Купити квартиру в Одинцово

  1. Історія міста Одинцово
  2. Екологія
  3. Іінфраструктура в Одинцово
  4. Транспортний зв'язок з Москвою
  5. Житло в Одинцово
  6. Як купити квартиру в Одинцово

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квартири Таунхауси, котеджі, ділянки Комерційна нерухомість Квартири Таунхауси, котеджі, ділянки Комерційна нерухомість   Одинцово називають «зручним замкадье» і це місто-супутник Москви згідно з дослідженням РІА стоїть на першому місці серед міст найближчого   Підмосков'я

Одинцово називають «зручним замкадье» і це місто-супутник Москви згідно з дослідженням РІА стоїть на першому місці серед міст найближчого Підмосков'я . У дослідженні розглядалися наступні параметри: транспортний зв'язок з Москвою, якість житла, екологія міста, соціальна інфраструктура.

Історія міста Одинцово

Це маєток - подарунок царя Андрію Івановичу Одинця. Село розрослося і стало називатися Одинцово, як то кажуть в документах від 1470 року. Після приєднання до Московського князівства Смоленських земель, через Одинцово проклали Смоленський тракт, що стимулювало розвиток торгівлі. В кінці 19 століття відкрили залізницю, яка вела до того ж Смоленська. Потім в місті виявили багаті родовища глини і відкрили цегельні заводи. Незабаром селище був оголошений містом Одинцово, і в його склад були включені прилеглі села.

Екологія

Фактично цей найближчий передмістя Москви вже майже злився зі столицею. Однак екологія в Одинцово куди краще столичної. Ймовірно, екологія в Одинцово збереглася завдяки великим лісовим масивам, оточують місто, величезному Мещерському парку, що знаходиться в межах міста та упорядкованою набережній річки Сетунь.

Іінфраструктура в Одинцово

Одинцово лідирує за кількістю введеного в експлуатацію житлового фонду. В даний час у продажу 42 новобудови в Одинцово, причому майже всі вони монолітні - частка панельного будівництва в місті дуже незначна. Крім того, Одинцово лідирує серед передмість Москви за кількістю дитячих садків.

Крім того, в місті є льодовий палац, дитячий центр хокею і фігурного катання, кілька басейнів і спортивних центрів. Також в місті багато торгових центрів, кінотеатрів і досугово-розважальних центрів.

Транспортний зв'язок з Москвою

Стає актуальним залізничний транспорт в разі завантаженості автодоріг в разі Одинцово працює без збоїв - в місті три платформи, і електрички доставляють жителів Одинцово до станцій метро Кунцевська, Філі, Бігова і Білоруська. Причому до Білоруської (тобто практично до центру міста) електропоїзд йде всього 35 хвилин.

Та й завантаженістю Можайського шосе (основної траси, що зв'язує Москву і Одинцово) ситуацію на цій дорозі не назвеш: після реконструкції, яка завершилася зовсім недавно, Можайское шосе перетворилося в комфортабельний автобан європейського рівня. Крім того, ввели в експлуатацію платний дублер, який прокладений в обхід Одинцово, щоб не створювати в місті скупчень вихлопів автомобілів.

Житло в Одинцово

Виходячи з усіх перерахованих вище достоїнств Одинцово, попит на житло (а, відповідно, і ціни) високий. Зараз Одинцово включає в себе 15 мікрорайонів, які просто й невигадливо замість назв йдуть за порядковими номерами. Крім нумерованих мікрорайонів є і іменовані: Баковка, Відрадне і Кутузовський. Також активно будується житло і в селищі ВНІІСОК, який в самому найближчому майбутньому буде включений в межі міста.

Почнемо спочатку: Перший мікрорайон є центральну частину міста, забудовану 5-, 9- і 15-поверховими будинками. Адміністрація міста зносить малоповерхові будинки в цьому мікрорайоні і забудовує його сучасними висотними будівлями. Однокімнатна квартира тут обійдеться приблизно в 4,5 мільйона рублів.

На захід від розташовується мікрорайон 1А. З цього мікрорайону дістатися до станції Відрадне можна за 10 хвилин пішки. Ціни на житло в мікрорайоні 1А ідентичні цінам в 1-му мікрорайоні.

Другий мікрорайон розташовується на північ від району 1А. Він зазнав повної реконструкції, на місці всіх старих будівель побудовані або будуються нові моноліти. Жити тут, незважаючи на перекопані вулиці, дуже навіть зручно: безліч дитячих садків, шкіл та магазинів. Однокімнатну квартиру на вторинному ринку можна купити за 4,2 мільйона рублів.

Третій мікрорайон так само активно забудовується: замість знесених хрущівок зводяться нові моноліти, ціни в яких на однокімнатну квартиру плавають навколо 3,9-4 млн.рублів.

Четвертий мікрорайон хороший, по-перше, близькістю до Москви - відстань від нього до столиці всього 10км. Це другий після 1-го по престижності мікрорайон міста. Вартість однокімнатної квартири в цьому районі складе близько 5 млн.рублів.

П'ятий мікрорайон дуже впорядкований, що, власне, одне з його переваг, крім того, принадність цього місця для житла доставляє близькість як до барвіхінскій парку, так і до столиці. Ціни тут аналогічні 4-го мікрорайону. До речі, єдиний МакДональдс знаходиться саме тут.

Мікрорайон 5А в порівнянні з п'ятим зовсім впорядкований, усюди ведеться будівництво нового житла для черговиків і переселенців з центру міста. Однак навряд чи вам вдасться знайти однокімнатну квартиру в цьому мікрорайоні дешевше 4,2-4,5 млн рублів.

У шостому мікрорайоні вздовж Можайського шосе будується не перший рік житловий комплекс «Да Вінчі». Тут передбачається відмінно розвинена інфраструктура - дитячі садки, школа, поліклініка, магазини, паркування ... Однушка тут продається від 4,9 млн рублів.

Сьомий мікрорайон розташовується як би паралельно першому, навпаки Можайського шосе, таким чином теж відноситься до центральної частини міста. Саме тут будується житловий комплекс «Гармонія», де однокімнатна квартира коштує близько 5 млн.рублів. Вторинне житло в цьому мікрорайоні Одинцова коштує не багатьом дешевше: центр - є центр.

Восьмий мікрорайон також дуже активно забудовується, замість старих 9-поверхівок зводяться нові монолітні багатоповерхові будівлі. Коли закінчиться будівництво - невідомо, однак, ціни на квартири від цього не падають. Вторинну однокімнатну квартиру в цьому мікрорайоні можна купити тільки не менше, ніж за 5 млн. Рублів.

Дев'ятий мікрорайон - будується з нуля, так як він недавно приєднався до Одинцова. Тут росте, як на дріжджах, наймасштабніший проект Одинцова - житловий комплекс «Одинцовский парк». Однокімнатну квартиру в цьому ЖК пропонують всього за 3,2 млн рублів.

Як купити квартиру в Одинцово

Якщо ви надумали купити житло в Одинцово, то, по-перше, необхідно знайти рієлторськоє агентство, ріелтор якого буде перевіряти квартири, і тільки після цього видавати вам варіант. Звернувшись в Агетство «Місто», до вас прикріплять персонального ріелтора, який, врахувавши всі ваші побажання, почне пошук відповідного житла. Або ви можете самі шукати житло в базі даних на сайті цього агентства realty-gorod.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online