і 9,2 - 14,5% в доларах США. Обов'язковою умовою є початковий внесок у розмірі мінімум 15% від вартості транспортного засобу. Природно, чим більше початковий внесок, тим менше щомісячний платіж по тілу кредиту та його відсоткам.
Є ще певні тонкощі. Приховані емісії, послуги за переведення в готівку коштів і переказ грошей не торкнуться тих клієнтів, які отримують заробітну плату на картки, які обслуговуються Ощадбанком. Іншими словами, щомісячний платіж цих людей буде трохи нижче.
До послуг, яких не надають інші фін установи, можна віднести наступні. При невисокому доході в якості созаемщика може бути залучена друга законна половина клієнта. Платоспроможною вважається та родина, де після щомісячного погашення кредиту залишається сума 60 - 70% загального доходу і вона буде не менше прожиткового мінімуму для кожного члена сім'ї, включаючи утриманців.
Автокредит Ощадбанку Росії передбачає ще додаткові пільги при придбанні нової машини, зробленої в РФ. Зокрема, частина відсотків може бути анульована за рахунок виробника. Загальна сума виплат після укладення партнерської програми, гарантії по якій забезпечує сам Сбербанк, зменшується значно. Вартість каско, яке для нового авто повинно бути повним, також реально внести в суму з погашення кредиту. Можливо ще отримати додатково 50 000 рублів в рахунок погашення виплат по кредиту при наявності документа, що підтверджує його правильну утилізацію в рамках державної програми.
При стабільному фінансовому становищі, Сбербанк Росії на сьогоднішній день, лідирує за кількістю автокредитів.


джерело: http://dobrozaim.com
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online