Виїзд нотаріуса - москва - служба виклику нотаріуса

  1. Схожі записи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Скільки коштує виклик нотаріуса? Таке питання цікавить кожного клієнта, який вирішив скористатися нотаріальними послугами за місцем проживання або перебування, поза приміщенням нотаріальної контори. Але якщо в кабінеті нотаріуса клієнт оплачує тільки тариф за досконалий і вартість правової та технічної роботи, то остаточна ціна виїзду нотаріуса визначається за кількома критеріями.

По-перше, за саме нотаріальну дію, незалежно від місця його вчинення (в нотаріальній конторі, вдома, в офісі або в інших установах), справляється державне мито (нотаріальний тариф), встановлена ​​законодавством РФ. Якщо відповідно до закону нотаріальну дію носить обов'язковий характер, то з клієнта стягується державне мито за Податковим кодексом РФ. Якщо для здійснюваної операції нотаріальне посвідчення не обов'язково, то і в конторі нотаріуса, і при виклику нотаріуса додому, вартість нотаріальної дії буде відповідати тарифом, встановленим «Основами законодавства РФ про нотаріат».

По-друге, і при вчиненні юридичних дій в нотаріальній конторі, і при виклику нотаріуса додому вартість залежить від характеру правової і технічної роботи (запити, видача документа з архіву, складання проекту документа, який оформлюється, виготовленні копій, консультації та інше). Якщо клієнт замовляє виїзд нотаріуса додому, ціна правової і технічної роботи не змінюється, вона однакова як при наданні послуг в конторі нотаріуса, так і при виклику нотаріуса. Вартість технічної і правової роботи (рекомендований розмір тарифів) затверджується протоколом загальних зборів нотаріусів Москви.

По-третє, відповідно до ст. 22 «Основ законодавства РФ про нотаріат» при виїзді нотаріуса в ціну правових послуг включається сума транспортних витрат. Тобто вартість виклику нотаріуса додому або в установу залежить від віддаленості місця знаходження або проживання клієнта.

Схожі записи

Мітки: виїзд нотаріуса ціна , виклик нотаріуса додому вартість , нотаріус на будинок дешево , нотаріус на будинок вартість , нотаріус на будинок ціна , скільки коштує виклик нотаріуса

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online