Нерухомість в Таїланді

  1. Ми в соціальних мережах:
  2. Об'єкти на карті:
  3. Всім своїм клієнтам в доступній формі ми надаємо:
  4. Дивіться наші відео огляди про нерухомість:
  5. Чим же так приваблива нерухомість в Таїланді?
  6. Інвестування в будівництво в Таїланді
  7. Оренда нерухомості в Таїланді


Ми в соціальних мережах:




Агентство нерухомості Країна Усмішок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вітаємо Вас на нашому веб-сайті, де ми намагаємося в найбільш зручному вигляді відобразити ринок нерухомості на сьогоднішній день і дати Вам необхідну інформацію з усіх питань, що стосуються житла, законодавства, розповісти про тенденції розвитку ринку і найбільш популярних пропозиціях.
Інвестиції тут завжди будуть залучати іноземців, з кожним роком Королівство активно розвивається все більше в усіх напрямках і якщо раніше, купити нерухомість в Таїланді було долею бізнесменів і інвесторів, то сьогодні ми спостерігаємо за популяризацією країни і курортів, іноземці вже давно беруть участь у всіх сферах бізнесу , а по інфраструктурі Таїланд сьогодні є лідером серед Азіатських країн, що безумовно робить "Країну Усмішок" лідером Азіатського континенту.
Ми будемо супроводжувати Вас протягом усього часу, від пошуку ідеального варіанту і до тих пір, поки збудується обраний Вами проект, а Ви отримаєте ключі і заїдемо в нове житло. Чесність, оперативність і прозорість - ось три кити, на яких будується концепція нашої роботи по здійсненню продажу і оренди об'єктів в Таїланді (Паттайя і на острові Пхукет), як на первинному, так і на вторинному ринку житла.

Об'єкти на карті:

Нерухомість Таїланду 2018

У 2018 році тенденції ринку диктують нові умови, фінансова криза і обвал рубля також вплинув і на ринок нерухомості Таїланду, завдяки цьому сьогодні можна придбати квартири на 20-50% нижче ринкової ціни, чим активно користуються іноземні покупці. Пропозиції можна знайти в розділі гарячі пропозиції , Список постійно оновлюється, такі пропозиції мають великий попит зараз, а вигода очевидна, адже криза справа тимчасова.
Підбір і продаж нерухомості в Таїланді нашою компанією проводиться на високому професійному рівні.

Всім своїм клієнтам в доступній формі ми надаємо:

  • Повну довідкову інформацію про податки та інші виплати при купівлі житла.
  • Консультації професійного адвоката.
  • Кваліфіковану допомогу фахівців протягом усього періоду спільної роботи, від підбору варіантів до отримання ключів.
  • Допомога в особистих і побутових питаннях, візову підтримку, ми намагаємося зробити так, щоб ваше життя і відпочинок не обтяжувалися такими питаннями.

Додатковими перевагами співпраці саме з нашою компанією стануть:

  • Спеціальні пропозиції з продажу кондомініумів і будинків в Таїланді, зокрема величезна база спеціальних пропозицій;
  • Можливість віддалено вивчити питання, що цікавлять Вас об'єкти і навіть зробити дистанційну угоду, в надійності якої не варто сумніватися;
  • Ми постійно проводимо різні акції, спрямовані на підвищення зручності роботи з нами, економію ваших коштів і часу;
  • Ви можете купити нерухомість Таїланду за хорошими цінами в будь-якому місті і курорті, наші фахівці проводять індивідуальний підбір пропозицій, якщо таких не виявилося в нашій базі даних, яку ми намагаємося постійно оновлювати і стежити за актуальністю предложеній.В каталозі ми розміщуємо всю інформацію по об'єктах з фото, відеоматеріалами, плануванням та схемами. За запитом наші співробітники виїжджають на проекти і знімають відео про цікавить Вас об'єкті;
  • Ось уже кілька років дуже популярна дистанційна покупка, що дозволяє купити квартиру не виходячи з дому і заощадити Ваші час і гроші, як це відбувається - читайте в нашій статті: віддалена покупка квартири в Таїланді .

Дивіться наші відео огляди про нерухомість:



В якому регіоні краще купити нерухомість в Таїланді?

