Ціни на житло в Україні: з'явився дивний прогноз

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На українському вторинному ринку нерухомості присутня тенденція зниження цін приблизно на 10-15%. Особливо це характерно для квартир в будинках старої радянської забудови.

Про це стало відомо завдяки заяві віце-президента професійних управителів нерухомістю Анатолія Топала.

Про це стало відомо завдяки заяві віце-президента професійних управителів нерухомістю Анатолія Топала

"Ціни на квартири на первинному ринку балансують. З одного боку, на забудовника тисне подорожчання будівельних матеріалів, робіт і енергоносіїв. Крім того, є дефіцит кваліфікованих робітничих кадрів. Його називають" польський синдром ". З іншого - на тлі зростаючого пропозиції, в Україні досить малий попит ", - розповів Анатолій Топал.

За словами експерта, в 2017 році забудовники масово пропонували розстрочки. Щоб прибрати певну кількість попиту.

Популярні статті зараз показати ще Популярні статті зараз   показати ще

"Тому українцям вдалося зробити перші внески. Деякі заселилися в квартири і зараз платять кредит за них. Як будуть діяти забудовники в цьому році поки не відомо", - підсумував Топал.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до 1 липня 2018 року українські громадяни від Державної фіскальної служби отримають повідомлення-рішення про нараховану суму податку на нерухомість. Відомо, що цей податок необхідно буде сплатити протягом 60 днів з дня отримання повідомлення. Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті УКРІНФОРМ.

Ставки і пільги з цього податку визначаються місцевими радами, проте законодавство визначає мінімальні пільгові площі неоподатковуваного майна: 60 ​​квадратних метрів для квартир незалежно від їх кількості, 120 квадратних метрів для житлових будинків, 180 квадратних метрів - для різних типів нерухомості (будинок і квартира).

Як повідомляв портал "Знай.ua" українцям як і раніше не доводиться сподіватися на покупку дешевого житла навіть в економ-сегменті. Експерти проаналізували, скільки зараз на вітчизняному ринку коштують однокімнатні квартири .

Так, сьогодні найбільш дорогі однокімнатні квартири пропонуються в багатоквартирних будинках Києва за $ 52000. Дорого коштують однокімнатні квартири і в Дніпрі - $ 32000. На покупку квартири в новобудовах Львова доведеться витратити $ 37000. Кусаються ціни також в багатоквартирних комплексах Харкова, де за однокімнатну квартиру необхідно заплатити близько $ 34000.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online