Офіційний сайт Сіверського Музичного Театру

  1. Календар




Календар

« Червень 2019 »Анонімні Пт Сб Нд 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

А. А. Панкрашкін - артист балету Сіверського музичного театру, заслужений артист Російської Федерації. Найдорожчою нагородою вважає оплески глядачів і можливість танцювати. У його житті є три цінності - дружина Оля, сцена і балетний клас. 7 червня Андрію Анатолійовичу виповнюється 55 років.

Тридцять п'ять років життя в Сибіру НЕ остудив бурхливу кров Андрія Панкрашкіна, він не втратив ні східного темпераменту, ні миттєвої реакції на несправедливість, ні фізичної форми. Але до південної гарячність додалася північна розважливість: що не стосується балету, то не має значення. Тому він не помітив періоду фінансової нестабільності, його не хвилюють вишукування модельєрів і асортимент магазинів, він байдужий до гаджетам і досягнень автомобільної промисловості.

Його світовідчуття влаштовано по-іншому. У ньому жваво хореографічне училище в Ташкенті і звітний концерт в оперному театрі. Артистам ...


З 19 по 21 липня 2019 року в Кіровській області пройде XXVII Всеросійський фестиваль авторської пісні «Грінландія».

Фестиваль «Грінландія» вже багато років є одним з наймасовіших музичних форумів в Росії. Теми патріотизму, любові до Батьківщини і сім'ї, схиляння перед подвигами наших предків є головними для гостей і організаторів заходу. У 2018 році Фестивалю було присвоєно ім'я Йосипа Давидовича Кобзона, який протягом останніх 10 років був співголовою оргкомітету і очолював журі заочного конкурсу. У цьому році в рамках фестивалю пройде конкурс на краще виконання пісень І.Д. Кобзона.

Більш детальна інформація на сайті фестивалю .


29 червня в с. Бакчар відбудеться обласний конкурс «Садам Бакчарі - цвісти!» В рамках обласного «Свята жимолості». Протягом всього заходу будуть проходити концертні номери, ярмарок, виставка сувенірної продукції. У конкурсній програмі братимуть участь представники аматорського мистецтва, самодіяльні модельєри і умільці, майстри декоративно-прикладної творчості. Тут же можна буде покуштувати хлібобулочних виробів з начинками зі знаменитої Бакчарской ягоди. На ярмарку будуть представлені продукти виробництва особистих підсобних господарств, індивідуальних підприємців, майстрів народних художніх промислів. Родзинкою конкурсу стануть «Ягідні гонки» - збір жимолості на час, в якому братимуть участь по 2 представника команд від муніципалітетів, які беруть участь у святі.

Запрошуються всі бажаючі. Початок о 12-00.



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online