Яку квартиру краще купувати

  1. Новобудова під час будівництва
  2. Квартира без обробки в новобудові
  3. Готове житло в новобудові
  4. вторинне житло

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Практично кожна людина, рано чи пізно замислюється над тим, що потрібно купувати житло. Фінансові ресурси часто дуже обмежені, а покупка будинку або квартири буде найдорожчою і серйозною покупкою в вашому житті. На що зважитися: новобудову або вторинне житло? На сайті realia.ua компанії Реал ви можете побачити найактуальніші варіанти. Розглянемо особливості придбання різних варіантів житла.

Новобудова під час будівництва

Ви можете купити квартиру в новобудові, ще на стадії будівництва. Це найдешевший варіант, але і найбільш ризикований, тому що шахраї бувають всюди (тобто будівництво може елементарно заморозитися, закритися, з вас вимагатимуть додаткові плати, або спробують розірвати з вами договір - як результат, ви залишаєтеся без квартири і втрачаєте гроші за рахунок інфляції). Будівництво може розтягнутися замість одного року, як зазначено в плані, на кілька років. Ви не знаєте, що ви отримаєте в результаті, скільки ще грошей потрібно буде вкласти в ремонт. Але багато хто йде на цей ризик, так як сума покупки такої квартири може бути в кілька разів менше, ніж вже готовою.

Квартира без обробки в новобудові

Другий варіант полягає в тому, що ви купуєте вже існуючу квартиру в новобудові, але без обробки. Так, багато грошей йде на ремонт, стіни можуть бути зроблені криво, немає статі та інше, але ви вже точно бачите квартиру своїми очима, можете розрахувати вартість ремонту і впевнені, що з вас не зажадають додаткової плати.

Готове житло в новобудові

Третій варіант найбезпечніший, але може бути і найдорожчим, - це покупка квартири в новобудові вже з обробкою. Купили і відразу заселилися. Це ідеальний варіант для тих, хто має в своєму розпорядженні достатніми фінансами.

вторинне житло

Четвертий варіант - це покупка вторинного житла. Плюс в тому, що ви бачите квартиру своїми очима, можете її сфотографувати, подивитися під'їзд, сходовий майданчик і по ним оцінити рівень культури мешканців. Ризик в тому, що можуть з'явитися якісь інші «власники», ви не можете бути впевненими в проводці (в радянські часи її не розраховували на таку кількість техніки), швидше за все буде потрібно капітальний ремонт, адже перед продажем власники навряд чи їм стануть займатися (максимум - це косметичний).


Ключові слова: Новобудова, будівництво, Квартира без оздоблення, квартира в новобудові, купити квартиру в новобудові, Готове житло, Вторинне житло, Нове житло, Що вибрати, купити квартиру в Одесі

На що зважитися: новобудову або вторинне житло?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online