10 банків, які видають іпотеку без 2 ПДФО

  1. Навіщо потрібні довідки з роботи?
  2. Як можна отримати іпотеку без офіційного працевлаштування?
  3. 1. Позичальник є зарплатних клієнтом банку
  4. 2. Позичальник оформляє іпотеку за участю заставного майна
  5. 5. Ви оформляєте іпотеку по 2-розум документам
  6. Десять банків, де видають іпотеку за двома документами
  7. Як підвищити шанси на схвалення заявки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні багато жителів нашої країни працюють неофіційно, або мають дуже маленьку "білу" заробітну плату, яку не можна запропонувати банку в якості підтвердження платоспроможності. І якщо виникає потреба в поліпшенні житлових умов, то у таких клієнтів виникає питання: а чи є компанії, які дадуть іпотеку без надання довідки 2-ПДФО? Давайте розбиратися.

Навіщо потрібні довідки з роботи?

Загальновідомо, що оформлення житлового кредиту в банківських компаніях передбачає видачу для позичальника великої суми грошей. Для того, щоб схвалити її, банк повинен упевнитися в надійності клієнта, в його можливості платити по майбутньому кредиту.

Крім надійності, банк також оцінює вашу платоспроможність. Саме на підставі вашого офіційного доходу, кредитор зможе розрахувати максимальну суму позики, яку він зможе вам надати, звідси будуть також "виходити" термін дії договору, щомісячний платіж і кінцева переплата .

Саме для цих цілей і служить надання довідки про доходи за формою 2-ПДФО або ж у вільній формі. Дізнатися про те, чи може банк перевірити цей документ, розказано тут . Як правило, клієнтам, які не можуть надати документ, що підтверджує розмір щомісячного доходу, у видачі житлового кредиту відмовляють.

Справа в тому, що в даній ситуації позичальник нічим не підтверджує свою платоспроможність, не дає банку ніяких гарантій, що він зможе повернути йому видану суму, а значить, і схвалення за такою заявкою чекати не доводиться. Виняток робиться лише в деяких випадках, які ми розглянемо нижче.

Йдемо далі, виберіть відповідний вам розділ:

Як можна отримати іпотеку без офіційного працевлаштування?

Є кілька варіантів того, як можна отримати житловий кредит без обов'язкового збору документів з місця роботи. Всі вони є абсолютно законними, тому позичальникові нема про що хвилюватися.

Ми підготували для вас пам'ятку з коротким описом всіх наявних можливостях:

1. Позичальник є зарплатних клієнтом банку

У цьому випадку йому не потрібно приносити додаткові довідки, в компанії і так є інформація про розмір вашого заробітку. Прикладом може стати отримання кредиту в Ощадбанку Росії, докладніше про його пропозиціях читайте в цієї статті .

Крім того, заявники, у яких відкрито рахунок у банку-кредиторі часто отримують особливі, більш вигідні умови кредитування. Але при цьому важливо, щоб була позитивна кредитна історія. з цієї засланні ви знайдете рекомендації, що стосуються того, як підтримувати своє фінансове досьє позитивним.

2. Позичальник оформляє іпотеку за участю заставного майна

Іншими словами, у нього вже є у власності якийсь об'єкт нерухомості, що буде для банку додатковим гарантом надійності клієнта. Про такі пропозиції розказано в цьому огляді .

Майно, яке надається в якості застави, обов'язково має бути ліквідним і відповідати вимогам банку до нерухомості. Це необхідно для того, щоб кредитор міг швидко продати майно позичальника, у якого виникли проблеми з виплатами.

В даному випадку, ви оформляється не іпотеку, а споживчу позику під заставу нерухомості . При цьому отримуєте знижений відсоток, в порівнянні з іншими кредитами готівкою, тривалий термін повернення, відсутність початкового внеску.

Де є такі пропозиції:

  • Сбербанк,
  • ВТБ,
  • Газпромбанк,
  • Тінькофф,
  • Абсолют банк,
  • Дельта Кредит і т.д.

3. Клієнт подає заявку на рефінансування вже діючого іпотечного кредиту

В даному випадку у банку буде забезпечення у вигляді заставної нерухомості, що буде служити додатковим гарантом. При цьому, якщо запитується сума дорівнює розміру заборгованості, то підтверджувати дохід немає необхідності.

Які є переваги? Ви зможете переоформити свою діючу іпотеку під більш вигідні умови, і при цьому продовжити термін позики, зменшити суму страховки або зовсім відмовитися від неї (мова йде про особисте страхування).

Крім того, ви зможете об'єднати кілька боргів в один, а також отримати додаткові кошти на особисті цілі. Які компанії пропонують перекредитування для вашої іпотечної заборгованості, ми розповідаємо тут.

4. Ви берете кредит на суму, яка повністю покривається розміром материнського капіталу

В цьому випадку вам не обов'язково приносити довідки, досить паперу з Пенсійного фонду Росії, яка підтвердить у вас наявність достатніх коштів на рахунку. Інформацію про те, де можна оформити іпотеку з мат.капіталом, ви знайдете по цим посиланням .

Можливо, ці статті також будуть вам цікаві:

Важливо: нагадаємо нашим читачам про те, що материнський капітал не видають на руки. Грошові кошти зберігаються в ПФР. Коли ви оформляєте іпотеку, яку хочете частково або повністю погасити коштами сертифіката, ви звертаєтеся до пенсійного фонду з відповідною заявою.

