Іпотека в Альфа-Банку

  1. Програма іпотечного кредитування №1.
  2. Програма іпотечного кредитування №2.
  3. Програма іпотечного кредитування №3.
  4. Програма іпотечного кредитування №4.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Альфа-Банк надає своїм клієнтам сьогодні відразу кілька видів іпотечних кредитів.

Програма іпотечного кредитування №1.

Позику пропонується для придбання квартири, що продається на ринку вторинної жив. площі.

Така іпотека в Альфа-Банку видається в російській валюті або в USD на період від 5 років до 25.

Сума кредитування варіюється від 1000000 до 60000000 рублів або від 35000 до 2000000 доларів.

Вік позичальника також банк обмежує: від 21 до 59/54 років для чоловіків / жінок на момент повернення боргу.

Іпотека надається з обов'язковим оформленням співпозичальника, початкового обов'язкового внеску, рівного 10% ціни нерухомості, що купується, якщо клієнт кредитуються в рублях, і 35%, якщо клієнт кредитуються в доларах, а також тільки при обов'язковому оформленні страхового поліса.

Ставки за річними відсотками для кредитування в рублях залежать від періоду, на який надається іпотека і від суми внесеного початкового внеску, таким чином, ставки можуть становити від 11.7% до 13.5%. Для іноземної валюти ставка завжди однакова і становить 9%.

Крім обов'язкового страхування нерухомості та фінансової відповідальності кредитоотримувача (якщо сума початкового внеску тільки 10-20% від вартості квартири) банк пропонує додатково застрахувати втрату працездатності і життя, при відмові від цієї пропозиції розмір ставки за річними відсотками для такого позичальника буде збільшений на 3 відсотки.

Погашати іпотеку на придбання квартири потрібно ануїтетними платежами.

Програма іпотечного кредитування №2.

Пропонується під заставу власної квартири кредитоотримувача Пропонується під заставу власної квартири кредитоотримувача. Кредит видається в рублях і USD на період від 5 до 25 років. Суму в рублях можна отримати від 1000000 до 60000000, в доларах - від 35000 до 2000000.

Ставки за відсотками в рублях залежать від терміну, на який видається іпотека: починаються від 12.20% і доходять до 13.40%. У валюті ставка завжди однакова - 9%.

Оформлення співпозичальника і страхового поліса майна є обов'язковими.

Як і в попередньому варіанті, Альфа-Банк пропонує придбати додатковий страховий поліс по втраті працездатності і життя кредитоотримувача, в разі не оформлення якого річна ставка за відсотками збільшиться на три пункти.

Погашення відбувається внесенням ануїтетних внесків. Іпотеку можна виплатити заздалегідь без сплати комісії. Аналогічний кредит можна оформити і на ремонт квартири.

Програма іпотечного кредитування №3.

Іпотека на капітальний ремонт або на рефінансування раніше отриманої іпотеки на капітальний ремонт квартири під заставу наявного житла.

Видається, як і попередні позики, в рублях або USD на 5-25 років. Сума, яку надає в рублях, знаходиться в межах 1000000-60000000, в доларах - 35000-2000000.

Обов'язково оформлення страхового поліса на майно, втрати працездатності, життя, на титул.

Популярне: В якому банку краще відкрити розрахунковий рахунок ІП в Москві?

Програма іпотечного кредитування №4.

Виглядає як іпотека в Альфа-Банку на придбання будинку для постійного проживання або котеджу. Іпотечний кредит може бути наданий в національній валюті або USD на термін 5-25 років.

Суми в російських рублях видаються від 1500000, а в доларах від 50000. Альфа-Банк при цьому зобов'язує клієнта внести початковий платіж за рахунок власних коштів дорівнює 40% вартості цього будинку, якщо іпотека рублева, або 50%, якщо іпотека взята в іноземній валюті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online