Купити квартиру студію в СПб вторинка недорого від власника

  1. 2 180 000 ₽
  2. 1 450 000 ₽
  3. 1 400 000 ₽
  4. 3 600 000 ₽
  5. 2 990 000 ₽
  6. 2 410 000 ₽
  7. плюси вторинки
  8. Як купити квартиру вигідно?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бухарестська

Продається квартира студія за адресою Санкт-Петербург, вулиця Салова, 61А біля метро Бухарестська

2 180 000 ₽

Купчино

Продається квартира студія за адресою Пушкінський район, селище Шушари, Вішерський вулиця, 22 біля метро Купчино

1 450 000 ₽

Купчино

Продається квартира студія за адресою Комунар, Ленінградська область Залізнична вул., 3 біля метро Купчино

1 400 000 ₽

Обухове

Продається квартира студія за адресою Санкт-Петербург, Бухарестська вулиця, 118к3 біля метро Обухове

3 600 000 ₽

Площа Олександра Невського

Продається квартира студія за адресою Санкт-Петербург, Кременчуцька вулиця, 17к2 біля метро Площа Олександра Невського

2 990 000 ₽

Ломоносовська

Продається квартира студія за адресою Санкт-Петербург, Русанівська вулиця, 19к2Б біля метро Ломоносовська

2 410 000 ₽

Сьогодні квартира-студія - не тільки остання модна тенденція і показник високого соціального статусу, а й функціональне рішення для організації житлового простору. Ця стаття розповість про переваги такого планування, а також про те, як купити квартиру-студію в спб на вторинному ринку недорого.

Планування квартири за принципом студії допомагає «розвантажити» житловий простір. Якщо раніше, в радянські часи всі прагнули придбати якомога більше меблів, то сьогодні все зовсім навпаки - красиво виглядають квартири, в яких мінімум перегородок та меблів, максимум світла і вільного простору. Зрозуміло, для багатьох ідеальний варіант - придбати квартиру-студію в новобудові з індивідуальним плануванням, але часом все ж набагато зручніше купити квартиру-студію в спб від власника - часом на вторинному ринку можна її придбати недорого.

плюси вторинки

Нижче перераховані деякі переваги покупки квартири-студії на ринку вторинного житла.

  1. Час. Ідеальний варіант, коли покупку житла можна ретельно спланувати, але частіше час стає вирішальним фактором. Коли виникає термінова необхідність переїхати у власне житло, немає часу укладати договір пайової участі і чекати споруди, або робити чистової ремонт в новобудові. Якраз в такій ситуації єдиний розумний вихід - купити квартиру-студію в Санкт-Петербурзі на вторинному ринку. Підібравши прийнятний варіант, можна придбати квартиру-студію у власника і відразу ж переїхати.

  2. Надійність. Якими б високотехнологічними були методи будівництва будинків, дізнатися, наскільки вони були ефективні, можна лише з часом, поживши в квартирі і перевіривши все особисто. У цьому певний ризик покупки житла в новобудові. Квартира цілком може виявитися холодної, по стінах можуть піти тріщини, з'явитися цвіль. У вторинному житло таких проблем, як правило, не виникає. Квартира-студія від власника (вторинка) в спб вже перевірена часом, і купити її можна після огляду і розмови з господарем і його сусідами, що дасть інформацію про його стан.

  3. Асортимент і інфраструктура. Зазвичай квартири-студії набуває молодь, творчі особистості або молоде подружжя. Для більшості з них важливо, щоб поблизу були магазини, торгові центри, і місце роботи. На ринку вторинного житла набагато більший вибір, що дозволяє вибрати відповідний район спб, в якому буде знаходитися квартира-студія (вторинка) і придбати вподобану.

Як купити квартиру вигідно?

Сьогодні більшість вважає, що неможливо придбати квартиру-студію недорого, тому що вона вважається престижним житлом і показником достатку, і просто не може продаватися дешево. Так, справді, купити квартиру-студію дешево не вийде, особливо на вторинному ринку. Але на нашому сайті є квартири-студії (вторинка) в спб вартістю від 1000000 рублів, купити які цілком реально.

Для цієї мети передбачена зручна фора підбору квартир за параметрами, розташована праворуч. З її допомогою ви можете знайти квартиру в будь-якому вподобаному районі спб, вибрати потрібну площу, а також тип будинку і внутрішньої обробки. Завдяки нашому сайту, ви точно зможете знайти квартиру-студію в категорії вторинне житло на вигідних умовах продажу.

Як купити квартиру вигідно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online