ПФР розглядає вашу заявку, перевіряє законність угоди. На все це йде 10-15 днів. Після цього ще протягом місяця гроші будуть перераховуватися в банк. Тобто як мінімум за місяць вам доведеться переплатити.

5. Ви оформляєте іпотеку по 2-розум документам

Подібні програми з'явилися в банках порівняно недавно, але вже встигли завоювати популярність серед позичальників. Їх безсумнівний плюс полягає в тому, що вам потрібно для оформлення підготувати всього два документи - паспорт громадянина РФ і ще один на вибір, це може бути:

  • закордонний паспорт,
  • СНІЛС,
  • ІПН,
  • ПТС,
  • водійське посвідчення,
  • пенсійне посвідчення і т.д.

Кому підходить така пропозиція? Тим людям, у яких немає часу на збір величезного списку паперів, а також тим, хто працює неофіційно, але отримує хороші доходи. При цьому умови будуть дещо жорсткіше, ніж для інших клієнтів - зменшена сума і термін повернення, а також збільшено ставку.

Десять банків, де видають іпотеку за двома документами

Куди можна звернутися:

  1. Транскапіталбанк - за програмою "Особлива іпотека" можна кредитуватися без першого внеску і підтвердження доходу, ставка починається від 8,4% річних, підвищення складе: + 1,5 п.п. при підтвердженні доходу довідкою за формою банку або + 0,5 п.п. при отриманні кредиту за двома документами,
  2. Ощадбанк Росії - пропонує іпотеку по мінімальній кількості паперів при внеску від 40%, ставка від 8,8% річних при покупці квартири у партнерів-забудовників банку по спецпрограмі,
  3. Прімсоцбанк готовий запропонувати аналогічну програму для покупки Жиля в новстройках у певних забудовників, тільки тут власних коштів потрібно вкласти від 20%. Відсоток - від 9,25% в рік, є знижки для багатодітних сімей,
  4. Московський Індустріальний Банк - тут діє продукт "Під ключ", за яким можна оформити кредитування під початковий відсоток від 9,75%. Необхідно внести авансовий платіж не менше 50%,
  5. Дельта Кредит банк - можна оформити договір тільки за паспортом, внісши ПВ від 15-20%. Ваш відсоток - від 10,5% буде збільшено на 1-1,5% в порівнянні зі стандартними програмами,
  6. Джей енд Ті Банк - пропонує купити новобудову або квартиру в готовому будинку під відсоток від 10,5% до 10,75% річних. Термін дії - до 25 років, знадобиться внести власних коштів від 15%,
  7. У банку ВТБ 24 таким чином можна отримати кредит на житло під ставку від 10,6%, перший внесок від 30%,
  8. ФК Відкриття - при покупці житла на первинному або вторинному ринку, можна оформити іпотеку за одним документом, при цьому ставка почнеться від 10,7%, а первинних засобів запросять не менше 50%,
  9. В Альфа-банку можна оформити договір при покупці квартири в новобудові або споруджуваному будинку можна кредитуватися по 2-розум документам. Важливо: наявність авансового платежу від 40%, відсоток починається від 10,99%, при покупці таунхауса плюс ще 0,25%,
  10. Тінькофф банк - в принципі не питає зі своїх клієнтів довідки про дохід, ви можете підтвердити свою платоспроможність побічно. Кредитує через своїх партнерів, є 5 різних програм для первинного і вторинного ринку житла. Можливо оформлення позики під 6% річних з урахуванням державного субсидування по "Сімейної іпотеку".

Зверніть увагу, що для схвалення подібного іпотечного кредиту, вам потрібно буде внести досить великий початковий внесок , Зазвичай це 40-50% від оціночної вартості житла.

Як підвищити шанси на схвалення заявки?

Іноді буває так, що дохід у людини є, але він порівняно невеликий, недостатній для отримання житлового кредиту. В цьому випадку ми радимо залучити співпозичальників для збільшення сукупного заробітку, що призведе до більшої лояльності банку, і збільшення шансів на схвалення вашої заявки.

Також допоможе надання якомога більшої кількості паперів, що підтверджують фінансову спроможність. Можна пред'явити договір оренди, виписку з рахунку банківської картки, виписку з депозитного рахунку і т.д.

Також підвищить ваші шанси на схвалення наявність довідки про доходи за формою банку , Зразок якої можна взяти в тій компанії, куди ви звернулися за кредитом. Заповнює її безпосередньо ваш роботодавець, і служить такий документ аналогом довідки, яка оформлюється за стандартами форми 2-ПДФО.

Ось зразок:

Ось зразок:

Звертаємо увагу наших читачів на той факт, що всі перераховані вище способи підійдуть тільки позичальникам з позитивною кредитною історією, які мають постійне працевлаштування і стабільний дохід, але не мають можливості або часу, щоб його підтвердити документально. Якщо ж у вас немає стабільного заробітку, у вас прострочення і т.д., то такий варіант кредитування без довідки 2-ПДФО вам не буде доступний

Навіщо потрібні довідки з роботи?
Як можна отримати іпотеку без офіційного працевлаштування?
І якщо виникає потреба в поліпшенні житлових умов, то у таких клієнтів виникає питання: а чи є компанії, які дадуть іпотеку без надання довідки 2-ПДФО?
Навіщо потрібні довідки з роботи?
Які є переваги?
Кому підходить така пропозиція?
Як підвищити шанси на схвалення заявки?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online