Уже багато років Росіян привертає недорога нерухомість Таїланду, ціни в 2018 році стали доступнішими, а нові технології посприяли прискоренню угод. Якщо Ви прийняли обдумане рішення вкласти кошти в зарубіжну нерухомість, то Таїланд є одним з кращих місць для цього.
Безсумнівно, курорти Королівства відрізняються між собою, Паттайя як туристична мекка - давно відома на весь світ, а з кожним роком місто змінює свій вигляд, стає чистішим і шляхетніше. Пхукет же приваблює своїми блакитними пляжами, островами і природою, звичайно острів є більш дорогим курортом, це відбивається і в цінах на об'єкти. Аудиторія покупців і їх цілі дуже відрізняються, сьогодні купити житло в Таїланді за низькими цінами - приваблива можливість і іноземці охоче користуються цим, адже за останні 5-8 років Паттайя перетворилася в казковий мегаполіс з маленького рибальського села, а тепер стрімко змінює свій імідж і набуває статус безпечного сімейного міста. Пхукет є курортом більш високого класу, де великим попитом користується житло преміум сегменту.

Варіанти і ціни дивіться у відповідних розділах на нашому сайті:

Чим же так приваблива нерухомість в Таїланді?

  • Комфорт: мати тут свою кваартіру або будинок - комфортно. Своє житло ви облаштовуєте для себе особисто, на свій смак і, крім того, перед вами не буде стояти питання «де провести відпустку».
  • Вигода: можливість проводити відпустку в країні посмішок, а в решту часу - здаючи житло в оренду, отримувати постійний дохід в іноземній валюті.
  • Престиж: наявність власних апартаментів за кордоном працює на ваш імідж.
  • Клімат: 365 теплих днів в році, сезон для життя і відпочинку цілий рік!
  • Інвестиційна привабливість: Ринок житла Таїланду має великий потенціал. На даний момент це одна з країн з мінімальним податковим тягарем. Нерухомість в Паттайя - як і раніше є найбільш привабливою в ціновому аспекті на території Королівства тому вона недорога, щодо інших регіонів. А якщо в розрахунок взяти низьку вартість володіння, то реальної конкуренції пропозицій в інших країнах просто немає, тому що у багатьох країнах податки і такси обслуговування становитимуть серйозну статтю витрат.

Купівля нерухомості в Таїланді з нами буде надійною і швидкою. Приїжджайте, знайомтеся з країною усмішок і вибирайте собі будинок або квартиру до смаку - не будете розчаровані, а ми готові допомогти Вам!

Інвестування в будівництво в Таїланді

Все частіше нас питають про те, як побудувати будинок, віллу або готель в Таїланді. Ми маємо досвід ведення будівельних проектів на різних стадіях і з задоволенням поділимося з вами. Від розробки проекту і вибору землі до будівельних та оздоблювальних робіт, далі ми можемо допомогти організувати бізнес, сформувати керуючу компанію, якщо це потрібно. Сьогодні, все частіше інвестора, хто вирішив придбати житло тут для себе або для ведення бізнесу - вибирають будівництво, адже вартість будівництва дуже демократична, а продаж квартир і будинків в Таїланді вигідна інвесторам, адже вартість квадратного метра в готовому проекті помітно відрізняється.
Детальна інформація на цю тему знаходиться в розділі нашого сайту: Будівництво в Таїланді .

Оренда нерухомості в Таїланді

Агентство нерухомості в Паттаї - "Країна усмішок" надає великий вибір об'єктів для оренди нерухомості в Таїланді, як в Паттайя, так і на Пхукеті. Ми маємо в своєму розпорядженні хорошою базою пропозицій від студій і квартир до будинків і шикарних вил. Короткострокова і довгострокова (3-6 місяців і рік) оренда житла в Паттаї і на Пхукеті здійснюється нашими менеджерами з дотриманням всіх законів і правил, відбувається підготовка об'єкта до заселення, прибирання, звірка лічильників електрики і води, за запитом виконується щоденна або щотижнева прибирання і надаються додаткові зручності. Вартість оренди в Таїланді варіюється в залежності від об'єкта і терміну, також враховується сезонність: високий (зимовий період, осінь і весна) і низький сезон (літній період). Наприклад, зняти квартиру в Паттаї на місяць в низький сезон можна від $ 250 за місяць, в високйі сезон орендувати цей об'єкт буде помітно дорожче - $ 350-400. Якщо ви збираєтеся пожити в Таїланді або провести якийсь час, то цінова політика помітно змінюється. Зняти нерухомість в Таїланді на довгий термін можна зі значною знижкою, наприклад при місячній вартості квартири в 15 000 бат - можна розраховувати на 10 000 бат в місяць при річному контракті, таким чином довготривала оренда в Таїланді економічніша і вигідна, дозволяє заощадити 30-40 % коштів при укладанні довгострокового контракту.
У розділах нашого сайту ви можете знайти варіанти студіо, квартир, будинків і вілл на подобову та довгострокову оренду, задавайте свої питання, надсилайте заявки менеджерам для більш точного підбору варіантів під ваші потреби і терміни, ми обов'язково допоможемо вам орендувати саме те, що зробить ваше перебування в країні посмішок комфортним і прийнятним.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online