Франшиза Агентства Нерухомості

  1. РЕЄСТРУЙСЯ ПРЯМО ЗАРАЗ І ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ - 25% на всі наші послуги (Щоб отримати знижку необхідно...
  2. РЕЄСТРУЙСЯ ПРЯМО ЗАРАЗ І ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ - 25% на всі наші послуги (Щоб отримати знижку необхідно...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ознайомчий майстер-клас «Швидкий Запуск Агентства нерухомості» - ЧИТАЙТЕ ТУТ
Що ми будемо робити після оплати і підписання договору франчайзингу (пакет Gold) - ЧИТАЙТЕ Здес Ь

Ми можемо надати Вам кращі умови по допомогу у відкритті цього виду бізнесу!
Всі знають, що 95% бізнесу банкрутують і закриваються протягом перших 2-х років, тоді як при франчайзинговою схемою, тільки 25% бізнесу зазнають краху і то, як правило, з вини самих франчайзі, які не виконують завдань материнської компанії, або виконують завдання якось по своєму, порушуючи при цьому бізнес-технології, які надає власник франшизи.

Франчайзинговий пакет (повна система ведення бізнесу і торгова марка, передана Франчайзі) дозволяє успішно вести свій бізнес навіть не маючи попереднього досвіду, знань в даній області.

Ті, хто переживе цю кризу, досягне успіху після неї. Саме такий оптимізм не без підстав панує в офісах консалтингової компанії «Корісіні Поради». Експерти на чолі з директором компанії, бізнес-тренером Любомиром Бованько розробили готові і ефективні моделі підприємницької діяльності, здатні показувати позитивну динаміку навіть у кризовий час.
Саме тут в консалтинговій компанії «Корисні поради» вам допоможуть створити відділ активних продажів, налагоджену систему, яка здатна працювати піднімаючи прибуток вашого бізнесу в рази.

1) Пакет GOLD (власний офіс) - покупка Франшизи (БЕЗ ПРАВА ПЕРЕПРОДАЖУ ФРАНШИЗИ ІНШИМ) одноразова оплата за отримання готового бізнесу - 500 доларів США в гривневому еквіваленті та абонплата за перший і останній місяць - 400 доларів США 1) Пакет GOLD (власний офіс) - покупка Франшизи (БЕЗ ПРАВА ПЕРЕПРОДАЖУ ФРАНШИЗИ ІНШИМ) одноразова оплата за отримання готового бізнесу - 500 доларів США в гривневому еквіваленті та абонплата за перший і останній місяць - 400 доларів США.
Сюди входіт- торгова марка, Гудвіл, підбір і постійне навчання персоналу, маркетингове, юридичний і бухгалтерський супровід, пільгова ціна на тренінги компанії (з 80% знижкою).
Ті хто придбав цей пакет самостійно оплачують рекламу своїх об'єктів нерухомості, або оплачують Власнику Франшизи, щоб він здійснив цю оплату.

Ми передаємо Вам готовий франчайзинговий бізнес в сфері нерухомості, допомагаємо Вам на базі нашої компанії створити Вашу власну фірму, набрати і допомогти Вам навчити команду фахівців ріелторів.

Завдяки співпраці з нами у Вас є можливість за кілька місяців вийти на чистий дохід більш ніж в 20 тисяч гривень на місяць від роботи Вашої команди.

У нас є власний спеціалізований інтернет-сайт з нерухомості http://naitidom.lviv.ua , Що виконує функцію інтернет-магазину та інформаційної бази (яку наповнюють самі ріелтори) з пошуком необхідної нерухомості або попиту на неї. Відповідно, скрізь, де є інтернет, кожен Ваш ріелтор має можливість побачити, які об'єкти нерухомості продають або шукають його колеги, це забезпечує швидке командну взаємодію і як результат, у нас значно більше, в порівнянні з іншими, к-ть реалізованих угод і дохід ріелторів.

При наявності власного офісу після оплати франшизи (одноразова оплата за отримання готового бізнесу - 500 доларів США в гривневому еквіваленті) у Вас є можливість оплачувати тільки абонплату 200 доларів США / міс. (в гривневому еквіваленті) на місяць нашої компанії, залишаючи все, що Ви самі заробили і все зароблене Вашою командою ріелторів собі! Без обмежень! Оплата абонплати за 2 місяці відразу, а потім щомісяця.

