Скільки доведеться викласти грошей за квартиру в Києві в 2018 році?

  1. Де найдоступніші ціни на квартири в Києві
  2. Яка реальна ціна буде в новобудові?
  3. Яка ціна на квартири на вторинному ринку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За скільки зараз можна купити однокімнатну квартиру в Києві За скільки зараз можна купити однокімнатну квартиру в Києві? Багато жителів нашої країни задають собі це питання. У даній статті ми розберемо ціни на квартири, а також розповімо в якому районі придбати квартиру за більш-менш адекватну суму.

Де найдоступніші ціни на квартири в Києві


Отже, на сьогоднішній день, в столиці нашої країни є три райони, в яких можна придбати квартиру за осудну суму, це Дарницький, Святошинський і Деснянський. Для цього необхідно зайти на сайт https://www.44.ua і подивитися всі пропозиції по житловій нерухомості. Якщо взяти середню ціну на квартиру в новому будинку, в Лісовому районі, або Троєщині, то ціна складе близько 1 мільйона гривень, варто врахувати, що в цю ціну не входять додаткові витрати, такі як оформлення, оцінка та різні податки.
На початку року, вартість нових квартир в Києві падала, однак з приходом теплих місяців, ціни різко підскочили і зараз вартість одного квадратного метра оцінюється від 18 до 23 тисяч гривень. Що стосується вторинного ринку, то тут все як і раніше, середня ціна квартири на Правом березі оцінюється в 80 тисяч доларів, тоді як на Лівому в 64 тисячі. Центр Києва, як завжди на висоті - середня ціна житла досягає 160 тисяч доларів.

Яка реальна ціна буде в новобудові?


Сама мінімальна ціна на квартиру в новому будинку починається від 650 тисяч гривень, це ціна «одинички» площею приблизно 35 квадратних метрів. Як і в інших містах однокімнатні квартири користуються великим попитом, тому ціни на них трохи піднялися, за минулий місяць ціна виросла на 1%. «Однушки» з площею більше 40 квадратних метрів будуть коштувати від 900 тисяч до 1 млн. Грн. Говорячи про двокімнатній квартирі, ціна буде досягати 1.1 мільйона гривень. Площа такої квартири складе до 70 квадратних метрів.

Яка ціна на квартири на вторинному ринку?


Якщо говорити про будинки радянської побудови, то звичайно ж ціни на квартири тут трохи поступаються новим житловим комплексам. Наприклад, ціна «одинички» площею до 40 квадратів в Деснянському районі оцінюється до 900 тисяч гривень. У Святошинському до 1 мільйона гривень, а в Дарницькому до 1,1 мільйона гривень. Для того щоб купити однокімнатну квартиру на вторинному ринку в центральних районах Києва, доведеться викласти близько 2,5 мільйона, такі ціни в першу чергу пов'язані з тим, що квартири продаються в будинках нової споруди.
«Двушки» площею до 70 квадратів максимум обійдуться до 4 мільйонів, але найдешевші, як і раніше в Дарницькому, Деснянському і Святошинському районах, тут можна придбати «двушку» за 1,5 мільйона гривень.

Яка ціна на квартири на вторинному ринку?
За скільки зараз можна купити однокімнатну квартиру в Києві?
Яка реальна ціна буде в новобудові?
Яка ціна на квартири на вторинному ринку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online