Агентства нерухомості Казані

  1. 1. Агентство нерухомості «Флет» -
  2. 2. АН «Центральне агентство нерухомості» -
  3. 3. АН «Щасливий будинок» -
  4. 4. АН «Графський» - весь спектр послуг!
  5. 5. АН «Реаліт» - надійно і грамотно!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Надійні агентства нерухомості Казані:

1. АН «Флет»

2. «Центральне агентство нерухомості»

3. АН «Щасливий будинок»

4. АН «Графський»
5. АН «Реаліт»

У Казані досить багато різних агентств нерухомості, які надають мешканцям міста послуги з продажу, купівлі, обміну або оренді житла, а також організують угоди по комерційній нерухомості. На сьогоднішній день їх налічується близько трьохсот. Як в такій кількості фірм вибрати ту, якій можна довіряти таке важливе питання, як квартирний? Для початку обмежимо коло пошуків по дуже важливому критерію - приналежність до Гільдії ріелторів Республіки Татарстан і виберемо ті агентства нерухомості Казані, які є її діючими членами. Так коло пошуків звужується до 50 організацій.
Належність до професійного співтовариства вже говорить про серйозність фірми і дає клієнтам гарантії, що вони потрапили не в фірму-одноденку. Що ще важливо при виборі агентства? Звичайно, відгуки людей, які зверталися за послугами до цього часу ту чи іншу агентство. Вивчивши безліч відгуків на різних сайтах і форумах Казані, ми склали наступний рейтинг надійних агентств нерухомості міста.

1. Агентство нерухомості «Флет» -

за добру репутацію!

Це агентство утворено в 2003 році, і на сьогоднішній день має провідні позиції на ринку нерухомості Казані. Це велике агентство має 8 філій і налічує близько ста співробітників, готових надати весь спектр послуг по операціях з нерухомістю як в Казані, так і деяких інших містах Республіки Татарстан.

Компанія абсолютно відкрита для взаємодії як з клієнтами, так і з партнерами, і з засобами масової інформації
Компанія абсолютно відкрита для взаємодії як з клієнтами, так і з партнерами, і з засобами масової інформації.
Діяльність АН «Флет» застрахована, і за довгі роки роботи не мав місце жоден страховий випадок, що говорить на користь якісної роботи з боку співробітників агентства.

2. АН «Центральне агентство нерухомості» -

відкриті для нових тенденцій!

Компанія працює в сфері ріелторських послуг з 1999 року. У своїй структурі має відділ первинного житла, відділ вторинного житла, іпотечний відділ і відділ заміської нерухомості. Крім житлової нерухомості тут допоможуть з орендою, купівлею або продажем всіх видів комерційної нерухомості. Робота компанії ведеться в двох офісах міста.

Співробітники «Центрального агентства нерухомості» є кваліфікованими фахівцями, які постійно підвищують рівень професійної майстерності, регулярно проходячи навчання на різних спецкурсах
Співробітники «Центрального агентства нерухомості» є кваліфікованими фахівцями, які постійно підвищують рівень професійної майстерності, регулярно проходячи навчання на різних спецкурсах. Агентство є постійним учасником щорічної спеціалізованої виставки «Ярмарок нерухомості Татарстану», перебуваючи таким чином в курсі нових тенденцій на ринку нерухомості.

3. АН «Щасливий будинок» -

юридична чистота угоди гарантована!

Це агентство нерухомості Казані також є одним з лідерів ринку ріелторських послуг міста. Тут з великою увагою ставляться до кожного клієнта і допомагають вирішити житлові питання будь-якої складності, аж до організації переїзду на нову квартиру.

В АН «Щасливий будинок» працюють професійні співробітники, які ретельно перевіряють юридичну чистоту всіх угод і гарантують їх проведення в короткі терміни і з максимальною вигодою для клієнта
В АН «Щасливий будинок» працюють професійні співробітники, які ретельно перевіряють юридичну чистоту всіх угод і гарантують їх проведення в короткі терміни і з максимальною вигодою для клієнта. Тут вам допоможуть придбати житло з використанням материнського капіталу і військових сертифікатів, допоможуть повернути податки і нададуть будь-які консультаційні послуги в сфері нерухомості.

4. АН «Графський» - весь спектр послуг!

Стаж роботи цього агентства нерухомості - близько 20 років. За цей час співробітниками агентства оформлені тисячі угод з нерухомістю різного характеру. При цьому
всі співробітники АН «Графський» мають акредитацію в Академії правосуддя Російської Федерації і в Гільдії ріелторів Республіки Татарстан.

Як показує статистика, в це агентство з різних питань щомісяця звертається близько семисот чоловік - досить солідний показник популярності агентства в місті
Як показує статистика, в це агентство з різних питань щомісяця звертається близько семисот чоловік - досить солідний показник популярності агентства в місті.
Компанія надає ріелторські послуги, що включають в себе здійснення будь-яких операцій з нерухомістю, в тому числі, продаж, покупку, обмін, оформлення іпотеки, допомога в оформленні спадщини, купівлю-продаж земельних ділянок, комерційної нерухомості.

5. АН «Реаліт» - надійно і грамотно!

АН «Реаліт» створено в 2005 році, і якщо первісної спеціалізацією була комерційна нерухомість міста, то зараз компанія займається всіма можливими операціями на ринку нерухомості, як для фізичних, так і для юридичних осіб.
Надійність компанії підтверджується великою кількістю великих клієнтів, в тому числі з інших міст Російської Федерації.

АН «Реаліт» має широку базу з об'єктів житлової та комерційної нерухомості, що дозволяє прискорити роботу з підбору потрібного варіанту, відповідного запитам клієнта
АН «Реаліт» має широку базу з об'єктів житлової та комерційної нерухомості, що дозволяє прискорити роботу з підбору потрібного варіанту, відповідного запитам клієнта.
Агентство здійснює повний юридичний супровід угод і гарантує їх чистоту і безпеку. Надійність - кредо цього агентства нерухомості Казані!

Як в такій кількості фірм вибрати ту, якій можна довіряти таке важливе питання, як квартирний?
Що ще важливо при виборі агентства?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online