Кращі агентства нерухомості Москви пропонують нерухомість г Москви

Агентство нерухомості Світлий Град - відоме агентство нерухомості в Москві!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вакансії агентства нерухомості Москви. "Світлий Град" запрошує на роботу:

  • на посаду менеджера (начальника відділу) вторинного ринку житла; умови роботи та оплати - за результатами співбесіди.
  • в якості ріелтора (агента); в залежності від досвіду оплата праці від 25 до 50 відсотків від комісії (визначається індивідуально).
  • в якості ріелтора (експерта); експерт - це суперагент, і для нього умови особливі: від 55 до 70 відсотків!
  • в якості стажиста, - якщо Ви не маєте досвіду і знань; навчання - зарахунок фірми, знання залишаться з Вами і назавжди!
  • в якості секретаря в офісі, причому солідний вік вітається (50-60 років це нормально!)

* Нерухомість вакансії * агент з нерухомості * ріелторські послуги * робота ріелтором * вакансія агент * робота в агентстві нерухомості

Московська Московська

Асоціація

ріелторів

ріелторів

агентство

нерухомості

м Москва

Російська Російська

Гільдія

ріелторів

«Світлий Град» вам буде радий.

Обговорити на форумі

Випуск: № 131 (1986) з липня 2006 - "Квартира, Дача, Офіс".

Багатьом хотілося б спробувати свої сили в агентстві нерухомості. Але ось чи вийде з цього що-небудь? Що потрібно, щоб процвітати в цьому напрямку діяльності? На ці запитання відповідає генеральний директор агентства нерухомості «Світлий Град» Олена Валєєва. - Наше агентство можна знайти практично в будь-якому довіднику. Фірма є членом Російської гільдії ріелторів і членом Московської асоціації-гільдії ріелторів. Воно займається практично всіма видами ріелторської діяльності.
- А чим «Світлий Град» відрізняється від інших агентств?
-Ми вважаємо, що будь-якому агентству, що працює не перший рік на ринку нерухомості, негоже знаходити клієнтів виключно з реклами. Пріоритетом має бути все-таки робота за рекомендацією. А реклама повинна бути доповненням до цього.
- А як бути початківцям агентам? - Їм, звичайно, реклама в якійсь мірі потрібна. Але їм теж не рекомендується «чекати у моря погоди». Байдужий, що не думає, безініціативний ріелтор не потрібен нікому. Вже після першого заняття (у нас регулярно проходять заняття для початківців) новачки знають, що найлегше в нашій професії - це ... знайти клієнта!
Закінчення кожної угоди - це справжнє свято для ріелтора, набагато більший, ніж «червоний день календаря». Адже ми не тільки заробили гроші, а й допомогли вирішити людям їх складну проблему - квартирне питання!
- Чому в агентствах нерухомості дуже висока плинність кадрів? - По іншому і бути не може. Бути агентом - значить займатися бізнесом. Хіба кожна людина може їм займатися? Тим більше, якщо мова йде про роботу з нерухомістю. Професія ріелтора - для тих, хто вміє справлятися з труднощами, хто вміє слухати людей і шанобливо ставиться до їхніх прохань. Дуже хороші результати, до речі, бувають у ріелторів, які працювали до цього в школі.
Звичайно, щось залежить і від агентства. Дуже добре відчуває себе людина в невеликому, гарному колективі, де він - не піщинка, а особистість, де приділяється увага кожному, де невдало почав не "клюють», а розуміють його труднощі і допомагають.
- Які ж якості характеру необхідні, щоб стати ріелтором? - Якщо претендент має пристойний рівень освіти, добре розбирається в психології людей, стежить за своїм зовнішнім виглядом, схильний до творчої роботи, має за плечима певний життєвий досвід, якщо він швидше лідер, ніж слухняний виконавець, тяжіє до підприємницькому та інтелектуальної праці і готовий працювати по 25 годин на добу, - значить, з нього обов'язково вийде успішний ріелтор!
Робота ріелтора (агента, менеджера, експерта) - престижна робота. Серед агентів різних напрямків (рекламні, торгові, зі страхування, туризму) агенти-ріелтори - це як би еліта. Сьогодні мати знайомого ріелтора так само важливо, як знайомого лікаря і адвоката.
- На яких умовах працюють ріелтори (агенти) в агентстві «Світлий Град»? - За свою роботу вони отримують від 25 до 50% комісійних, а суперагенти і експерти - до 70 відсотків! За перший місяць можливе отримання стипендії. Для початківців регулярно проводяться заняття і тренінги. Зараз йде набір до відділу вторинного продажу житла. Робочий день в основному проходить в офісі. Прописка значення не має. Зате величезне значення має талант!
Телефонуйте і приходьте,
ми будемо раді прийняти вас в наш чудовий колектив.

З відкликання одного з клієнтів "Світлого Града": "Можна сміливо внести" Світлий Град "в список" Кращі агентства нерухомості Москви! "
Наші тел. : +7 (909) 967-92-47, +7 (495) 684-54-27, 928-18-26
http://www.svetlygrad.ru , [email protected] (Вакансії агентства нерухомості Москви "Світлий Град").