Спочатку можна використовувати наш офіс, тоді Ваша абонплата становить 250 доларів США / міс. за власну роботу (все інше залишаєте собі), а за роботу Вашої команди, Ви отримуєте 15% від заробітку нашої компанії.
У нас є емейл-розсилка на більш 23000 емейлів і 1500 емейлів ріелторів Львова, реклама на платному сайті dom.ria.ua, СМС-розсилка (понад 500 телефонів ріелторів Львова), спеціалізовані групи в Skype і в основних соціальних мережах.

Спеціалізована навчальна підготовка, яка дозволяє майже кожному підготовленому нами ріелтору здійснювати по дві-п'ять продажів або оренди щомісяця.

Юридичний і бухгалтерський супровід угод, відстоювання інтересів ріелторів в судах.
Налагодження корисних зв'язків з впливовими людьми і службами.
УГОДА З ВЛАСНИКОМ ФРАНШИЗИ підписувати МІНІМУМ НА 3 РОКИ.
ПЕРЕХІД З ПАКЕТУ GOLD НА ПАКЕТ PLATINUM ВАРТО 2000 дол. США.

2) Пакет PLATINUM (власний офіс + офіси партнерів) - покупка Франшизи (З ПРАВОМ ПЕРЕПРОДАЖУ ФРАНШИЗИ ІНШИМ ЛЮДЯМ, ЯКІ ХОЧУТЬ СТВОРИТИ ВЛАСНУ АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ, АЛЕ НЕ БІЛЬШЕ, НІЖ п'яти БАЖАЮЧИМ) 3000 дол. США + щомісячна абонплата 300 дол. США. Сюди входіт- торг.марка, Гудвіл, підбір і постійне навчання персоналу, маркетингове, юридичний і бухгалтерський супровід, пільгова ціна на тренінги компанії (з 80% знижкою).

Ті, хто придбав цей пакет самостійно оплачують рекламу своїх об'єктів нерухомості, або оплачують Власнику Франшизи, щоб він здійснив цю оплату.

За кожну продаж будь Франшизи третім особам Франчайзі PLATINUM платить власнику Франшизи половину її вартості, а також платить половину вартості абонплати своїх партнерів.

УГОДА ВЛАСНИКОМ ФРАНШИЗИ підписувати МІНІМУМ НА 3 РОКИ.

Всі, хто придбав пакет GOLD або PLATINUM знімають власні офіси є незалежними підприємцями, які між собою створили синдикат, який передбачає тісну співпрацю, спільну торговельну марку «КОРИСНІ ПОРАДИ«, загальну базу даних об'єктів і клієнтів, що працюють за однаковою схемою і правилам.

В обмін на здійснення всіх цих правил франчайзі одержує дозвіл використовувати ім'я компанії, її репутацію (гудвіл), продукт і послуги, маркетингові технології, експертизу і механізми підтримки.

Таким чином, виконання вимог Франчайзера не є недоліком, навпаки, дотримання правил означає, що франчайзі має прекрасну можливість отримати прибуток. Щоб отримати такі права, франчайзі робить первісний внесок Франчайзеру, а потім виплачує щомісячні внески.
Все Франчайзі, спільно з власником Франшизи входять до ради директорів синдикату, спочатку щотижня, а потім раз на місяць збираються на загальних зборах, де виробляють спільні рішення.

Власники франшиз не конкурують між собою, всіма можливими способами допомагають один одному з метою отримання конкурентних переваг у сфері агентств нерухомості.

Учасники нашого синдикату при необхідності можуть створювати загальну касу фінансової взаємодопомоги з метою підтримки спільних проектів, а також з метою спільних маркетингових заходів і реклами.

Ознайомчий майстер-клас «Швидкий Запуск Агентства нерухомості» - ЧИТАЙТЕ ТУТ

ЩО МИ БУДЕМО РОБИТИ ПІСЛЯ ОПЛАТИ І ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ франчайзингу (НАТИСНИ ТУТ)

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ТРЕНІНГ

РЕЄСТРУЙСЯ ПРЯМО ЗАРАЗ І ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ - 25% на всі наші послуги
(Щоб отримати знижку необхідно оплатити обрану послугу протягом 2-х діб з моменту реєстрації).
ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ:

- See more at: http://www.antikrizis.org/forma/#sthash.VL47M7PI.dpuf

РЕЄСТРУЙСЯ ПРЯМО ЗАРАЗ І ОТРИМАЙТЕ ЗНИЖКУ - 25% на всі наші послуги
(Щоб отримати знижку необхідно оплатити обрану послугу протягом 2-х діб з моменту реєстрації).
ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ:

- See more at: http://www.antikrizis.org/forma/#sthash.VL47M7PI.dpuf

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online