ЖК «Грінвілль Парк»: з турботою про кожного мешканця

  1. Зовсім скоро близько Подолу буде зведено новий житловий комплекс Greenville Park, який стане результатом...

Зовсім скоро близько Подолу буде зведено новий житловий комплекс Greenville Park, який стане результатом спільної роботи київського і львівського забудовників NEST і «Greenville Фонд зелених технологiй» відповідно.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Проект вийшов масштабним і унікальним навіть за мірками Києва. Завдяки дотримання популярної західної концепції Work.Life.Balance комплекс може запропонувати своїм інвесторам щось більше, ніж просто квадратні метри житла. Ще на перших етапах, коли житловий комплекс тільки проектувався, забудовники поставили перед собою ряд високих завдань:

  • Створити унікальний проект, який відповідає сучасним трендам на ринку нерухомості;
  • Забезпечити доступність квартир за рахунок надання широкого вибору можливих варіантів планувань і програм розстрочки;
  • Гарантувати комфортабельність проживання для кожної окремо взятої родини, незалежно від віку і захоплень кожного.

Новий формат будівництва дозволяє охопити всі аспекти життя сучасного міського жителя, жити в комфорті не виходячи за територію комплексу. Концепція Work.Life.Balance - це продумана філософія, спосіб і стиль життя в єдиному просторі.

На всі квартири в Greenville Park встановлені ціни від забудовника. Підібрати підходящий варіант планування з більш ніж 40-ка запропонованих зможе кожен під свій індивідуальний смак і високі переваги. Комфортабельність ж проживання для дітей та дорослих забезпечується глибокою, ретельно продуманої і спланованої, і не менш грамотно реалізованої внутрішньою інфраструктурою. Тут є все, що вам потрібно, і навіть більше!

Інфраструктура майбутнього в житловому комплексі Greenville Park

Відгуки про NEST і «Greenville Фонд зелених технологiй» свідчать про те, що ці компанії - партнери завжди підходять до справи комплексно і професійно. Інфраструктура вже зданих девелопером і компанією - забудовником об'єктів знаходиться на високому рівні, але у випадку з ЖК «Грінвілль Парк» вона буде ще більш різносторонньою і мультифункціональної.

В цілому комплекс буде розділений на три зони з різними тематичними і функціональним наповненням:

  1. Бізнес-зона. Працювати можна буде прямо на території комплексу, зайнявши один з просторих офісів на першому поверсі. Крім офісних приміщень тут знаходиться сучасний конференц-зал і окремий зал для презентацій. З тим, щоб на час робочого дня десь залишити дитину, не виникне ніяких проблем. Для цього створюються спеціальні ігрові кімнати, дитячий клуб, школа, дошкільні заклади тощо У будь-якому випадку, за малюком буде спостерігати персонал комплексу;

  2. Спортзона. Інвестори проекту - це ділові та активні жителі столиці, з їх активними життєвими позиціями. Тому спорт стає невід'ємною частиною життя самого комплексу. На території розташовується унікальне ігрове поле 3 в 1, тренажерний зал, майданчики для фітнесу та йоги, бігові та велодоріжки;

  3. Розважальна зона. Переходимо до найцікавішого. У лаунж-зоні криється найцікавіша особливість проекту - якісно облаштована дах з справжнім джакузі. Напевно таке рішення буде вкрай приємне любителям красивого і приємного відпочинку. Житловий комплекс Greenville Park в Києві може запропонувати тематичне кафе під відкритим небом, барбекю-зони і місця для смаження шашлику. А також майданчики для пікніків, внизу на території 6 дитячих майданчиків і понад 6000 м2 упорядкованих паркових зон з лавками і фонтанчиками.

Важливою перевагою проекту стає багатоповерховий підземний паркінг, який забезпечить 700 паркувальних місць на 664 сім'ї, одноразово проживають в комплексі. Це повинно повністю вирішити проблему із завантаженістю автомобілями внутрішніх двориків. І якщо врахувати, що комплекс знаходиться в деякому віддаленні від жвавих магістралей і добре озеленений, повітря тут буде досить чистим і приємним.

Під зведення об'єкта було виділено понад 3-х гектар території. Розташується ЖК Greenville Park у Подолу, - безпосередньо в центрі Києва. Як результат, мешканцям відкриється зручний доступ до ключових об'єктів міської інфраструктури, хороша транспортна розв'язка. Сьогодні будівельні бригади практично закінчили зведення 16-го поверху комплексу, і здати перший будинок в експлуатацію планується до кінця 2019 року. Квартири ж продаються вже сьогодні на вигідних умовах. За детальною інформацією можна звернутися до відділу продажів або на офіційний сайт проекту - http://greenville-park.com.ua

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online