Вакансії нерухомість. Агенство нерухомості

пропонує вакансії. Як стати ріелтором. Робота ріелтором. Нерухомість агентство, Квартира продаж. Через агентство. Навчання ріелторів.

+7 (495) 684-54-27

+7 (965) 243-83-32

Увага! Всі права автора захищені! Використання матеріалу можливо тільки з дозволу автора!

Поради ріелтора. Навіть досвідченому.

Складові успіху ріелторів.

ПРАЦЯ ріелторів

(автор: Олена Валєєва)

Отже, Отже,

Ви вибрали нелегкий ріелторський бізнес.

Кожна угода вимагає величезного енергетичного участі не тільки її безпосередніх учасників, а й самого маклера. Адже кожна угода - це важка праця, який зношує людини, вимагає такої самовіддачі, що багато хто не витримують і, пропрацювавши в ріелторському бізнесі кілька років, змушені його кидати. Кажуть, що угоди, як шлюби, укладаються на небесах. Тут треба бути і дипломатом, який вміє вести переговори в будь-якій нестандартній ситуації, і політиком, чітко представляють стратегію і тактику для досягнення потрібної мети.

Тут треба бути провідним, а не веденим, щоб зуміти повести за собою будь-яких людей, які звернулися до нього - і бабусь з розселяється «комуналки», і «крутих» бізнесменів. Інакше - біда: завівши себе, всіх учасників угоди і маклера в тупикову ситуацію, клієнт не стане звинувачувати себе, а кине докір ріелтору. І матиме рацію: адже Ви - професіонал, чому не зупинили вчасно? Чому не застерегли? Маклер, який дорожить своїм іміджем і іміджем фірми, в якій він працює, скоріше, відмовиться від вигідної на перший погляд угоди, що піде на дії, що ведуть до зниження якості роботи.

Справедливості заради треба відзначити, що ріелторський працю доступний не кожному (зрозуміло, мова йде не про оренду, а про продаж нерухомості). Це інтелектуальна праця, що вимагає знання психології, дипломатії, менеджменту, банківської справи, бізнесу, не кажучи вже про юридичних знаннях. Це праця, що вимагає постійного спілкування з людьми. Це праця, що припадає не тільки на робочий час, а й на вечір, і на вихідні дні.

Отже, які риси характеру необхідні, щоб стати хорошим ріелтором?

- Якщо претендент має пристойний рівень освіти; є чарівною людиною, добре розбирається в психології людей; стежить за зовнішнім виглядом; схильний до творчої роботи; має за плечима певний життєвий досвід; вміє прораховувати дії на кілька кроків вперед (як в шахах); якщо він скоріше лідер, ніж слухняний виконавець; тяжіє до підприємницькому та інтелектуальної праці і готовий працювати «по 25 годин на добу», - значить, з нього обов'язково вийде успішний ріелтор!

Величезне моральне задоволення отримує ріелтор за свою важку і напружену працю, поряд з матеріальною винагородою.

Зусиллями ріелтора люди, все життя проживають в багатосімейних комунальній квартирі, «раптом» отримують окрему квартиру, про яку мріяли багато років. Якими грошима виміряти той спокій і щастя, які здобули люди в результаті праці ріелтора!

Є дві визначальні успіху ріелтора: Є дві визначальні успіху ріелтора:

· Професіоналізм;

· Чарівність.

Саме при наявності цих двох чинників до ріелторам звертаються люди. Адже, з одного боку, саме за знання, грамотну роботу люди готові платити гроші. З іншого боку, спілкування має бути досить тривалий, адже, на відміну від продажу іншого товару, угоди з нерухомістю носять тривалий характер, тому хотілося б мати справу не тільки з фахівцем високого рівня, але і з людиною милим і чарівним.

Робота ріелтора буде користуватися попитом завжди, тому що завжди люди будуть з'їжджатися і роз'їжджатися, купувати і продавати житло ...

НАВІЩО НАМ ТРЕБА «ЧАРІВНІСТЬ»

За більш ніж 20 років існування агентств нерухомості ринок ріелторських послуг помітно змінився. Ми з вами «відшліфували» свої методи роботи, способи уникнення різних підводних каменів.

До речі, відбулася ще одна важлива для нас зміна. Коли ринок наших послуг тільки зароджувався, наш потенційний клієнт при виборі агентства міг орієнтуватися, як правило, лише на рекламу. Це був основний спосіб залучення клієнтів. Зараз же у агентств, а значить, у ринку ріелторських послуг з'явилася історія, з'явився той чи інший імідж, склалося ту чи іншу думку. Нас або рекомендують друзям і знайомим, або - навпаки.

Думаю, зі мною погодяться багато: якщо фірма існує не один рік, то соромно мати клієнтів тільки по рекламі.

