Як викликати екранну клавіатуру windows 7?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Привіт, дорогі друзі і читачі блогу Привіт, дорогі друзі і читачі блогу. У сьогоднішньому уроці ми з вами поговоримо про таку корисну програму операційної системи windows, як екранна клавіатура і дізнаємося як її викликати.

Дана програма призначена для друкування тексту на екрані монітора за допомогою курсору миші, також вважається, що вона здатна захистити користувача від програм-шпигунів, які реєструють натиснення клавіш звичайної клавіатури.

Є два відомих мені способи того, як це зробити:

  1. Відкрийте меню пуск → всі програми → стандартні → доступного режиму і знайдіть пункт «екранна клавіатура».
  2. натисніть поєднання клавіш «Win + u» (клавіша win знаходиться між ctrl і alt), після цього, у вікні зі спеціальними можливостями, виберіть всі ту ж саму екранну клавіатуру (keyboard).

Після чого на вашому екрані з'явитися ось така клавіатура:

Тепер можете перевірити її працездатність.

Відкрийте будь-яку програму для введення тексту, можна відкрити текстовий редактор wordpad про те, як користуватися яким я писав нещодавно. Він знаходиться в меню пуск → всі програми → стандартні → wordpad.

Коли редактор запуститися можете починати друкувати, ніяких проблем виникнути не повинно і ви спокійно зможете надрукувати що завгодно.

І наостанок хочу порекомендувати вам одну зі статей про ще одну корисної функції windows, що дозволяє управляти мишкою з клавіатури , В цій статті ви дізнаєтеся що робити якщо раптом ваша мишка вийде з ладу. А на цьому у мене все. Всім удачі і до швидкого.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online