Не можу погодитися з колегами, які виступають на тему «Як продати квартиру без допомоги агентства». Чи можете ви уявити статтю з рекомендаціями, як вилікувати хворого без допомоги лікаря? Або рекомендації заощадити на послугах адвоката? Більш дивні поради важко собі уявити. Таке «загравання» з клієнтом робить нам честі, і штовхає його на ризики, яких він міг би уникнути, звернувшись до фахівців. Не можна забувати, що послуги російського рієлтора - це послуги не посередницькі, а юридичні (на відміну від європейського). Помиляються і ті, хто думає, що людина, послухавши такі «поради», зробить вчасно висновок про складність роботи і необхідності звернення в агентство. Втрат буде незрівнянно більше, так як ми порушуємо лікарський принцип - «не нашкодь!».

Точно так само не робить честі реклама з обіцянкою надати послуги за низькі ціни. Наші послуги не можуть коштувати дешево! «Спокушати» клієнта треба якістю послуг, а не дешевизною. До того ж ми з Вами знаємо, що це - обман, і в цьому випадку доведеться приховувати від клієнта комісію, що не робить честі хорошому агентству і агенту. До речі, все таємне рано чи пізно стає явним ...

Поради «як вибрати агентство», і «будь пунктів в договорі слід уникати» - теж «від лукавого». Неозброєним оком видно, що кожне агентство перераховує ті ознаки «хорошого» агентства, які має саме. В результаті підривається довіра до всіх ріелторам, та й дезорієнтує людей. До того ж сама тема подібного роду налаштовує людей на негативний лад, вчить недовіри, «презумпції винності», і повазі ріелторів в суспільстві не сприяє.

ІСНУЮТЬ НАСТУПНІ 5 ПРИЧИН ВІДМОВИ КЛІЄНТА ВІД ЕКСКЛЮЗИВНОГО ДОГОВОРУ:

1. немає довіри (до маклеру; до фірми);

2. немає потреби (вже уклали ЕД в іншій фірмі, або самі працюють у фірмі і т.п.)

3. немає терміновості (слід її створити - наприклад, дитині в школу краще йти з 1 вересня відразу на новому місці; або закінчується пік сезону купівлі-продажу; або зустріч Нового року на новому місці, і т.д.);

4. немає допомоги (тобто ми не допомогли прийняти правильного рішення; або не допомогли зняти будь - то бар'єри, наприклад, до інваліда краще з'їздити для укладення ЕД на будинок);

5. немає грошей (наприклад, доплати для альтернативної покупки - на даний момент).

Щоб зробити правильні дії, слід знайти і правильну причину!

До речі, слід враховувати, що не завжди те, на що клієнт посилається, є справжньою причиною відмови.

Декілька порад ПО РОБОТІ З ЕД Декілька порад ПО РОБОТІ З ЕД.

Слід відразу їх попередити, що реклама вийде через 7-10 днів, і тільки після цього почнеться активна робота. Щоб у них не склалося враження, що вони кинуті без уваги, рекомендується спілкуватися з клієнтами хоча б 2-3 рази на тиждень, навіть якщо немає покупця на їх квартиру.

Ріелтор по реакції на рекламні оголошення з'ясовує, який попит на квартиру. У разі необхідності ціна на квартиру коригується після узгодження з менеджером.

Ще раз підкреслимо, рекомендується завжди бути присутнім при показі квартири.

Ріелтор повинен проявити все своє вміння працювати з покупцем, і навіть просто всю свою чарівність.

Не чекаючи внесення авансу (завдатку), візьміть для майбутньої угоди в БТІ (бюро технічної інвентаризації) ті довідки, які мають тривалий термін дії - поверховий план та експлікацію (попередньо отримавши від клієнтів-продавців нотаріально завірене доручення, причому з правом передоручення, на отримання довідок). Адже на те, щоб їх отримати, у вас піде тиждень. Коли угода буде відкрита (тобто внесений аванс або завдаток), ви подумки скажете собі «спасибі» за заощаджений час.

Ріелтори На замітку Ріелтори На замітку

1. НІКОЛИ не кидайте слухавку зі словами: «Вже продано»; «Того, хто займається цією квартирою, зараз немає»; а також у випадках, коли питають квартира не підходить йому. Продано? Запропонуйте свої послуги! Не підходить? Теж саме! В офісі немає потрібного агента? Допоможіть його знайти, або самі дайте відповідь на питання, адже і ви мо

Але ось чи вийде з цього що-небудь?
Що потрібно, щоб процвітати в цьому напрямку діяльності?
А чим «Світлий Град» відрізняється від інших агентств?
А як бути початківцям агентам?
Чому в агентствах нерухомості дуже висока плинність кадрів?
Хіба кожна людина може їм займатися?
Які ж якості характеру необхідні, щоб стати ріелтором?
На яких умовах працюють ріелтори (агенти) в агентстві «Світлий Град»?
І матиме рацію: адже Ви - професіонал, чому не зупинили вчасно?
Чому не застерегли?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online